Privacy Statement

De Hypotheekadviseur en alle met haar in de groep verbonden onderdelen achten de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van hun klanten en de bezoekers van hun website essentieel. Persoonsgegevens van klanten en bezoekers worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De Hypotheekadviseur houdt zich in alle gevallen aan de eisen die zijn gesteld in de Wet bescherming persoonsgegevens. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens heeft De Hypotheekadviseur haar verwerkingen aangemeld bij de toezichthouder, het College Bescherming Persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag.

Verwerken van persoonsgegevens

De Hypotheekadviseur verwerkt uw persoonsgegevens voor het uitbrengen van offertes, acceptaties, uitvoering overeenkomst(en), relatiebeheer en wanneer u contact heeft met De Hypotheekadviseur. Deze gegevens worden door De Hypotheekadviseur ook in groepsverband gebruikt om u op de hoogte te stellen over voor u (nieuwe) relevante producten, diensten en/of activiteiten van De Hypotheekadviseur en door haar zorgvuldig geselecteerde partners. Indien u geen prijs stelt op deze informatie dan kunt u dit schriftelijk melden aan het hieronder vermelde adres. De Hypotheekadviseur verzoekt u hierbij duidelijk aan te geven welke informatie u niet (meer) wenst te ontvangen: De Hypotheekadviseur, Antwerpsestraat 127, 4645 BD te Putte. Uw IP adres wordt niet geregistreerd.

Inzage en correctie van uw gegevens

U kunt kennisnemen van de persoonlijke informatie die De Hypotheekadviseur over u heeft. Als de informatie onjuist is kunt u verzoeken deze aan te passen. Dergelijke verzoeken om inzage of correctie van uw gegevens kunt u richten aan De Hypotheekadviseur, Antwerpsestraat 127, 4645 BD te Putte.

Klikgedrag

Op deze website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest geraadpleegde pagina’s. Het doel hiervan is om de website te optimaliseren. Ook kan Hypotheekservice B.V. de gegevens gebruiken om meer gerichte informatie op de site te zetten. Hiermee kan De Hypotheekadviseur haar dienstverlening aanpassen aan de wensen van haar klanten.

Gebruik van cookies

De Hypotheekadviseur maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een eenvoudig klein tekstbestandje dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Cookies kunnen gebruikersinstellingen en andere informatie opslaan en zijn bedoeld om het gebruik van de website van De Hypotheekadviseur gemakkelijker voor u te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet, kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

Links naar andere sites

Op de website van De Hypotheekadviseur zijn enkele links andere partijen zoals adviseurs waarmee De Hypotheekadviseur samenwerkt, opgenomen. De Hypotheekadviseur draagt geen verantwoordelijkheid voor de wijze waarop deze partijen met uw gegevens omgaan. Kijk daarom of de door u bezochte site een privacyverklaring bevat. Zo ja, lees deze om te zien of u zich kunt vinden in het daarin beschreven privacybeleid van de betreffende partij.

Beveiligen van persoonsgegevens

De Hypotheekadviseur heeft passende maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Hierbij wordt de grootst mogelijke nauwkeurigheid nagestreefd en rekening gehouden met de stand van de techniek, de kosten van de tenuitvoerlegging, de risico’s van de gegevensverwerking en de aard van de gegevens.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan: De Hypotheekadviseur, Antwerpsestraat 127, 4645 BD te Putte.

Wijzigingen

De Hypotheekadviseur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement.102

Vrijblijvend een Afspraak Maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.6

Score op basis van 1410 beoordelingen