keyboard_arrow_up

Welkom bij De Hypotheekadviseur | Doetinchem

Harry Rauwers en Niek Rauwers

De Hypotheekadviseur | Doetinchem

Hypotheekadvies nodig? Wanneer u voor het eerst een hypotheek gaat afsluiten, gaat er een wereld voor u open. Er zijn zoveel mogelijkheden wat betreft hypotheekvormen en -rentes. Ook als u gaat doorstromen of oversluiten kan het nog steeds niet eenvoudig zijn een keuze te maken uit de vele mogelijkheden. Voor gratis en vrijblijvend hypotheekadvies komen wij graag bij u langs in Doetinchem. De kosten voor dit hypotheekadviesgesprek nemen wij voor onze rekening.

De regels veranderen bovendien regelmatig, want in 2019 mag u nog maar maximaal 100% van de waarde van een woning lenen. Overige kosten zult u met eigen geld moeten betalen. Dat maakt het, zeker voor starters, lastiger om een hypotheek af te sluiten. Dan is het fijn om te weten dat de Hypotheekadviseur in Doetinchem voor u klaarstaat.

phone 0314-745110 Plaats review


Gecheckt door Advieskeuze.nl

Medewerkers

 • Femke Bruil-Westerveld - Medewerker binnendienst Femke Bruil-Westerveld Medewerker binnendienst
 • Harry Rauwers - Financieel adviseur Harry Rauwers Financieel adviseur
 • Niek Rauwers - Financieel adviseur Niek Rauwers Financieel adviseur
 • Anjuly Vinkenvleugel - Adviseur schadeverzekeringen Anjuly Vinkenvleugel Adviseur schadeverzekeringen
 • Jurgen Weikamp - Financieel adviseur Jurgen Weikamp Financieel adviseur

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur | Doetinchem.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Openingstijden

ma 09:00 tot 17:00 uur en 's avonds op afspraak
di 09:00 tot 17:00 uur en 's avonds op afspraak
wo 09:00 tot 17:00 uur en 's avonds op afspraak
do 09:00 tot 17:00 uur en 's avonds op afspraak
vr 09:00 tot 17:00 uur en 's avonds op afspraak
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 2061 beoordelingen

Reviews

De Hypotheekadviseur | Doetinchem heeft 279 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 10.



Deze recensie is geplaatst op 06-08-2020 .

Was een goede uitleg en duidelijk voor leken in de verzekeringswereld.



Deze recensie is geplaatst op 25-03-2020 .

Harry Rauwers is deskundig en up tot date, dacht enorm mee met onze wensen en ideeën. Vooral het mee- en ook vooruitdenken hebben we als heel zinvol ervaren. Ook de inzet van Harry en het kantoor hebben we gewaardeerd, want ook buiten kantooruren kregen we reacties op mails of telefoontjes. Onze situatie was niet doorsnee, Harry heeft enorm zijn best gedaan ons van dienst te zijn. Hij nam ook zelf initiatieven om dingen uit te zoeken, zoals de juridische dienst van de NVM bellen om na te vragen of beweringen van een externe makelaar wel klopten. Gedurende het hele proces hadden wij veel vertrouwen en een goed contact. Een dankjewel is zeker op zijn plaats!



Deze recensie is geplaatst op 07-02-2020 .

Deskundig, geduldig,behulpzaam en instaat "Jip en Janneke" taal te gebruiken bij de uitleg.Meedenkend in allerlei zaken die voor ons compleet nieuw waren.



Deze recensie is geplaatst op 21-08-2019 .

Persoonlijke benadering,goede voorlichting,probleemoplossend,mee denkend en zeer goede voortgang rapportage. Kortom een aanrader.



Deze recensie is geplaatst op 31-07-2019 .

Zeer professioneel bedrijf met veel tijd voor de klant. Kort geleden hebben ze onze hypotheek van begin tot eind geregeld. Door de werkwijze wat ze hanteren is dit voor ons zeer snel, makkelijk en zorgeloos verlopen! Hadden we tussentijds vragen, werden we in no time voorzien van de gewilde informatie. Het is een bedrijf die altijd eerlijk zegt wat wel en niet haalbaar is. Daarom maken ze ook altijd waar wat ze beloven. Zijn dan ook al jaren klant en zullen dit ook zeker blijven! Voor de eventuele nieuwe klanten: 100% aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 28-07-2019 .

Een heldere en duidelijke uitleg, het was even puzzelen maar alles is tip top geregeld. Wij zijn enorm blij met jullie en zullen zeker bij vragen terug komen.



Deze recensie is geplaatst op 09-07-2019 .

Zeer goede en duidelijke info waar je wat mee kan, rustige sfeer en aardige medewerkers. Besloten verder te gaan en alles top geregeld! Bedankt!



Deze recensie is geplaatst op 20-06-2019 .

Alles is heel goed geregeld en afgerond. Ze zijn makkelijk te bereiken en er heerst een hele fijne sfeer. Wanneer wij weer vragen hebben, zullen wij zeker weer terugkomen bij De Hypotheekadviseur Ulft. We raden het dan ook zeker andere mensen aan!



Deze recensie is geplaatst op 19-06-2019 .

De adviseur is zeer deskundig op het gebied van hypotheken en alles wat hier mee te maken heeft. De adviseur neemt geen genoegen met meer als hij minder kan krijgen voor de client. Gewoon een top-adviseur en kan hem zeker aanbevelen als je een hypotheek zoekt of hebt. Hijregelt alles voor je en je hebt nergens omkijken naar.



Deze recensie is geplaatst op 30-05-2019 .

Je ontvangt een eerlijk advies en zijn ook in de nazorg een zeer betrouwbaar.



