keyboard_arrow_up

De Hypotheekadviseur Heikant

De Hypotheekadviseur Heikant, onder leiding van Alexander de Visser, is al sinds 2011 actief in Heikant en omstreken. Bovendien is Alexander al sinds 1997 actief als hypotheekadviseur, waardoor hij de markt in en rondom Zeeland, van Hulst tot Terneuzen, op zijn duimpje kent. Hij kan u dan ook optimaal adviseren over het afsluiten van een hypotheek in Heikant en u professioneel begeleiden tijdens alle stappen die hierbij komen kijken.

Hypotheek Heikant

De Hypotheekadviseur in Heikant kan u door heel Zeeland voorzien van professioneel advies en begeleiding bij het afsluiten van een hypotheek in Heikant. Hiervoor komt Alexander graag bij u thuis om bij u aan de keukentafel uw wensen door te spreken, u duidelijkheid te geven over uw situatie en al uw vragen te beantwoorden. Ook al uw vragen over verzekeringen en kredieten komen tijdens dit gesprek aan bod.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

Een eerste gesprek met de Hypotheekadviseur in Heikant is altijd gratis. De kosten hiervoor komen voor onze rekening. Tijdens dit intakegesprek krijgt u inzicht in de stappen die nodig zijn om uw plannen te realiseren en hoe wij u daarbij kunnen adviseren en helpen. Maak online direct een afspraak.

Plaats review location_on Andere vestigingen

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur Heikant.

Openingstijden

ma Op afspraak 's avonds op afspraak
di Op afspraak 's avonds op afspraak
wo Op afspraak 's avonds op afspraak
do Op afspraak 's avonds op afspraak
vr Op afspraak 's avonds op afspraak
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
  3. Binnen 24 uur een hypotheek

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.6

Op basis van 1491 beoordelingen

Medewerkers

  • Alexander de Visser - Hypotheekadviseur Alexander de Visser Hypotheekadviseur
Plaats Review

Reviews

De Hypotheekadviseur Heikant heeft 75 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.6.



Deze recensie is geplaatst op 10-01-2018.

Goede service, heel vriendelijke man en assistente en alles héél vlug in orde gekregen. Kortom, toppie!



Deze recensie is geplaatst op 02-01-2018.

Helder advies en ook in duidelijke taal. Goed bereikbaar en snelle reactie op vragen. Goede service!



Deze recensie is geplaatst op 11-12-2017.

Fijn gesprek, goede uitleg en denkt heel goed mee!! Heel veel dank voor Alles!! Super kantoor!!



Deze recensie is geplaatst op 22-11-2017.

Hebben een duidelijk en helder advies gekregen betreffende onze nieuwe hypotheek. Goed bereikbaar voor vragen, snel en gerichte antwoorden. Geeft ook goede informatie betreffende hypotheek, verzekeringen en belasting onderwerpen welke ook na het afsluiten van een hypotheek van toepassing zijn. Kortom wij zijn zeer tevreden met als eindresultaat snel akkoord, op een voor ons passende hypotheek voor ons nieuwe huis.



Deze recensie is geplaatst op 21-11-2017.

Van het begin tot het einde verleent de adviseur een uitstekend werk. Als je een nieuwe woning koopt en voor het eerst een hypotheek moet afsluiten, komt er veel op je af. Vaak onbekende en ingewikkeld zaken, maar de adviseur kan het zo uitleggen dat het kinderlijk eenvoudig klinkt. Als er naderhand toch bleek dat er mij iets niet duidelijk was, was de adviseur altijd bereikbaar. De begeleiding, adviezen en persoonlijke gesprekken bij mij thuis, gaven mij het gevoel dat ik in vertrouwde handen was. Van het eerste gesprek in augustus tot het laatste moment bij de notaris heeft de adviseur mij bijgestaan. Ik kan het niet anders verwoorden, dan dat de geleverde werkzaamheden en service van de adviseur en zijn team van topkwaliteit zijn.



