keyboard_arrow_up
phone 0184 - 208 565
Sliedrecht | Holland Verzekeringen

De Hypotheekadviseur Sliedrecht

De Hypotheekadviseur Holland Verzekeringen in Sliedrecht, is al vele jaren actief als financieel en hypotheekadviseur. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen al uw vragen over een hypotheek in Sliedrecht, over hypotheekrentes en het berekenen van uw hypotheek beantwoord worden.

Hypotheek Sliedrecht

Voor een hypotheek in Sliedrecht en omgeving wordt u door de Hypotheekadviseur volledig ontzorgd. Onze ervaring, snelle aanpak en flexibiliteit komen goed van pas in de huidige roerige tijd. Op het moment dat wij uw zaken op een rij gaan zetten, is niet alleen de prijs maar ook de kwaliteit van de producten en hoe deze producten in uw situatie passen erg belangrijk. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om dat met u door te spreken.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

Een afspraak met de Hypotheekadviseur in Sliedrecht kan zowel op kantoor plaatsvinden als bij u thuis. Wellicht vindt u dat gemakkelijker omdat u daar alle papieren voor het afsluiten van een hypotheek in Sliedrecht bij de hand heeft. U kunt online direct een afspraak maken of vrijblijvend contact met ons opnemen. Een intakegesprek is altijd kosteloos en geeft u meer informatie over onze mogelijkheden.

Plaats review location_on Andere vestigingen

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur Sliedrecht.

Openingstijden

ma 09:00 tot 17:00 uur 's avonds op afspraak
di 09:00 tot 17:00 uur 's avonds op afspraak
wo 09:00 tot 17:00 uur 's avonds op afspraak
do 09:00 tot 17:00 uur 's avonds op afspraak
vr 09:00 tot 17:00 uur 's avonds op afspraak
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 1697 beoordelingen

Medewerkers

 • Wilbert Streefkerk - Hypotheekadviseur Wilbert Streefkerk Hypotheekadviseur
 • Anco Teeuw - Hypotheekadviseur Anco Teeuw Hypotheekadviseur
Plaats Review

Reviews

De Hypotheekadviseur Sliedrecht heeft 238 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.7.



Deze recensie is geplaatst op 17-10-2018.

De adviseur heeft hele duidelijke en goede adviezen gegeven. Hij stond altijd voor ons klaar en checkte alles op tijd. Wij vonden hem ook gewoon heel aardig.



Deze recensie is geplaatst op 07-10-2018.

Prima geholpen met een deskundig advies. Snelle afhandeling. Vrijwel direct antwoord op onze vragen. Goed bereiknaar. Top !!



Deze recensie is geplaatst op 05-10-2018.

Voorafgaand aan een woningbezichtiging al op korte termijn een afspraak kunnen plannen, waarbij op duidelijke wijze alle mogelijkheden duidelijk door de adviseur zijn uitgelegd. Ook wanneer er risico's of uitdagingen in het proces zijn om de gewenste hypotheek te kunnen afsluiten is hij daar gelijk duidelijk in. Wij wilden destijds (eind 2017) graag de hypotheek voor het nieuwe jaar afsluiten vanwege 1% extra financieringsmogelijkheid en dat is ruimschoots gelukt. Bereikbaarheid is altijd goed geweest, ook buiten reguliere kantooruren.



Deze recensie is geplaatst op 04-10-2018.

IK had vooraf de relevante zaken uitgezocht en daar een oordeel over gevormd. Mijn bevindingen werden bevestigd tijdens het gesprek en daarna ik heb direct opdracht gegeven om de hypotheek te regelen. Aanvraagtraject en verdere afhandeling zijn vlot en naar tevredenheid verlopen.



Deze recensie is geplaatst op 01-10-2018.

Vakkundig en helder advies. Afhandeling was perfect .



Deze recensie is geplaatst op 18-09-2018.

Alles duidelijk en snel geregeld! Een goed gevoel bij de gesprekken en de adviezen.



Deze recensie is geplaatst op 06-09-2018.

Alles duidelijk toegelicht en correct geregeld. Door personen met kennis van zaken.



Deze recensie is geplaatst op 30-08-2018.

Wij hebben meerdere gesprekken gehad met de adviseur. Hij wist ons helder alles rondom het kopen van een woning met hypotheek uit te leggen. Heeft ons goed begeleid en geadviseerd in de keuzes die we moesten maken. Was altijd goed bereikbaar. Voelde goed aan wat passend is bij onze wensen.



Deze recensie is geplaatst op 29-08-2018.

Goed en open gesprek. Allerlei vragen konden er gesteld worden. Het voelde gelijk vertrouwd. Advies op maat gekregen. De verdere begeleiding was prima geregeld



Deze recensie is geplaatst op 21-08-2018.

