keyboard_arrow_up

Welkom bij De Hypotheekadviseur | Beuningen

Michel Kersten en Fay Kersten

De Hypotheekadviseur | Beuningen

De Hypotheekadviseur in Beuningen, gevestigd aan de Klaproosstraat, bestaat als sinds 2000. Maar Michel Kersten, franchisenemer van deze vestiging, is als sinds 1997 financieel adviseur. Met ruim 20 jaar ervaring heeft hij dan ook meer dan genoeg kennis in huis om u van het beste advies te voorzien over uw hypotheek in Beuningen.

phone 024-2120213 Plaats review


Gecheckt door Advieskeuze.nl

Medewerkers

 • Michel Kersten - Hypotheekadviseur Michel Kersten Hypotheekadviseur
 • Fay Kersten - Hypotheekadviseur Fay Kersten Hypotheekadviseur

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur | Beuningen.

Openingstijden

ma 09:00 – 17:30 uur
di 09:00 – 17:30 uur
wo 09:00 – 17:30 uur
do 09:00 – 17:30 uur
vr 09:00 – 17:30 uur
za Op afspraak
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.8

Op basis van 1947 beoordelingen

Plaats Review

Reviews

De Hypotheekadviseur | Beuningen heeft 60 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 10.



Deze recensie is geplaatst op 15-10-2019 .

We hebben na een minder fijne hypotheekadviseur, deze zeer lief en kundige hypotheek kantoor gevonden. Fay & Michel Kersten zijn erg kundig en vriendelijk. Ze hebben ons van begin tot einde veel rust en zekerheid geboden.



Deze recensie is geplaatst op 14-10-2019 .

Zeer alert, reageert snel en handelt zaken bekwaam en vlot af. Fantastisch om met hem en Fay Kersten zo samen te werken tot een nieuwe hypotheek.



Deze recensie is geplaatst op 14-10-2019 .

Fijne adviseur. Al bij het eerste gesprek heeft hij uitgebreid de tijd genomen om alles rustig en duidelijk uit te leggen. Ook tussentijdse communicatie (via app en mail was ook mogelijk) was erg prettig. Met vragen kun je altijd bij hem terecht en je krijgt snel antwoord. Ik ben zeer tevreden en zal deze adviseur ook bij iedereen aanraden!



Deze recensie is geplaatst op 03-10-2019 .

Onwijs tevreden zijn wij met Michel. Hij heeft ons goed begeleid en ons goed geadviseerd. Niks is te gek en we werden altijd vriendelijk te woord gestaan.



Deze recensie is geplaatst op 27-09-2019 .

Adequate, snelle handelingen. Fijne communicatie!



Deze recensie is geplaatst op 03-09-2019 .

Zeer prettige en duidelijke uitleg! Een hypotheek voor onze nieuwe woning op maat, perfect geregeld! Zeker een aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 27-08-2019 .

Bij de aankoop en het verzekeren van ons huis bijzonder goed en snel geholpen door Michel en Fay Kersten. Beide professioneel, duidelijk, en fijne persoonlijkheden. Samen ga je stap voor stap het traject in en vragen worden op welke manier dan ook meteen en duidelijk beantwoord. Mochten wij over een paar jaar verliefd worden op een nieuw huis, dan komen wij zeker terug!



Deze recensie is geplaatst op 31-07-2019 .

We zijn bijzonder goed geholpen met ons toch wel lastige financieringsvraagstuk. Mijn vriendin en ik hadden voorheen los van elkaar beiden een appartement, hebben deze verkocht en kopen nu samen een huis. De adviseur heeft alles helder en goed uitgerekend, uitgelegd, en de werkwijze is precies verlopen, zoals hij van tevoren heeft aangegeven. Alles is soepel verlopen, en dat alles binnen 4 weken tijd, tussen eerste gesprek, en definitieve goedkeuring van de hypotheekaanvraag. Helemaal top!



Deze recensie is geplaatst op 29-07-2019 .

Duidelijke communicatie en goed te bereiken met vragen. Denkt goed mee bij alle stappen in het proces. Al met al een top service!



