keyboard_arrow_up

Welkom bij De Hypotheekadviseur | Heikant

Alexander de Visser

De Hypotheekadviseur | Heikant

De Hypotheekadviseur Heikant, onder leiding van Alexander de Visser, is al sinds 2011 actief in Heikant en omstreken. Bovendien is Alexander al sinds 1997 actief als hypotheekadviseur, waardoor hij de markt in en rondom Zeeland, van Hulst tot Terneuzen, op zijn duimpje kent. Hij kan u dan ook optimaal adviseren over het afsluiten van een hypotheek in Heikant en u professioneel begeleiden tijdens alle stappen die hierbij komen kijken.

phone 0114-745003 Plaats review


Gecheckt door Advieskeuze.nl

Medewerkers

  • Alexander de Visser - Hypotheekadviseur Alexander de Visser Hypotheekadviseur

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur | Heikant.

Openingstijden

ma Op afspraak 's avonds op afspraak
di Op afspraak 's avonds op afspraak
wo Op afspraak 's avonds op afspraak
do Op afspraak 's avonds op afspraak
vr Op afspraak 's avonds op afspraak
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.8

Op basis van 1962 beoordelingen

Plaats Review

Reviews

De Hypotheekadviseur | Heikant heeft 113 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.9.



Deze recensie is geplaatst op 06-11-2019 .

Mijn vriendin en ik wouden samen gaan wonen maar hadden weinig verstand van de zaken die hier bij kwamen kijken. Alexander heeft ons hierbij heel goed geholpen en al onze vragen beantwoordt. Uiteindelijk wonen we nu samen en is alles vlekkenloos verlopen. Ik raad Alexander aan mensen aan omdat het een vriendelijke man is die altijd klaar voor je zult staan.



Deze recensie is geplaatst op 24-10-2019 .

Alexander heeft ons geweldig goed geholpen! Zonder hebben was onze aankoop nooit gelukt. Waarvoor dank! Ik ben er alleen achter gekomen dat ik hem nooit een review heb gegeven, dus bij deze, beter laat dan nooit! Nogmaals bedankt Alexander.



Deze recensie is geplaatst op 19-07-2019 .

Alles is perfect en zeer snel verlopen! Zeer grote aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 09-07-2019 .

Zeer goed geholpen met de aankoop van mijn eerst woning. Communicatie ging erg soepel en snel!



Deze recensie is geplaatst op 24-06-2019 .

Vriendelijk, helder in communicatie, snelle acties en laagdrempelig in contact. Ik ben erg tevreden!



Deze recensie is geplaatst op 20-06-2019 .

Zeer goed geholpen tijdens de aankoop van onze eerste woning. Altijd zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam.



Deze recensie is geplaatst op 22-05-2019 .

Zeer behulpzaam en meedenkend en oprecht geïnteresseerd



Deze recensie is geplaatst op 11-05-2019 .

De adviseur heeft ons heel goed geholpen bij het kopen van onze 1e woning. Het contact verliep zeer soepel, al je vragen worden snel beantwoord. Uitstekende adviseur die zeer aan te raden is voor zowel jong als oud.



Deze recensie is geplaatst op 20-03-2019 .

Vriendelijk, behulpzaam, snel en duidelijke infotmatie. Alles wat je verwacht van een Hypotheekadviseur!



Deze recensie is geplaatst op 20-03-2019 .

Als Belg een huisje kopen in de grensstreek is een enorm grote stap. Daarom was het ook nooit gelukt zonder jullie hulp. Altijd berijdbaar en antwoord altijd alle vragen.



Deze recensie is geplaatst op 20-03-2019 .

Alles werd heel zorgvuldig uitgelegd in duidelijke taal. Komt erg professioneel over en is altijd bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen.



Deze recensie is geplaatst op 06-03-2019 .

De adviseur heeft ons voorzien van een goed advies, regelt de zaken perfect, komt zijn afspraken na en is makkelijk bereikbaar.



Deze recensie is geplaatst op 22-02-2019 .

