keyboard_arrow_up

De Hypotheekadviseur Heikant

De Hypotheekadviseur Heikant, onder leiding van Alexander de Visser, is al sinds 2011 actief in Heikant en omstreken. Bovendien is Alexander al sinds 1997 actief als hypotheekadviseur, waardoor hij de markt in en rondom Zeeland, van Hulst tot Terneuzen, op zijn duimpje kent. Hij kan u dan ook optimaal adviseren over het afsluiten van een hypotheek in Heikant en u professioneel begeleiden tijdens alle stappen die hierbij komen kijken.

Hypotheek Heikant

De Hypotheekadviseur in Heikant kan u door heel Zeeland voorzien van professioneel advies en begeleiding bij het afsluiten van een hypotheek in Heikant. Hiervoor komt Alexander graag bij u thuis om bij u aan de keukentafel uw wensen door te spreken, u duidelijkheid te geven over uw situatie en al uw vragen te beantwoorden. Ook al uw vragen over verzekeringen en kredieten komen tijdens dit gesprek aan bod.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

Een eerste gesprek met de Hypotheekadviseur in Heikant is altijd gratis. De kosten hiervoor komen voor onze rekening. Tijdens dit intakegesprek krijgt u inzicht in de stappen die nodig zijn om uw plannen te realiseren en hoe wij u daarbij kunnen adviseren en helpen. Maak online direct een afspraak.

Plaats review location_on Andere vestigingen

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur Heikant.

Openingstijden

ma Op afspraak 's avonds op afspraak
di Op afspraak 's avonds op afspraak
wo Op afspraak 's avonds op afspraak
do Op afspraak 's avonds op afspraak
vr Op afspraak 's avonds op afspraak
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 1767 beoordelingen

Medewerkers

  • Alexander de Visser - Hypotheekadviseur Alexander de Visser Hypotheekadviseur
Plaats Review

Reviews

De Hypotheekadviseur Heikant heeft 99 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.7.



Deze recensie is geplaatst op 29-12-2018.

We zijn erg goed begeleid bij het kopen van ons eerste huis. Duidelijke uitleg, alle ruimte voor vragen en transparante communicatie. Onze complimenten!



Deze recensie is geplaatst op 23-12-2018.

Ik ben begeleid vanaf het eerste mailtje met verzoek tot informatie tot de laatste handtekening voor de offerte van de hypotheek door de adviseur en zijn collega. Het zijn beide zeer deskundige personen die zeer vlot bereikbaar zijn en steeds bereid zijn om de nodige toelichting te geven en u op de hoogte houden van elke stap in het proces. Er wordt niets opgedrongen en alles gebeurd in overleg. Ik ben zeer tevreden dat ik beroep heb gedaan op de adviseurs en dat zij alles in goede banen hebben geleid en we de hele administratieve rompslomp tijdig hebben afgekregen. Bedankt voor de vlotte en aangename samenwerking!



Deze recensie is geplaatst op 19-12-2018.

Het was een zeer deskundig advies betreffende de hypotheekkeuze waarbij de fiscale details uitvoerig zijn belicht. Heel blij met het professionele advies t.a.v. de overbruggingshypotheek etc.



Deze recensie is geplaatst op 08-12-2018.

Snel geholpen bij het vinden van onze hypotheek. We waren zelf al goed voorbereid en in tegenstelling tot bij andere adviseurs werd ons niet allerlei extra onnodigs opgedrongen. Prettig in de omgang en zowel de adviseur als een collega ook goed bereikbaar voor vragen tussendoor. Daarnaast vonden wij het erg prettig dat we goed en snel op de hoogte werden gehouden door de collega over de status en voortgang van onze hypotheekanvraag.



Deze recensie is geplaatst op 06-12-2018.

Zeer aan te raden ! Correcte informatie, alles snel en tip top in orde geregeld. Een luisterend oor en behulpzaam voor al je vragen. Komt nog bij dat de adviseur een zeer vriendelijk man is, hij stelt je gerust en doét ook wat hij zegt dat hij gaat doen. Hij zoekt voor jou waar je de voordeligste hypotheek kan krijgen alsook verzekeringen. Als je dit allemaal zelf moet gaan doen is dit onbegonnen werk, je kan dus alles met een gerust hart aan hem overlaten. En niet te vergeten, ook vele complimenten voor zijn collega.