Deze recensie is geplaatst op 14-11-2017.

Vriendelijk hypotheekadvisseur. Hij geeft alle soort informatie over hypotheken op een duidelijke manier. Hij antwoordt ook de emails heel snel.



Deze recensie is geplaatst op 02-11-2017.

De adviseur heeft voor ons een bijpassende hypotheek gezocht. Wat wij fijn vonden was dat hij alles op een begrijpelijke en vriendelijke manier uitlegt zodat een "leek" zoals wij, het ook begrepen. Super fijn dat alles zo snel geregeld kon worden. Bedankt!



Deze recensie is geplaatst op 01-11-2017.

De adviseur heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwbouwhuis. Hij heeft ons op een hele deskundige en accurate manier door het hele traject van afsluiten van de hypotheek en aankoop van het huis heen geholpen. Dat heeft ons heel veel kopzorgen, uitzoekwerk en vooral ook onnodige kosten bespaard. Bovendien is de adviseur gewoon een heel prettig en sympathiek persoon.



Deze recensie is geplaatst op 01-11-2017.

Hij is deskundig, vriendelijk, correct maar vooral zichzelf. Zijn met de adviseur in contact gekomen op advies van onze zoon. Heeft ons zeer goed geholpen en goed advies gegeven. En tot onze tevredenheid alles geregeld.



Deze recensie is geplaatst op 24-10-2017.

Gewoon lekker zichzelf!, en duidelijke uitleg over al onze vragen.



Deze recensie is geplaatst op 04-10-2017.

Zeer snelle reactiviteit op alles, vriendelijk onthaal en de goedgezindheid van een echte Zeeuw, daarom komen we ook naar Zeeuws Vlaanderen wonen! We hebben de adviseur ook gekozen omdat onze zoon er ook zeer tevreden over was en nog is. Wat moet je meer hebben? We zeggen het zeker door!



Deze recensie is geplaatst op 18-09-2017.

Open, eerlijke houding en geeft onderbouwd en professioneel advies. Is onafhankelijk en handelt daarom niet in eigen belang.



Deze recensie is geplaatst op 10-08-2017.

Onze situatie was ingewikkeld en alles wat tegen kon zitten, zat tegen. Het was spannend tot het einde maar de adviseurs hebben dit tot een goed einde gebracht. De adviseur is zelfs meerdere keren langs gekomen en nam de tijd. Uiteindelijk is het gelukt. Bedankt voor het regelen van onze hypotheek.



Deze recensie is geplaatst op 05-07-2017.

Deze adviseu is super!!! Uitleg, gesprek, hulp, bereikbaarheid, kortom alles is goed en snel geregeld. Zonder hem was het me niet gelukt. Top!!!!



Deze recensie is geplaatst op 04-07-2017.

De adviseur zijn een top team, spelen goed op elkaar in en op de noden van de consument Heel gedreven en volhardend --> the key to succes



Deze recensie is geplaatst op 28-06-2017.

Hij was deskundig, vriendelijk en kon al onze vragen beantwoorden. Zeker ook een aanrader voor Belgen met vragen over wonen in Zeeuws-Vlaanderen.



Deze recensie is geplaatst op 28-06-2017.

Een erg prettig gesprek, met een duidelijke uitleg over de hypotheek vormen met de hand van een voorbeeld en de voor en nadelen hiervan.



Deze recensie is geplaatst op 06-06-2017.

Alles is besproken en alle opties zijn doorlopen. Geen verassingen achteraf. Altijd heel persoonlijk geholpen door de adviseurs.



Deze recensie is geplaatst op 20-05-2017.

Heeft alle moeite gedaan om alles in goede banen te leiden.



Deze recensie is geplaatst op 17-05-2017.

Is duidelijk. Denkt met je mee. Heeft alles geregeld en uitgezocht wat we wilden weten.

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.6

Op basis van 1491 beoordelingen