keyboard_arrow_up

De Hypotheekadviseur Alkmaar

Hypotheekadvies in Alkmaar

Voor al uw vragen over hypotheken, hypotheekrentes en het laten berekenen van uw maximale hypotheek kunt u bij de Hypotheekadviseur in Alkmaar terecht. Als onafhankelijk tussenpersoon geeft financieel adviseur Ernst Brandt u advies op maat over de mogelijkheden rondom het afsluiten van een hypotheek bij verschillende hypotheekverstrekkers. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken voor starters, doorstromers, verlagen van de huidige maandlasten en de financiële afhandeling van (echt)scheidingen. Wat er ook gebeurt in uw leven, wij zorgen dat uw situatie financieel fit is en blijft!

Geen verrassingen: gratis eerste vrijblijvend gesprek
Bij de Hypotheekadviseur in Alkmaar komt u nooit voor verrassingen te staan. We geven u zekerheid over uw woonlasten, kijken de kleine lettertjes voor u na en begeleiden u van de oriëntatie tot het daadwerkelijk afsluiten van een hypotheek. Tijdens een kennismakingsgesprek bij u thuis vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen. Het eerste gesprek is altijd voor onze rekening. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

Hypotheek in Alkmaar voor starters en doorstromers

De woningmarkt in de regio Alkmaar is oververhit. Bovendien zijn de regels rondom het maximale hypotheekbedrag flink aangescherpt, waardoor een hypotheek nog moeilijker te verkrijgen is. U kunt nog maar maximaal 100% van de waarde van de woning lenen, waardoor u ook eigen geld in moet kunnen brengen om een woning te kopen. Daarom kunt u bij de Hypotheekadviseur Alkmaar Premium klant worden. U kunt dan kopen zonder voorbehoud van financiering. Dan komt uw droomhuis een stukje dichterbij.

Uw eerste woning of appartement kopen? Dan helpen wij u graag aan een passende hypotheek. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de markt in en rondom  Alkmaar door en door en kunnen wij u het beste hypotheekadvies geven. De markt voor starters die een eerste hypotheek in Alkmaar willen afsluiten, is hier niet ideaal. Er is weinig betaalbaar aanbod en veel vraag. Daardoor stijgen de prijzen flink. De mogelijkheid van een Starterslening van de Gemeente Alkmaar kan een goede oplossing zijn. En als u een andere woning wilt kopen loopt u tegen dezelfde problemen aan. Ook voor u is er weinig betaalbaar aanbod en veel vraag. Daardoor stijgen deze prijzen ook flink.

Streepje voor op andere woningzoekenden in Alkmaar

De Hypotheekadviseur Alkmaar biedt starters als belangrijk voordeel dat wij, al voordat u naar een appartement of woning gaat kijken, kunnen berekenen hoeveel u kunt bieden en wat uw maandlasten zijn. Op deze manier is het mogelijk om met zekerheid te bieden zonder voorbehoud van financiering, wat u een streepje voor geeft op andere kopers. Wij helpen u graag concurrentievoordeel te verkrijgen door middel van nuttig hypotheekadvies. Als Premium klant krijgt u inzicht in de mogelijkheden, 1 jaar begeleiding in uw zoektocht naar uw woning en bij iedere bezichtiging een maandlastenberekening, zodat uw droomhuis steeds dichterbij komt.

location_on Andere vestigingen

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur Alkmaar.

Openingstijden

ma 09:00 tot 17:30 uur en 's avonds op afspraak
di 09:00 tot 17:30 uur en 's avonds op afspraak
wo 09:00 tot 17:30 uur en 's avonds op afspraak
do 09:00 tot 17:30 uur en 's avonds op afspraak
vr 09:00 tot 17:30 uur en 's avonds op afspraak
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.8

Op basis van 1872 beoordelingen

Medewerkers

  • Ernst Brandt - Financieel adviseur Ernst Brandt Financieel adviseur

Vrijblijvend een Afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1872 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1872 beoordelingen