Deze recensie is geplaatst op 01-07-2019 .

Wij zijn enorm fijn geholpen bij de hypotheekaanvraag voor onze eerste woning. Onze situatie is goed bestudeerd en wij hebben echt een op maat gemaakt advies gekregen. De adviseurs zijn vriendelijk, behulpzaam, snel en vakkundig. Nogmaals bedankt!



Deze recensie is geplaatst op 07-06-2019 .

Wij hebben ons eerste huis in sneltreinvaart gevonden en wij moesten in deze jungle van hypotheken versnelt een gepaste hypotheek vinden. Hier heeft de hypotheekadviseur in Cuijck enorm bij geholpen. Ondanks de druk hebben zij de tijd voor ons genomen, duidelijke uitleg over alle opties gegeven, dachten goed in onze situatie mee en hebben alle eventuele risico's besproken. Zij hebben de hypotheekaanvraag soepel laten verlopen.



Deze recensie is geplaatst op 06-06-2019 .

Zeer goed geholpen. Een lastige hypotheek maar door goed door te spitten is alles gelukt



Deze recensie is geplaatst op 31-05-2019 .

We hadden ons geen betere hypotheekadviseur voor kunnen stellen. Alles werd perfect voor ons geregeld, er werd duidelijk en helder advies gegeven en goed meegedacht. De communicatie verliep heel erg soepel en alle afspraken werden nagekomen.



Deze recensie is geplaatst op 26-04-2019 .

De adviseurs hebben ons echt ontzettend goed geholpen! Zonder hun was dit nooit gelukt. Ze zijn super behulpzaam, staan altijd voor je klaar en doen hun best voor je. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen :)



Deze recensie is geplaatst op 01-04-2019 .

Super service. Altijd bereikbaar en duidelijke antwoorden op vragen. In mijn geval moest er heel snel gehandeld worden. Dankzij de adviseur heb ik de juiste keuzes gemaakt met het kiezen van de geschikte bank en alles daaromheen. Top.



Deze recensie is geplaatst op 27-03-2019 .

Duidelijke uitleg - betrouwbaar - vriendelijk - behulpzaam in keuzes - rustig - neemt de tijd - uitstekende service - snelle reacties - goed bereikbaar kantoor - goed bereikbaar per telefoon - voor een ieder aan te bevelen



Deze recensie is geplaatst op 28-02-2019 .

Duidelijk en uitgebreid advies. Het is fijn werken met de adviseur. Snelle reactie op mails. Beide medewerkers hebben ook een goede bijdrage geleverd aan het tot stand komen van onze hypothecaire lening.



Deze recensie is geplaatst op 22-02-2019 .

Goed geholpen en fijn contact. Konden altijd bellen of langs komen!



Deze recensie is geplaatst op 20-02-2019 .

Duidelijk, makkelijk en fijn contact. Persoonlijke, snelle, gerichte service.



Deze recensie is geplaatst op 23-01-2019 .

Makkelijk en prettig in contact, snel en goede adviezen. Ten alle tijden bereid antwoord te geven op vragen. Ik heb ze al bij meerdere mensen aanbevolen om voor hun de hypotheek te regelen.

Hypotheek Beuningen

Voor uw hypotheek in Beuningen, maar ook in Ewijk of Wijchen, komt u naar de Hypotheekadviseur in Beuningen. Wij nemen al uw zorgen uit handen en begeleiden u van A tot Z bij het nemen van de juiste beslissingen rondom uw hypotheek. We denken graag met u mee!

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

We ontvangen u graag bij onze vestiging in Beuningen, maar de Hypotheekadviseur komt ook bij u thuis, als u dat fijn vindt, om u meer te vertellen over uw hypotheek in Beuningen. Tijdens een eerste, gratis intakegesprek spreken we uw wensen door, geven we u duidelijkheid over uw situatie en krijgt u antwoord op al uw vragen. Ook geven we u inzicht in alle stappen die nodig zijn om uw plannen te realiseren en vertellen we u hoe wij u daarbij kunnen helpen en adviseren.

Vrijblijvend een Afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1947 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1947 beoordelingen