Deze recensie is geplaatst op 04-11-2018.

Top advieseur. Alles netjes en duidelijk uitgelegd en snel geregeld. Gewoon 1 woord top !!



Deze recensie is geplaatst op 07-09-2018.

Goed en duidelijk advies en alles was in zeer kortetijd geregeld



Deze recensie is geplaatst op 30-08-2018.

Advies op maat! Vakbekwaam persoon die weet waar hij over praat en je meteen de feiten kan laten zien. Vriendelijk, luisterend en sociaal persoon om Uw zaken tot in de puntjes te laten regelen!!!



Deze recensie is geplaatst op 29-08-2018.

Prima gesprekken en vlotte communicatie met zowel de adviseur zelf als met zijn collega. Alles was snel en goed geregeld.



Deze recensie is geplaatst op 23-08-2018.

Niets negatiefs op aan te merken. Kort samengevat: top!



Deze recensie is geplaatst op 23-08-2018.

Een bekwame adviseur die je al het werk uit handen neemt en snel schakelt. Dit is de tweede hypotheek die hij voor ons geregeld heeft. Wij raden hem zeker aan!



Deze recensie is geplaatst op 01-08-2018.

Dankzij de adviseur veel werk uit handen genomen en prima begeleid. En bedankt voor de taart!!



Deze recensie is geplaatst op 14-07-2018.

Alles goed uitgelegd, snelle afspraken, zeer klant vriendelijk, kortom gewoon een goeie hypotheek adviseur. Ben er zeer tevreden over. Goed werk van de adviseur en niet te vergeten zn collega.



Deze recensie is geplaatst op 05-07-2018.

Uitstekende service vanaf het eerste moment, en volledige transparantie betreffende lopende zaken.



Deze recensie is geplaatst op 27-06-2018.

Zeer duidelijke uitleg, goed gestructureerd en zeer vriendelijke man. Alles is vlot verlopen zoals het hoort, met onze papieren en aanvraag lening.



Deze recensie is geplaatst op 23-05-2018.

Wij zijn heel tevreden over de begeleiding en hulp die we hebben gekregen en raden dit kantoor zeker aan ! Wij gaan met een gerust hart van België naar Nederland verhuizen en dit mede dankzij jullie !



Deze recensie is geplaatst op 16-05-2018.

De adviseur heeft ons goed geholpen, hij heeft de woningkrediet en de verzekeringen in orde gemaakt. Ik raad hem zeker aan!



Deze recensie is geplaatst op 16-05-2018.

Super geholpen en een heel aangename gesprekken gehad. De uitleg over de verschillende keuzes was erg duidelijk. Alles is heel snel verlopen door de goede hulp en door de goede bereikbaarheid. Super service!



Deze recensie is geplaatst op 26-04-2018.

Ik heb deze adviseur gecontacteerd op aanraden van. En kan het alleen maar bevestigen...zeer aangename adviseur om met samen te werken. Geen vraag was teveel. Zeer goede uitleg gekregen. Vergelijkingen gemaakt met de nodige uitleg. Echt een hypotheek om mijn maat gepresenteerd gekregen. Ook weet ik, dat als ik in de toekomst nog met vragen zit, ik steeds contact mag opnemen. Wat voor mij zeer geruststellend is. Ook ik zal deze adviseur zeker aanraden !



Deze recensie is geplaatst op 19-03-2018.

De adviseur heeft ons begeleid bij de aankoop van onze woning. Hij heeft ons van in het begin een duidelijke uitleg gegeven met advies op maat. De communicatie is steeds vlot verlopen en bij vragen hebben we altijd beroep kunnen doen op hem. We zijn zeer tevreden over de hulp en uitleg die we van hem gekregen hebben en zouden hem aan iedereen aanraden. Bedankt.

Vrijblijvend een Afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Op basis van 1767 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Op basis van 1767 beoordelingen