keyboard_arrow_up

Welkom bij De Hypotheekadviseur | Arnhem

De Hypotheekadviseur | Arnhem

De aanpak van de Hypotheekadviseur in Arnhem, opgericht in 2011, is allesbehalve traditioneel. Wat uiteraard niet wil zeggen dat we geen gebruikmaken van traditionele middelen, maar wel van een creatieve aanpak. Door onze kennis net even anders in te zetten, een stapje meer te doen en altijd verder te denken, kunnen we u verrassen met een originele uitkomst.

phone 026-3033153

Medewerkers

 • Nicole Walrave - Commercieel medewerker binnendienst Nicole Walrave Commercieel medewerker binnendienst
 • Hilco de Visser - Financieel adviseur Hilco de Visser Financieel adviseur
 • Reinier Gunneman - Manager Hypotheken Reinier Gunneman Manager Hypotheken
 • Erwin Volleberg - Financieel adviseur Erwin Volleberg Financieel adviseur
 • Ivo van Zon - Hypotheekadviseur Ivo van Zon Hypotheekadviseur
 • Maik Bos - Financieel adviseur Maik Bos Financieel adviseur

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur | Arnhem.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Openingstijden

  ma 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
  di 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
  wo 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
  do 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
  vr 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
  za 10:00 tot 16:00 uur
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

  9.7

  Op basis van 2061 beoordelingen

  Reviews

  De Hypotheekadviseur | Arnhem heeft 106 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.2.

  

  Deze recensie is geplaatst op 23-04-2020 .

  Wij hebben een zilver pakket afgesloten bij financieel fit Arnhem. Onze hypotheek en verzekeringen alles geregeld door hun. Helaas is 3 kwart van het team opeens niet meer werkzaam bij hun. Waardoor onze oude verzekeringen niet zijn opgezegd door hun en de nieuwe op 0 euro staan met uitkeren in de financieel fit ap. We betalen nu dubbel. We hebben nu zelf de verzekeringen opgezegd. En ze zijn niet te bereiken. Als je eindelijk iemand aan de telefoon hebt zeggen ze dingen te gaan oppakken en regelen en de volgende dag terug te bellen. Helaas weer niets gehoord. Ik zou het niet aanraden om momenteel hier je belangrijke zaken te laten regelen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 23-01-2020 .

  Een prettig gesprek waar er ook de tijd voor je wordt genomen en je voorkeuren echt worden meegenomen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 06-12-2019 .

  Casper heeft ons nu voor de tweede keer geholpen, hartelijk dank Casper! Casper had ons in 2013 bij het kopen van de eerste woning van ons via zijn andere werkgever geholpen. Wij liepen in 2013 tegen een aantal serieuze problemen aan, met enorm dank aan Casper waren de problemen zeer deskundig en wettelijk opgelost. Nu bij het kopen van de tweede woning van ons liepen we weer tegen wat serieuze problemen aan. Wij hebben hem dankzij google weer in Arnhem bij zijn huidige werkgever Financieel Fit gevonden. Hij heeft ons weer zeer deskundig geholpen. Ik wil niet overdrijven, Casper is een zeer kundig, transparant en menselijk hypotheekadviseur en echt een redende engel in nood. Schakel Casper in bij het kopen van je woningen of overige financiële zaken, je zult er echt geen spijt van krijgen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 23-11-2019 .

  Een proactieve no nonsense houding waarbij gelijk wordt doorgepakt met een duidelijk advies. Vragen worden snel beantwoord door Casper en alle rekensommen worden duidelijk uitgelegd.

  

  Deze recensie is geplaatst op 30-10-2019 .

  Casper heeft heel goed geluisterd naar onze wensen, heel goed meegedacht en een heel helder advies neergelegd waardoor wij vol vertrouwen onze handtekening hebben gezet voor de hypotheek voor de aankoop van ons nieuwe huis.

  

  Deze recensie is geplaatst op 21-10-2019 .

  Dik tevreden! Alles is glashelder is er wordt snel gehandeld. Zeker aan te bevelen!

  

  Deze recensie is geplaatst op 11-10-2019 .

  We zijn heel erg tevreden met de hulp die Casper ons geboden heeft. Mede dankzij hem hebben we onze eerste woning kunnen kopen. Heel erg bedankt voor je hulp!

  

  Deze recensie is geplaatst op 01-10-2019 .

  Erg tevreden over onze adviseur. Hij denkt enorm mee, maar ook zijn team waar we daarna mee te maken hebben gehad i.v.m. formulieren aanleveren. De adviseur zelf is erg toegankelijk. Een fijne man die open en eerlijk is. Hele fijne sfeer/energie om hem heen. De hypotheek was met 1 week rond. Echt heel fijn.

  

  Deze recensie is geplaatst op 17-09-2019 .

  Casper neemt de tijd om zaken uit te leggen. Aangaan van hypotheek is een beste beslissing, door het goed uit te leggen weet ik waarvoor ik teken. Hij heeft ook fijne collega’s die me verder hebben geholpen!

  

  Deze recensie is geplaatst op 16-09-2019 .

  Vakkundig, passend advies bij persoonlijke situatie. Luistert goed naar wensen klant en denkt goed mee, maar durft ook kritisch tegengas te geven

  

  Deze recensie is geplaatst op 14-09-2019 .

  Goed en duidelijk advies gekregen bij het kopen van mijn huis. Bij vragen werd ik altijd te woord gestaan. Al met al zeer tevreden

  

  Deze recensie is geplaatst op 07-08-2019 .

