De Hypotheekadviseur Stigter

De Hypotheekadviseur Stigter is in handen van onze adviseur Brian Stigter. Hij beheert deze vestiging sinds 1 januari 2005, maar werkt al meer dan 15 jaar in de branche. Onze adviseur komt bij u thuis. Hij kent de markt in groot Rijnmond en kan u daardoor voorzien van het beste advies dat voor u van toepassing is.
De adviseur staat klaar voor al uw vragen over hypotheken, hypotheekrentes, berekenen van uw hypotheek en meer. Samen kijken we naar die hypotheek die u zekerheid en een lekker-wonen gevoel geeft. Daarnaast is Brian Stigter gespecialiseerd in het geven van advies bij de zogenaamde “ woekerpolissen”.

De Hypotheekadviseur Stigter is opgericht in 2005

Plaats Review location_on Andere vestigingen

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur Stigter.

Openingstijden

ma Op afspraak
di Op afspraak
wo Op afspraak
do Op afspraak
vr Op afspraak

Medewerkers

  • Brian Stigter - Hypotheekadviseur Brian Stigter Hypotheekadviseur bstigter@hypotheekadviseur.nl
Plaats Review

Reviews

De Hypotheekadviseur Stigter heeft 40 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.4.



Deze recensie is geplaatst op 27-02-2017.

Hij hielp ons goed met de situatie in kaart te brengen, was flexibel en heeft ons juist geadviseerd. Zeker met betrekking tot de NHG heeft hij ons waardevol advies gegeven.



Deze recensie is geplaatst op 17-02-2017.

De adviseur is heel duidelijk en eerlijk in zijn uitleg, kan heel snel schakelen en bovendien komt hij altijd zijn afspraken en/of beloftes na. Zelfs wanneer er nog niets te melden is, houdt hij je op de hoogte van de stand van zaken. Daarnaast is de adviseur een prettig persoon om zaken mee te doen. Hij heeft ons heel snel en super geholpen!!



Deze recensie is geplaatst op 10-02-2017.

We hebben duidelijke uitleg van de mogelijkheden gekregen waarvoor de adviseur ook echt de tijd nam. Hij had goed antwoord op onze vragen, was prettig om mee om tafel te zitten en reageerde vlot op emails.



Deze recensie is geplaatst op 10-02-2017.

Zeer duidelijk en aangenaam gesprek



Deze recensie is geplaatst op 08-02-2017.

deskundig, neemt de tijd voor je en is altijd bereikbaar. Geeft meerdere mogelijkheden aan



Deze recensie is geplaatst op 25-01-2017.

De adviseur heeft mij goed voorgelicht over de verschillende mogelijkheden die er waren ivm relatie beëindiging



Deze recensie is geplaatst op 15-12-2016.

Erg vriendelijk, duidelijk en ervaren.



Deze recensie is geplaatst op 01-12-2016.

Dankzij deze adviseur hebben wij ons droomhuis gekregen. Er was veel interesse in het huis wat wij wilden. Hij heeft gelijk contact opgenomen met de verkoopmakelaar, om aan te geven dat wij alles rond konden krijgen. Achteraf hoorde wij dat er een zelfde bod gedaan was en wij gekozen waren dankzij de actie van zijn kant. Daarbij heeft hij binnen 1,5 week alles rond gekregen. Hij was altijd telefonisch bereikbaar en wij konden alles aan hem vragen. Hij heeft ons goed geadviseerd en hij maakte altijd tijd voor ons. Wij zijn echt ontzettend tevreden en wij zijn hem heel erg dankbaar!!



Deze recensie is geplaatst op 01-12-2016.

Wij zijn heel blij met de hypotheekadviseur, hij stond voor ons klaar als we hem nodig hadden en nam ook zeker de tijd voor al onze vragen. Alles werd goed uitlegd en als ik het niet helemaal begreep werd het opnieuw en rustig uitgelegd. De hypotheek werd bij ons in een hele korte tijd geregeld. ik zou deze hypotheekadviseur zeker aanraden als een bekende een huis zouden gaan kopen.



Deze recensie is geplaatst op 18-11-2016.

Heldere uitleg, altijd bereikbaar, goed inlevingsvermogen



Deze recensie is geplaatst op 26-09-2016.

De adviseur was in staat om ons op een eenvoudige en rustige manier uit te leggen, waar het bij onze hypotheek om draait. En waarom het - naast de lage rentestand - noodzakelijk was om onze hypotheek aan te passen. Onze vragen werden netjes beantwoord. De adviseur nam ook alle tijd om het hele traject van oriëntatie tot passeren te begeleiden



Deze recensie is geplaatst op 21-09-2016.

Very professional and understandable explanation about things for person that is buying first house. Transparency and fast response, always getting back as promised. Offering best solution for particular situation.



Deze recensie is geplaatst op 14-09-2016.

Correct, betrouwbaar, betrokken, vriendelijk



Deze recensie is geplaatst op 08-07-2016.

Ter zake deskundig. Ook in mijn persoonlijke situatie, met op dat moment de nodige complicaties, heeft hij gezocht naar oplossingen (en gevonden). Hij heeft zich zeer ingespannen om de hypotheek op tijd rond te krijgen.



Deze recensie is geplaatst op 07-07-2016.

Een aantal jaren geleden had ik al een goede ervaring met deze hypotheek adviseur en daarom heb ik nu weer met hem contact opgenomen voor advies en daar heb ik (wederom) geen spijt van gehad. Op basis van mijn huidige situatie heeft hij een aantal voorstellen gemaakt en deze samen met mij besproken en zijn we gezamenlijk tot 1 oplossing gekomen. Verder is hij communicatief sterk, legt de (soms complexe) materie in duidelijke taal uit en is vriendelijk in de omgang.



Deze recensie is geplaatst op 30-06-2016.

Professioneel en snel



Deze recensie is geplaatst op 04-06-2016.

Zeer professionele en duidelijke uitleg van de diverse mogelijkheden.



Deze recensie is geplaatst op 18-05-2016.

De adviseur heeft goed naar mijn wensen geluisterd m.b.t. hypotheek wensen. Hij heeft voor mij een constructie bedacht, die ik echt niet zelf had kunnen bedenken. Hij heeft de moeite genomen diverse opties met mij te bespreken en gaf mij een duidelijke uitleg. De adviseur is makkelijk te benaderen en handelt pro-actief.



Deze recensie is geplaatst op 11-05-2016.

Wij hebben het contact met de adviseur als zeer prettig ervaren. Hij komt zijn afspraken na, legt alles duidelijk uit, neemt de tijd en heeft ervoor gezorgd dat alles prima is verlopen!



Deze recensie is geplaatst op 23-04-2016.

Wat gedacht werd, nl het simpelweg vernieuwen van hypotheek ivm aflopen rentevaste periode, bleek verdomd lastiger te zijn dan gedacht. De adviseur heeft het vuur uit zijn schoenen gelopen om voor ons het beste resultaat te krijgen. Dat had aardig wat voeten in de aarde, maar dankzij de persoonlijke inzet van de adviseur is dat goed gelukt. Dusdanig dat wij, mijn vrouw en ik, kunnen zeggen dat wij aan het einde van onze looptijd geen zorgen hoeven te maken over deze hypotheek. Mits natuurlijk de overheid niet weer met maatregelen komt die ook voor "oude" gevallen wederom voor verrassingen zorgt. Maar zelfs dan denken wij goed af te zijn. Ik en mijn vrouw bevelen dan ook de adviseur ten zeerste aan!!

Afspraak Maken