keyboard_arrow_up

In 2019/2020 uw hypotheek oversluiten zonder boete: het kan

Als u uw hypotheek al jaren geleden afgesloten hebt, is de kans groot dat u meer hypotheekrente betaalt dan de huidige lage hypotheekrentes. U zult uw hypotheek waarschijnlijk maar wat graag willen oversluiten, maar u bent een beetje huiverig voor de boeterente die hierbij komt kijken. Kunt u in 2019/2020 uw hypotheek oversluiten zonder een hoog bedrag aan boete te betalen?

In uw eigen huis blijven wonen met een lagere rente

Toen u jaren geleden voor een bepaalde hypotheek koos, was er een hele hoge rente. U koos voor zekerheid, maar daardoor zit u nu wel aan een rentecontract vast en heeft u hoge maandlasten. Uw hypotheek oversluiten zonder boete te betalen, lijkt onmogelijk. De hoogte van deze boete is onder andere afhankelijk van de hoogte van de rente en de tijd dat uw contract nog duurt. De hypotheekverstrekker wil namelijk een compensatie ontvangen voor de rente die hij misloopt als u besluit uw hypotheek over te sluiten naar een lagere hypotheekrente. Deze boete wordt gebaseerd op het (resterende) hypotheekbedrag, verminderd met het deel dat u boetevrij mag aflossen.

Het liefst zou u natuurlijk geen boeterente betalen, maar is dat mogelijk?

De enige manier om geen boeterente te betalen, is door uw huis te verkopen en voor een nieuw huis een nieuwe hypotheek af te sluiten, met de huidige lage hypotheekrente. Maar dat is nogal een rigoureuze beslissing, en misschien ook wel eentje waar u helemaal niet op zit te wachten. Daarnaast kunt u het oversluiten uitstellen tot de einddatum van uw rentevaste periode, waarna uw hypotheekverstrekker met een nieuw voorstel zal komen.  Maar wie zegt u dat dit voorstel aantrekkelijk is? Wat nu als u in 2019/2020 al uw hypotheek wilt oversluiten zonder boete én in uw huis kunt blijven wonen?

Geen boeterente betalen; het kan!

De Hypotheekadviseur heeft dé oplossing als u geen boeterente wilt betalen! Wij hebben een methode bedacht waarbij u boetevrij kunt aflossen en dus uw hypotheek kosteloos kunt oversluiten. Dat is uniek en een grote kans voor huiseigenaren die willen blijven zitten waar ze zitten maar wel een lagere hypotheekrente en maandlasten willen. Dankzij onze methode kunt u toch een nieuwe hypotheek afsluiten en slechts een fractie van de kosten kwijt zijn die u anders kwijt zou zijn aan de boeterente. U kunt uw hypotheek kosteloos oversluiten en betaalt hiervoor enkel advieskosten.

Uw huis verkopen is ook niet meer nodig. U was misschien bang dat als u in 2019/2020 uw hypotheek niet kon oversluiten zonder boete, de enige manier om geen boeterente te betalen het kopen van een nieuw huis zou zijn. Dankzij onze methode hoeft u hier niet langer voor te vrezen. En u hoeft ook niet te wachten totdat de looptijd van uw rentecontract is afgelopen, u kunt al in 2019/2020 uw hypotheek oversluiten zonder boete en direct profiteren van de lage hypotheekrente van dit moment!

Hypotheek kosteloos oversluiten

Bent u benieuwd naar onze unieke methode en zou u het liefste in 2019/2020 uw hypotheek al kosteloos oversluiten? Maak dan direct een GRATIS afspraak bij een vestiging van de Hypotheekadviseur bij u in de buurt.

Vrijblijvend een Afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1929 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1929 beoordelingen