Deze recensie is geplaatst op 23-05-2019 .

Prettige communicatie met een goed luisterend oor. Snelle handelingen en breed pakket aan wat ze allemaal kunnen aanbieden.



Deze recensie is geplaatst op 18-05-2019 .

De adviseur kijkt specifiek naar onze persoonlijke situatie en denkt hierin goed mee. Geeft goede adviezen en kijkt altijd net een stapje verder bij zaken waar wij niet bij hebben stil gestaan. Wij hebben prettige contacten.



Deze recensie is geplaatst op 09-05-2019 .

De adviseur is een hypotheek adviseur die luistert naar je wensen, meedenkt en voorstellen geeft waar je zelf niet over nagedacht hebt. Het gesprek en de adviseren waren open, prettig, duidelijk en persoonlijk. Voor ons was dit key in het proces. Daarnaast nam de adviseur ook de randzaken over en adviseerde ons over verzekeringen en opties die we hebben. Wij bevelen de adviseur en zijn team aan. Van ons krijgen ze een dikke 10.



Deze recensie is geplaatst op 18-03-2019 .

Ik ben zeer tevreden ik heb van de adviseur een zeer duidelijk en uitgebreid advies gekregen om te kijken wat er voor mij mogelijk was om een hypotheek af te sluiten.



Deze recensie is geplaatst op 11-01-2019 .

De gesprekken waren zeer open en vriendelijk. Alles wat betrekking heeft op de hypotheek werd duidelijk, rustig en zo nodig meerdere malen uitgelegd. Alles werd goed geregeld voor ons. Zeker een aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 03-01-2019 .

Fijne, uitgebreide uitleg gehad, Hierdoor goed inzicht gekregen.



Deze recensie is geplaatst op 07-12-2018 .

Goed advies en uitvoering! Hypotheek overgezet met een lagere rente, naar een andere geldverstrekker. Alles is goed verlopen en we zijn zeer tevreden.



Deze recensie is geplaatst op 04-12-2018 .

Topservice! Snel, accuraat en erg persoonlijk. Zeker een aanrader.



Deze recensie is geplaatst op 30-11-2018 .

Hypotheekgesprekken zijn toch altijd ingewikkeld. De adviseur maakt het begrijpelijk en inzichtelijk. Hoe hij alle scenario's heeft geschetst en inzichtelijk heeft gemaakt heeft ons verrast. Erg tevreden over. Wij kunnen alles overzien, snappen het en hebben een weloverwogen keuze kunnen maken. En daarin ook nog maatwerk gekregen. Kortom: zeker een aanrader.



Deze recensie is geplaatst op 23-11-2018 .

Rustige en duidelijke uitleg m.b.t. de wijziging van de hypotheek etc . Vervolgens meerdere malen contact gehad, waarbij hij en zijn medewerkers ruimschoots de tijd namen. Gesprekken verliepen altijd vriendelijk en open. De uitleg was zeer duidelijk en zakelijk. Wij zouden hem bij iedereen aanbevelen.

Hypotheekadvies voor uw hypotheek Doetinchem

De Hypotheekadviseur in Doetinchem is al vele jaren een bekende in de regio. Niet alleen vanuit Doetinchem, maar ook vanuit Terborg en Ulft weten klanten ons te vinden. We zijn bovendien altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de regio. We kennen de markt in en rondom Doetinchem en hebben een groot en prettig netwerk. Om een hypotheek af te sluiten in de regio Doetinchem bent u bij de Hypotheekadviseur dan ook zeker aan het juiste adres. Als lokale specialist kunnen wij u van het beste hypotheekadvies voorzien. Ook op het gebied van levensverzekeringen, schadeverzekeringen (zowel particulier als MKB) en kredieten helpen we u graag. De Hypotheekadviseur in Doetinchem biedt u een totaalpakket!

Bij het geven van hypotheekadvies werken wij nauw samen met Open Makelaars. Hierdoor is onze praktische kennis en inzicht in de lokale huizenmarkt altijd up-to-date. We werken als twee specialisten samen onder één dak, waardoor u gemakkelijk en snel uw woonwensen kunt realiseren en uw droomhuis zonder zorgen kunt kopen of verkopen. Met één aanspreekpunt ontzorgen wij u compleet!

Gratis hypotheekadvies tijdens hypotheekgesprek in Doetinchem

Bij de Hypotheekadviseur hechten we er waarde aan u financieel fit te houden, op alle momenten in uw leven. Als onafhankelijk tussenpersoon geven wij u op allerlei gebieden advies op maat. Bij ons hypotheekadvies berekenen we uw maximale hypotheek, we vergelijken verschillende hypotheekverstrekkers met elkaar en kijken de kleine lettertjes voor u na. Hypotheken voor zowel starters als doorstromers en het verlagen van uw huidige maandlasten is wat wij dagelijks doen.

Voor gratis en vrijblijvend hypotheekadvies komen wij graag bij u langs in Doetinchem. De kosten voor dit hypotheekgesprek nemen wij voor onze rekening. Ook als u in de omgeving van Doetinchem woont bieden wij u een gratis hypotheekgesprek aan. Tijdens dit eerste gesprek vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen. We bekijken uw plannen, bespreken uw wensen en beantwoorden uw vragen zodat u aan het einde van het hypotheekgesprek een duidelijk beeld heeft van uw mogelijkheden. Bij de Hypotheekadviseur in Doetinchem worden uw woonwensen realiteit. Maak direct een afspraak of bekijk onze andere vestigingen!

Vrijblijvend een Afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Op basis van 2061 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Op basis van 2061 beoordelingen