  We konden last-minute nog terecht bij Casper, en hij heeft daarna in recordtempo onze financiering rond gekregen. Tot in de late uurtjes stond hij ons nog te woord met de vele vragen die we hadden. Nu zitten we dankzij zijn moeite in ons nieuwe huis!

  

  Deze recensie is geplaatst op 28-07-2019 .

  Ik ben door beide adviseurs goed geholpen. Als starter heb ik veel informatie gekregen over alle nieuwe dingen die op je af komen bij het kopen van mijn eerste woning. Door goed- en persoonlijk contact zijn we soepel tot een mooi eindresultaat gekomen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 22-07-2019 .

  Wij hadden na lang zoeken eindelijk het huis gevonden die we graag wilden kopen. Maar toen kwam de koop opzich. Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken, soms zie je door de bomen het bos niet meer. Het is ons eerste huis, wij zijn nog jong en hadden geen idee wat er allemaal geregeld moest worden. Wij zijn door de adviseur en haar collega's super goed geadviseerd. Alles was bij iedere afspraak weer duidelijk en ze namen echt de tijd voor ons. Wij zijn heel blij dat we met de hypotheek adviseurs Arnhem in zee zijn gegaan en super blij met het resultaat!

  

  Deze recensie is geplaatst op 02-07-2019 .

  Ik ben super geholpen bij de aankoop van mijn eerste huis! Ik wist echt nog van toeten of blazen, gelukkig is iedereen heel geduldig en behulpzaam. Op sommige dagen heb ik wel 4x gebeld met verschillende vragen, er wordt altijd tijd gemaakt om mij te woord te staan! Ook voor vragen m.b.t. Bijvoorbeeld verzekeringen kon ik bij iemand terecht! Ik had dit niet alleen gekund....

  

  Deze recensie is geplaatst op 20-05-2019 .

  We hadden een complexe aanvraag voor een hypotheek bij de aankoop van een appartement. Pensioen, AOW speelden daarbij een rol. Over de haalbaarheid hadden wij zo onze twijfels. De adviseur zag wel een aantal mogelijkheden. De hypotheek is verstrekt en dat is een verdienste van de adviseur. Vanuit zijn motto.... 'Voor alles is een oplossing'.... is hij voor ons aan de slag gegaan. We hadden daarvoor verschillende gesprekken nodig. Kenmerkend voor de manier van werken van de adviseur is zijn kennis en ervaring, gecombineerd met persoonlijke eigenschappen als geduld, empathie en de inzet om een passende oplossing te vinden, waar je als klant een goed gevoel bij hebt. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de aanpak/begeleiding van de adviseur.

  

  Deze recensie is geplaatst op 05-05-2019 .

  Altijd fijne gesprekken met de adviseur die graag de dingen duidelijk toelicht. Altijd beschikbaar voor al je vragen. Alles is snel en naar wens verlopen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 04-05-2019 .

  Na een aantal adviseurs gesproken te hebben kwam ik bij de adviseur uit. Hij kon mij met een minuut of 10 precies vertellen wat mijn mogelijkheden waren en waar ik het beste kon lenen. Hij gaf mij een duidelijk overzicht over het financiële plan. Na het bod dat ik had gedaan en het geaccepteerd werd, werd ik gelijk door hem gebeld met de uitleg wat er nu op mij afkomt en wat ik samen met hem nog allemaal moest regelen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 26-04-2019 .

  Zeer goed en duidelijk hypotheek advies gehad. Wij hadden al twee zeer goede adviezen mogen ontvangen van de adviseur. Hier wilden wij al een keuze uit gaan maken.. Tot onze verbazing kregen wij in het weekend nog een aangepast advies binnen. Wat voor ons over de hele looptijd van de hypotheek een groot financieel voordeel gaat opleveren. Waren blij verrast dat de adviseur zelfs in het weekend nog een beter alternatief voor ons had gevonden .Top service..

  

  Deze recensie is geplaatst op 20-04-2019 .

  Daar het voor de eerste keer is, dat we privé een appartement wilde aanschaffen, heeft De Hypotheek Adviseur ons professioneel bijgestaan. Hoe zij zich voor haar klant inzetten, kunnen we omschrijven als zeer positief. Als we het over klantvriendelijkheid hebben, is dit een dikke 10.

  Hypotheek Arnhem

  Bij de Hypotheekadviseur in Arnhem hebben we al veel mensen mogen helpen met het realiseren van hun (droom)hypotheek. En niet alleen in Arnhem, maar ook in bijvoorbeeld Huissen, Velp en Duiven. Daarbij krijgen we veelvuldig als compliment te horen dat het klanten nu eindelijk duidelijk is wat de mogelijkheden zijn en hoe het werkt.

  Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

  Laat u verrassen door de aanpak van de Hypotheekadviseur in Arnhem door direct een intakegesprek in te plannen voor uw hypotheek. Ons kantoor is te Arnhem gevestigd aan het Velperplein 11 en zit samen in een winkelpand met Open Makelaars. Hierdoor kunnen wij u samen helpen met het kopen, verkopen en financieren van uw woning. Het eerste gesprek is altijd voor onze rekening. Hieraan zijn dus geen kosten verbonden.

  Vrijblijvend een Afspraak maken

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

   Waarom een afspraak maken?

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over uw situatie

   Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


   9.7

   Op basis van 2061 beoordelingen

   Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

   Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

    Waarom een afspraak maken?

    1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
    2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
    3. Snel duidelijkheid over uw situatie

    Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


    9.7

    Op basis van 2061 beoordelingen

    Gratis offerte voor
    hypotheekadvies aanvragen

    1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
    2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
    3. Snel duidelijkheid over uw situatie


     This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.