keyboard_arrow_up

Welkom bij De Hypotheekadviseur Stigter

Brian Stigter

De Hypotheekadviseur Stigter

De Hypotheekadviseur Stigter in Vlaardingen is in handen van onze adviseur Brian Stigter. Sinds 2005 geeft hij klanten financieel advies over een hypotheek in Vlaardingen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche kent hij de markt in groot Rijnmond optimaal, van Vlaardingen tot Maassluis en Rozenburg.

phone 010-3136953 Plaats review


Gecheckt door Advieskeuze.nl

Medewerkers

  • Brian Stigter - Hypotheekadviseur Brian Stigter Hypotheekadviseur

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur Stigter.

Openingstijden

ma Op afspraak
di Op afspraak
wo Op afspraak
do Op afspraak
vr Op afspraak
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.8

Op basis van 1944 beoordelingen

Plaats Review

Reviews

De Hypotheekadviseur Stigter heeft 65 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 10.



Deze recensie is geplaatst op 01-10-2019 .

Zoals altijd. Goed advies. En sterke bemiddeling met de banken. Vaak ook verassend goede ideeen.



Deze recensie is geplaatst op 20-02-2019 .

Deskundig, betrouwbaar, zeer goed in uitleggen van de materie, zeer gedreven in zijn werk en je kan altijd bij hem terecht voor advies.



Deze recensie is geplaatst op 19-11-2018 .

De adviseur is een fijne hypotheekadviseur, regelt alles goed en keurig.



Deze recensie is geplaatst op 10-11-2018 .

De hypotheekadviseur geeft eerlijk, helder en duidelijk advies, maar geeft ook de risico.s aan van de keuzes die je kunt maken op hypotheekgebied. Daarbij is de de adviseur prettig in het contact. Een aanrader dus.



Deze recensie is geplaatst op 01-10-2018 .

De adviseur met als beroep hypotheek/financieel adviseur, maar met name een mens met wie je echt contact kan maken en waarop ik durfde te vertrouwen. En het heeft perfect gewerkt: als ik een vraag had, een berekening nodig had, twijfels had, de adviseur reageerde snel en kundig. Mijn huizentocht ging niet zonder vallen en opstaan, en ben dan ook ontzettend blij dat ik me gesteund voelde door de adviseur en deze review kan schrijven vanaf mijn bank in mijn nieuwe huis en thuis. Dank je wel!



Deze recensie is geplaatst op 22-07-2018 .

Samen met de adviseur hebben we een rollercoaster gehad aan de financiering van onze nieuwe woning. De timing van verkoop van oude woning en aankoop nieuwe woning was een spannend stukje schake(le)n. Samenwerking in snelle 1 op 1 lijntjes hebben een geweldig resultaat opgeleverd.



Deze recensie is geplaatst op 03-07-2018 .

Na het oversluiten van mijn hypotheek een aantal jaren geleden nu opnieuw gekozen voor de adviseur bij het adviseren voor mijn nieuwe hypotheek. Alles weer snel en top geregeld. korte lijntjes, snelle antwoorden op ieder moment van de dag.



Deze recensie is geplaatst op 21-06-2018 .

De adviseur heeft mij geholpen bij het oversluiten van mijn hypotheek, ik ben uitermate tevreden over het behaalde resultaat.



Deze recensie is geplaatst op 10-04-2018 .

We twijfelde of we onze hypotheek zelf gingen regelen of via een tussenpersoon. Uiteindelijk blij dat we voor de adviseur hebben gekozen. Hij werkt netjes, duidelijk en snel en neemt voor zover mogelijk alles uit handen.



Deze recensie is geplaatst op 04-04-2018 .

Zoals altijd een goed gesprek over de gevraagde informatie.



Deze recensie is geplaatst op 27-03-2018 .

heldere en duidelijke uitleg gegeven. thuisbezoek is zeer gewaardeerd en tussentijdse updates waren zeer waardevol,



Deze recensie is geplaatst op 25-03-2018 .

Ondanks onze unieke situatie is alles zeer goed verlopen. Wij zijn uiterst tevreden met deze adviseur. Hij regelt alles voor je en de communicatie wordt kort gehouden. Bij iedere verandering of extra informatie wordt er meteen contact opgenomen en overlegd. De puzzelstukken waren bij ons heel moeilijk en het is prima in elkaar gelegd. Top gedaan!