Zeer prettig en doordacht adviesgesprek waarin alle aspecten aan het licht zijn gekomen. Anco is altijd bereikbaar voor vragen en heeft ons goed geholpen in maken van de juiste keuzes. Niet een doorsnee advies maar een op maat gemaakt pakket waarbij goed rekening wordt gehouden met onze wensen. Het vertrouwen in Anco is groot, je weet dat je bij hem in goede handen bent. Overigens ook een compliment voor Katja, voor de snelle en adequate hulp bij het indienen van de stukken en het meedenken.



Deze recensie is geplaatst op 11-08-2018.

Op een zeer prettige manier hebben we onze mogelijkheden bekeken. Onze hypotheekadviseur heeft ons bij elke stap geholpen en stond altijd open voor vragen, ook wanneer deze 'even tussendoor' kwamen.



Deze recensie is geplaatst op 13-07-2018.

Schademelding, nav een brand in de combi-magnetron. Aangezien het om een cadeau ging konden we geen bon achterhalen. Deze magnetron wilden we laten inbouwen in onze nieuwe keuken. Een beetje jammer dat deze bij een testgebruik in de brand vloog. Ook bleek de magnetron al enige jaren oud, maar hij was nieuw en ongebruikt. We hadden niet veel hoop op een vergoeding. Helemaal niet toen we het schadeformulier moesten invullen. Maar dit wel gedaan. Tot onze verbazing was het bericht (al na een paar dagen) dat we een kleine tegemoetkoming kregen. Het gaat niet om de grote van het bedrag, maar de moeite die de adviseur heeft gedaan. We kunnen er geen nieuwe voor kopen, maar gebruiken het bedrag er wel voor. Mooie service, de afhandeling is snel, persoonlijk en prettig.



Deze recensie is geplaatst op 10-07-2018.

De adviseur (en zijn team) hebben ons optimaal geadviseerd over de hypotheekmogelijkheden bij de aankoop van ons nieuwe huis. Ook over de verdere begeleiding tijdens het hypotheektraject zijn wij zeer tevreden.



Deze recensie is geplaatst op 03-07-2018.

Informatief en heldere uiteenzetting van alle mogelijkheden en soort hypotheken. Daarna een aantal specifieke uitwerkingen, verschillende aanbieders. Eerlijk en helder advies, de keuze bij de klant latend. Heeft duidelijk kennis van zaken. Tijdens het hele proces van de hypotheekaanvraag was het contact met de kantoormedewerkers duidelijk, correct en prettig.



Deze recensie is geplaatst op 02-07-2018.

Zeer prettig en eerlijk advies, alles word keurig geregeld en uitgelegd. Wij adviseren mensen om zeker hier advies te vragen over financiële zaken.



Deze recensie is geplaatst op 29-06-2018.

goed advies en goede begeleiding door alles in de gaten te houden



Deze recensie is geplaatst op 15-06-2018.

Zeer professioneel, betrokken en secuur. De adviseur weet op zorgvuldige wijze de materie uit te leggen en toe te passen. Na een gesprek met een goed gevoel aan de slag kunnen gaan met alle informatie. De adviseur staat altijd voor je klaar, is altijd bereikbaar en reageert snel op vragen met de juiste informatie. We hebben zijn inzet enorm gewaardeerd en zijn uitstekend geholpen.



Deze recensie is geplaatst op 12-06-2018.

Goed en duidelijk verhaal, bedrijf met kennis van zaken en goede adviezen. 's avonds een afspraak kunnen in plannen op kantoor in Hardinxveld - Giessendam! Enkele dagen later was de hypotheek offerte al binnen, zelfs met het zakelijk inkomen uit mijn bedrijf!



Deze recensie is geplaatst op 13-05-2018.

eerlijk; maatwerk; creatief; kennis van de markt en kennis van de klant; no-nonsense



Deze recensie is geplaatst op 09-05-2018.

Door lekkage vanuit mijn badkamer had ik een kortsluiting in mijn meterkast. Na het herstellen van de lekkage begint het probleem pas goed natuurlijk. Mijn CV-ketel incl. thermostaat bleken stuk, maar ook de meterkast moest vervangen worden. Al met al een heel gedoe, vooral om vaklui te vinden die dit snel en goed kunnen doen zonder meteen de hoofdprijs te willen. Uiteindelijk is dat gelukt - na drie dagen was er weer stroom en gas in huis. Al die tijd bleef de adviseur rustig op de achtergrond om me gerust te stellen. Omdat de schade boven € 1500,00 uit kwam moest er wel een expert aan te pas komen. Dat was het enige minpuntje: dat duurde een aantal weken voor die kwam. Daarna was het snel geregeld en kreeg ik van haar bericht dat mijn (voorgeschoten) kosten vergoed zouden worden. Ik voelde me in goede handen bij Holland Verzekeringen!

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Op basis van 1697 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Op basis van 1697 beoordelingen