Als Belg een huis kopen is niet evident, daarom kozen we bewust voor De Hypotheekadviseur, die adviseur kwam bij ons aan huis om alles piekfijn uit de doeken te doen en om te zeggen wat dit allemaal met zich ging meebrengen. Het dossier werd opgestart, we werden erg goed op de hoogte gehouden van de evolutie binnen het dossier, we wisten perfect welke documenten we moesten aanleveren, de adviseur heeft alles tot in de puntjes geregeld! Ook de communicatie met zijn collega verliep vlekkeloos. Kortom ik zou zeggen: neem zeker De Hypotheekadviseur en zijn team onder de arm als jullie zorgeloos de aankoop van jullie huis willen financieëren, het bespaart jullie slapeloze nachten!



Deze recensie is geplaatst op 25-01-2019 .

Beide adviseurs waren ten allen tijde bereikbaar en hielden ons duidelijk op de hoogte van elke stap in het dossier. Wanneer je adviseur - voor een speciaal dossier - zowel 's avonds, in het weekend alsook tijdens zijn welverdiende vakantie bereikbaar is dan weet je dat je goed zit.



Deze recensie is geplaatst op 29-12-2018 .

We zijn erg goed begeleid bij het kopen van ons eerste huis. Duidelijke uitleg, alle ruimte voor vragen en transparante communicatie. Onze complimenten!



Deze recensie is geplaatst op 23-12-2018 .

Ik ben begeleid vanaf het eerste mailtje met verzoek tot informatie tot de laatste handtekening voor de offerte van de hypotheek door de adviseur en zijn collega. Het zijn beide zeer deskundige personen die zeer vlot bereikbaar zijn en steeds bereid zijn om de nodige toelichting te geven en u op de hoogte houden van elke stap in het proces. Er wordt niets opgedrongen en alles gebeurd in overleg. Ik ben zeer tevreden dat ik beroep heb gedaan op de adviseurs en dat zij alles in goede banen hebben geleid en we de hele administratieve rompslomp tijdig hebben afgekregen. Bedankt voor de vlotte en aangename samenwerking!



Deze recensie is geplaatst op 19-12-2018 .

Het was een zeer deskundig advies betreffende de hypotheekkeuze waarbij de fiscale details uitvoerig zijn belicht. Heel blij met het professionele advies t.a.v. de overbruggingshypotheek etc.



Deze recensie is geplaatst op 08-12-2018 .

Snel geholpen bij het vinden van onze hypotheek. We waren zelf al goed voorbereid en in tegenstelling tot bij andere adviseurs werd ons niet allerlei extra onnodigs opgedrongen. Prettig in de omgang en zowel de adviseur als een collega ook goed bereikbaar voor vragen tussendoor. Daarnaast vonden wij het erg prettig dat we goed en snel op de hoogte werden gehouden door de collega over de status en voortgang van onze hypotheekanvraag.



Deze recensie is geplaatst op 06-12-2018 .

Zeer aan te raden ! Correcte informatie, alles snel en tip top in orde geregeld. Een luisterend oor en behulpzaam voor al je vragen. Komt nog bij dat de adviseur een zeer vriendelijk man is, hij stelt je gerust en doét ook wat hij zegt dat hij gaat doen. Hij zoekt voor jou waar je de voordeligste hypotheek kan krijgen alsook verzekeringen. Als je dit allemaal zelf moet gaan doen is dit onbegonnen werk, je kan dus alles met een gerust hart aan hem overlaten. En niet te vergeten, ook vele complimenten voor zijn collega.



Deze recensie is geplaatst op 04-11-2018 .

Top advieseur. Alles netjes en duidelijk uitgelegd en snel geregeld. Gewoon 1 woord top !!

Hypotheek Heikant

De Hypotheekadviseur in Heikant kan u door heel Zeeland voorzien van professioneel advies en begeleiding bij het afsluiten van een hypotheek in Heikant. Hiervoor komt Alexander graag bij u thuis om bij u aan de keukentafel uw wensen door te spreken, u duidelijkheid te geven over uw situatie en al uw vragen te beantwoorden. Ook al uw vragen over verzekeringen en kredieten komen tijdens dit gesprek aan bod.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

Een eerste gesprek met de Hypotheekadviseur in Heikant is altijd gratis. De kosten hiervoor komen voor onze rekening. Tijdens dit intakegesprek krijgt u inzicht in de stappen die nodig zijn om uw plannen te realiseren en hoe wij u daarbij kunnen adviseren en helpen. Maak online direct een afspraak.

Vrijblijvend een Afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1962 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1962 beoordelingen