Deze recensie is geplaatst op 19-03-2018 .

Zeer deskundig en heel duidelijk. Staat altijd klaar voor zijn klanten, luistert heel goed naar de wensen en geeft duidelijke adviezen. Keuzes hebben consequenties, hierin werd transparant geadviseerd.



Deze recensie is geplaatst op 17-03-2018 .

De adviseur is een echte professional. Hij weet precies waar hij het over heeft. Daarnaast is hij een zeer sympathieke persoonlijkheid. De combinatie van professionaliteit en een sympathiek karakter is voor mij van essentieel belang, want je moet je prettig voelen bij de hypotheekadviseur. Je moet hem vertrouwen, want hij geeft je advies met finananiele implicaties. Daarnaast verliep de communjcatie met de adviseur voortreffelijk. Hij heeft altijd op zeer korte termijn op mijn emails gereageerd. Als ik weer een hypotheekadviseur nodig zou mogen hebben, dan weet ik wel bij wie ik moet zijn.



Deze recensie is geplaatst op 07-02-2018 .

Na mijn eerste hypotheek via de adviseur geregeld te hebben ben ik deze keer voor een omzetting van de hypotheek gegaan. Ik ben zelf niet zo goed met het archiveren van mijn administratie dus het was fijn dat hij wel alles administratief op orde heeft en alle gegevens nog had van mijn originele hypotheek. Ik hoefde dus niks meer uit te leggen over mijn huidige situatie en we konden meteen overgaan op het omzetten van de hypotheek. Goed advies, duidelijke uitleg en hij neemt de tijd voor je.



Deze recensie is geplaatst op 12-01-2018 .

De adviseur was transparant en eerlijk over zijn advies en werkwijze. Zeer deskundige hulp en geen probleem om zaken nogmaals uit te leggen indien iets onduidelijk was. Ook het uitzoeken en samenwerken met een geldverstrekker (ASR) waar hij geen ervaring mee had, was geen enkel probleem!



Deze recensie is geplaatst op 05-12-2017 .

De adviseur is een vakkundige, betrokken adviseur. Hij ontzorgt!



Deze recensie is geplaatst op 30-11-2017 .

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van zijn diensten, zoveel jaren geleden alleen, nu met partner. Dankzij bruikbare tips van de adviseur akkoord weten te bereiken op ons droomhuis. Financiering conform verwachting er verder soepel doorheen gekomen. Verder fijne gozer en leuke gesprekken gehad.



Deze recensie is geplaatst op 30-10-2017 .

Mijn situatie was complex vanwege 2 hypotheken die ik af moest lossen en meerdere partijen die betrokken waren. De adviseur is een kundig adviseur en heeft mij ontzettend goed en passend advies gegeven. Een top kerel!



Deze recensie is geplaatst op 11-10-2017 .

Zeer vakkundig, zeer behulpzaam, niks is te veel en een snelle en accurate dienstverlening. Staat geheel in dienst van de klant.

Hypotheek Vlaardingen

Bij de Hypotheekadviseur in Vlaardingen vinden we het erg belangrijk dat een hypotheek u zekerheid en een lekker-wonen gevoel geeft. Naast het afsluiten van een hypotheek in Vlaardingen is Brian Stigter ook gespecialiseerd in het geven van advies bij de zogenaamde ‘woekerpolissen’. Hij vertelt u graag wat hij daarbij voor u kan betekenen en welke stappen nodig zijn om uw plannen te realiseren. Zo krijgt u snel duidelijkheid over uw situatie.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

Onze adviseur komt graag bij u thuis om al uw vragen over het afsluiten van een hypotheek in Vlaardingen en vragen over actuele hypotheekrentes, risico’s en voorwaarden te beantwoorden. Ook kan hij direct de hoogte van uw hypotheek berekenen. U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een intakegesprek. Een eerste gesprek is altijd voor onze rekening en verplicht u tot niets. Er zijn geen kosten aan dit gesprek verbonden.

Vrijblijvend een Afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1944 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1944 beoordelingen