keyboard_arrow_up

De Hypotheekadviseur Holland Verzekeringen

De Hypotheekadviseur Holland Verzekeringen, gevestigd nabij Gorinchem, in Hardinxveld-Giessendam, is een allround financieel dienstverlener en onafhankelijk tussenpersoon. Dat betekent dat wij niet gelieerd zijn aan een bank of maatschappij maar vrij zijn in de keuze voor een bank of maatschappij, passend bij uw vraag naar een hypotheek in de regio Gorinchem.

Hypotheek Gorinchem

Voor het afsluiten van een hypotheek in Gorinchem en omgeving werken wij nauw samen met een groot aantal banken en verzekeringsmaatschappijen. Daarbij bemiddelen en adviseren wij u niet alleen over de hypotheek zelf, maar ook over verzekeringen, financieringen, (internet)sparen en beleggen. U kunt bij de Hypotheekadviseur Gorinchem terecht voor persoonlijk advies op maat.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, maar ook bij u thuis, zowel overdag als in de avonduren. Na een uitgebreide inventarisatie van uw gegevens, wensen, doelstellingen en het in beeld brengen van een risicoprofiel, brengen wij een passend advies uit, gebaseerd op deze inventarisatie. U en uw wensen staan centraal bij de Hypotheekadviseur Holland Verzekeringen, regio Gorinchem. U kunt online direct een afspraak maken of even telefonisch contact opnemen met onze vestiging aan de Moerbei 9 in Hardinxveld-Giessendam.

Plaats review location_on Andere vestigingen

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur Holland Verzekeringen.

Openingstijden

ma 08:30 tot 17:00 uur
di 08:30 tot 17:00 uur
wo 08:30 tot 17:00 uur
do 08:30 tot 17:00 uur
vr 08:30 tot 17:00 uur
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 1767 beoordelingen

Medewerkers

 • Wilbert Streefkerk - Hypotheekadviseur Wilbert Streefkerk Hypotheekadviseur
 • Anco Teeuw - Hypotheekadviseur Anco Teeuw Hypotheekadviseur
 • Adrie de Waard-Robbemont - Medewerker Binnendienst Adrie de Waard-Robbemont Medewerker Binnendienst
 • Paula van Dis – van den Bos - Medewerker Binnendienst Paula van Dis – van den Bos Medewerker Binnendienst
 • Jantine Aantjes - Medewerker Binnendienst Jantine Aantjes Medewerker Binnendienst
 • Peterina Verkerk - Medewerker Binnendienst Peterina Verkerk Medewerker Binnendienst
Plaats Review

Reviews

De Hypotheekadviseur Holland Verzekeringen heeft 250 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.8.



Deze recensie is geplaatst op 10-01-2019.

Wij zijn geweldig geholpen door de adviseur! We hebben zelf totaal geen verstand van hypotheek etc. maar de adviseur stond altijd voor ons klaar! Geen vraag was te gek, we konden altijd bellen of mailen en kregen snel reactie! Echt super! Ook de 'nazorg' was perfect. Kregen een belletje of alles goed was gegaan en bloemen namens de hypotheek adviseur en de hypotheek verstreker! In 1 woord geweldig!!



Deze recensie is geplaatst op 07-01-2019.

Uitstekende kennis, uitleg duidelijk. Luistert goed naar de wensen die wij hadden. Reageert snel op email. Wij hadden een zeer prettig gevoel bij deze adviseur.



Deze recensie is geplaatst op 06-01-2019.

De adviseur is een rustige man. Staat klaar voor je vragen. Legt alle begrippen en zaken goed en duidelijk uit voor beginners. Is eerlijk in risico's met een hypotheek en is reëel in het toekomstbeeld. Hiermee bedoel ik de risico's van "stel als er iemand werkeloos wordt". De adviseur reageert snel op zijn mail, neemt hier uitgebreid de tijd voor en is telefonisch ook makkelijk te bereiken waar hij klaar staat voor de vragen. Na de verhuizing kregen wij een mail hoe alles gegaan was. Dat stelden wij erg op prijs! In plaats van alleen maar zakelijk contact ook nog even de vraag hoe het gegaan is en het met ons gaat.



Deze recensie is geplaatst op 15-12-2018.

No-nonsense met zeer goede service. Elke plooi in het proces bij de bank werd vakkundig gladgestreken door zelf actie tw ondernemen, heel erg prettig!!



Deze recensie is geplaatst op 06-12-2018.

Zeer goed advies , perfect afgestemd op onze situatie , Luisterd goed en geeft goede uileg over de verschillende mogelijkheden voor nu en in de toekomst.



