keyboard_arrow_up

Bieden zonder voorbehoud van financiering

De woningmarkt is verhit of zeg maar rustig overhit. Woningzoekers buitelen over elkaar heen, overbieden is de norm. Als je wilt gaan bieden op een woning zul je iets speciaals moeten doen, iets dat opvalt, iets dat ervoor gaat zorgen dat jouw bod geaccepteerd wordt omdat het gewoon veel beter is dan jouw concurrenten. Natuurlijk is de hoogte van je bod hierbij belangrijk, maar dit is zeker niet het enige. Bieden zonder voorbehoud is voor de verkoper van de woning in veel gevallen namelijk nog aantrekkelijker dan het hoogste bod.
Hét grote voordeel! Als je wilt bieden zonder voorbehoud van financiering kan dit bij de hypotheekadviseur als enige partij in Nederland helemaal veilig, geen risico en toch een uitgelezen kant om je woning aan te schaffen.

Hoe het precies werkt leggen we je graag uit. We vertellen je alles waardoor je zelf eenvoudig kunt nagaan of het bieden zonder voorbehoud van financiering voor jou geschikt is.

Wat is bieden zonder voorbehoud van financiering?

De eerste vraag die bij de meeste mensen opkomt. Wat is bieden zonder voorbehoud eigenlijk?
Dat leggen we graag kort en bondig uit.
Als je een woning koopt kan je bieden zonder of met voorbehoud van financiering.
Als je bied met voorbehoud van financiering heb je 6 weken de tijd om de hypotheek rond te maken. Als je bied zonder voorbehoud van financiering vervalt dit voorbehoud. Een enorm voordeel voor de verkoper, die heeft namelijk de zekerheid dat de woning direct is verkocht.
Dit is ook gelijk dé reden waarom verkopers vaak voor een lager bod zonder voorbehoud van financiering kiezen.
Zekerheid is namelijk iets waard.

Uniek! Zonder risico bieden zonder voorbehoud

Bij de hypotheekadviseur.nl kan je, als enige hypotheekbemiddelaar in Nederland, zonder risico bieden zonder voorbehoud van financiering. Bij hypotheekadviseur krijg je namelijk al een bindende offerte van de bank voordat je gaat bieden. Je weet dus al voor je begint met bieden dat de hypotheek definitief akkoord is op inkomen. Dat is zeker en zorgeloos bieden zonder voorbehoud van financiering.

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. Je kunt kosteloos en vrijblijvend contact met ons opnemen. Bij het eerste contact gaan wij op basis van de door jou aangeleverde gegevens berekenen wat je mogelijkheden zijn. Samen met jou gaan we bespreken op welk pand je wilt gaan bieden en hoeveel je maximaal wilt gaan bieden.
Wij vragen direct de hypotheekofferte aan als we de offerte hebben ontvangen kan jij direct en veilig gaan bieden op de door jou uitgekozen woning.
Heb je nog geen woning op het oog? Neem dan in ieder geval contact met ons op om na te gaan wat je maximaal kunt lenen.

Waarom bieden zonder voorbehoud van financiering

Bieden zonder voorbehoud zorgt ervoor dat jouw bod op de goede stapel komt, de stapel met aantrekkelijke biedingen. Eigenlijk het stapeltje met de goede en interessante biedingen.
Als je tegenwoordig nog een woning wilt kunnen kopen zal je echt op dat stapeltje terecht moeten komen en kopen zonder voorbehoud van financiering is daar de juiste manier voor.
Ga eens in de schoenen van de verkoper staan, je kunt kiezen voor 6 onzekere weken. Waarin je leeft tussen hoop en vrees of de koper zijn hypotheek rond krijgt. Krijgt hij het niet? Dan moet je woning opnieuw in de verkoop, dat geeft geen vertrouwen.
Zonder voorbehoud van financiering weet je direct dat de woning verkocht is, alle zekerheid, geen stress. Reken maar dat de verkoper hiervoor kiest, ook bij een iets lager bod.

Kosten bieden zonder voorbehoud

Nog even het antwoord op de Nederlandse vraag tussendoor. Wat kost het? Wat dat betreft hebben we goed nieuws. Het bieden zonder voorbehoud kost niets extra.
Bij het bieden zonder voorbehoud wordt er aan het begin van het traject 1000 Euro in rekening gebracht. Deze krijg je volledig terug als jij je droomwoning hebt gekocht en wij jouw hypotheek afronden. Wij verrekenen hem dan in onze kosten voor het afsluiten van de hypotheek. Het is dus eigenlijk een borg.

Is het voor iedereen geschikt?

Het bieden zonder voorbehoud van financiering is niet voor iedereen geschikt. Er kunnen situaties zijn waardoor het niet mogelijk is om te gaan bieden zonder voorbehoud van financiering. Zoals we het nu inschatten is het voor ongeveer 75% van onze aanvragen geschikt, een grote groep.
Wil je weten of het voor jou mogelijk is om een hypotheek af te sluiten zonder voorbehoud? Neem dan contact op met één van onze hypotheekadviseurs. Met meer dan 50 locaties is er altijd wel een adviseur bij jou in de buurt.
Het eerste gesprek is natuurlijk altijd gratis. In dit gesprek kunnen wij al beoordelen wat je mogelijkheden zijn.

Vrijblijvend een Afspraak maken

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

  Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


  9.7

  Op basis van 2061 beoordelingen

  Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

  Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

   Waarom een afspraak maken?

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over uw situatie

   Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


   9.7

   Op basis van 2061 beoordelingen

   Gratis offerte voor
   hypotheekadvies aanvragen

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over uw situatie


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.