Deze recensie is geplaatst op 04-12-2018.

Ik ben in een voor mij onzeker proces erg goed geholpen, waarbij de adviseur delen van de adviesrol die bank en makelaar hebben minimaal zo goed als zij er gratis bij deed! Bovendien belde hij steeds snel terug en was de tijdelijke dossieroverdracht (vakantie) aan zijn collega ook vlekkeloos



Deze recensie is geplaatst op 01-12-2018.

Zeer goed advies mbt extra auto verzekering en ook zo afgesloten. Daarna nog een keer zeer goed en snel geholpen mbt een schadeafhandeling . Zeer goede service zoals gewend ondertussen en goed afhandeling!



Deze recensie is geplaatst op 27-11-2018.

Er wordt snel correct gehandeld. Korte lijnen en goede communicatie. Helder en duidelijk advies ontvangen.



Deze recensie is geplaatst op 15-11-2018.

Als vers verloofd stel met zicht op een huis hebben we kennis leren maken met de adviseur. Een hartelijke man met veel vakkennis, flexibel, goed bereikbaar, open voor de gekste vragen en meedenkend in de te maken keuzes. Niet te beroerd iets aan te pakken en geeft goede tips. Kortom; iemand bij wie je je op je gemak kan voelen, prettig in de omgang, verzekert van goed advies en professioneel ondersteuningsmateriaal om het proces helder te maken. Van harte aanbevolen!



Deze recensie is geplaatst op 15-11-2018.

Prettige gesprekspartner. Heldere/duidelijke uitleg van de verschillende opties, zowel van de hypotheekvormen als de verzekeringsmogelijkheden. De telefonische bereikbaarheid is goed, wat handig is als er vragen rijzen of situaties voordoen.



Deze recensie is geplaatst op 15-11-2018.

De adviseur is een prettige adviseur die met verstand van zaken en kennis van de nodige alternatieven een prima advies aan ons heeft gegeven. Wij zijn tevreden met het eindresultaat en de (voortgaande) service van zijn kantoor.



Deze recensie is geplaatst op 25-10-2018.

Goede communicatie, juiste oplossing gevonden voor ons, snel handelen, flexibel!



Deze recensie is geplaatst op 17-10-2018.

De adviseur heeft hele duidelijke en goede adviezen gegeven. Hij stond altijd voor ons klaar en checkte alles op tijd. Wij vonden hem ook gewoon heel aardig.



Deze recensie is geplaatst op 07-10-2018.

Prima geholpen met een deskundig advies. Snelle afhandeling. Vrijwel direct antwoord op onze vragen. Goed bereiknaar. Top !!



Deze recensie is geplaatst op 05-10-2018.

Voorafgaand aan een woningbezichtiging al op korte termijn een afspraak kunnen plannen, waarbij op duidelijke wijze alle mogelijkheden duidelijk door de adviseur zijn uitgelegd. Ook wanneer er risico's of uitdagingen in het proces zijn om de gewenste hypotheek te kunnen afsluiten is hij daar gelijk duidelijk in. Wij wilden destijds (eind 2017) graag de hypotheek voor het nieuwe jaar afsluiten vanwege 1% extra financieringsmogelijkheid en dat is ruimschoots gelukt. Bereikbaarheid is altijd goed geweest, ook buiten reguliere kantooruren.



Deze recensie is geplaatst op 04-10-2018.

IK had vooraf de relevante zaken uitgezocht en daar een oordeel over gevormd. Mijn bevindingen werden bevestigd tijdens het gesprek en daarna ik heb direct opdracht gegeven om de hypotheek te regelen. Aanvraagtraject en verdere afhandeling zijn vlot en naar tevredenheid verlopen.



Deze recensie is geplaatst op 01-10-2018.

Vakkundig en helder advies. Afhandeling was perfect .



Deze recensie is geplaatst op 18-09-2018.

Alles duidelijk en snel geregeld! Een goed gevoel bij de gesprekken en de adviezen.



Deze recensie is geplaatst op 06-09-2018.

Alles duidelijk toegelicht en correct geregeld. Door personen met kennis van zaken.



Deze recensie is geplaatst op 30-08-2018.

Wij hebben meerdere gesprekken gehad met de adviseur. Hij wist ons helder alles rondom het kopen van een woning met hypotheek uit te leggen. Heeft ons goed begeleid en geadviseerd in de keuzes die we moesten maken. Was altijd goed bereikbaar. Voelde goed aan wat passend is bij onze wensen.

Vrijblijvend een Afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Op basis van 1767 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Op basis van 1767 beoordelingen