keyboard_arrow_up
phone 0184 - 208 565
Gorinchem | Holland Verzekeringen

De Hypotheekadviseur Holland Verzekeringen

De Hypotheekadviseur Holland Verzekeringen, gevestigd nabij Gorinchem, is een allround financieel dienstverlener en onafhankelijk tussenpersoon. Dat betekent dat wij niet gelieerd zijn aan een bank of maatschappij maar vrij zijn in de keuze voor een bank of maatschappij, passend bij uw vraag naar een hypotheek in de regio Gorinchem.

Hypotheek Gorinchem

Voor het afsluiten van een hypotheek in Gorinchem en omgeving werken wij nauw samen met een groot aantal banken en verzekeringsmaatschappijen. Daarbij bemiddelen en adviseren wij u niet alleen over de hypotheek zelf, maar ook over verzekeringen, financieringen, (internet)sparen en beleggen. U kunt bij de Hypotheekadviseur Gorinchem terecht voor persoonlijk advies op maat.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, maar ook bij u thuis, zowel overdag als in de avonduren. Na een uitgebreide inventarisatie van uw gegevens, wensen, doelstellingen en het in beeld brengen van een risicoprofiel, brengen wij een passend advies uit, gebaseerd op deze inventarisatie. U en uw wensen staan centraal bij de Hypotheekadviseur Holland Verzekeringen, regio Gorinchem. U kunt online direct een afspraak maken of even telefonisch contact opnemen met onze vestiging aan de Moerbei 9 in Hardinxveld-Giessendam.

Plaats review location_on Andere vestigingen

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur Holland Verzekeringen.

Openingstijden

ma 08:30 tot 17:00 uur
di 08:30 tot 17:00 uur
wo 08:30 tot 17:00 uur
do 08:30 tot 17:00 uur
vr 08:30 tot 17:00 uur
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Binnen 24 uur een hypotheek

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.6

Op basis van 1491 beoordelingen

Medewerkers

 • Wilbert Streefkerk - Hypotheekadviseur Wilbert Streefkerk Hypotheekadviseur
 • Anco Teeuw - Hypotheekadviseur Anco Teeuw Hypotheekadviseur
 • Pleunie den Besten - Medewerker Binnendienst Pleunie den Besten Medewerker Binnendienst
 • Adrie de Waard-Robbemont - Medewerker Binnendienst Adrie de Waard-Robbemont Medewerker Binnendienst
 • Paula van Dis – van den Bos - Medewerker Binnendienst Paula van Dis – van den Bos Medewerker Binnendienst
 • Jantine Aantjes - Medewerker Binnendienst Jantine Aantjes Medewerker Binnendienst
 • Peterina Verkerk - Medewerker Binnendienst Peterina Verkerk Medewerker Binnendienst
Plaats Review

Reviews

De Hypotheekadviseur Holland Verzekeringen heeft 204 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.7.



Deze recensie is geplaatst op 02-01-2018.

Duidelijke toelichtingen op de soorten hypotheken en de daarbij behorende voor-/nadelen. De adviseur nam de tijd voor ons en de contacten zowel telefonisch als per mail verliepen soepel.



Deze recensie is geplaatst op 27-12-2017.

heel goed advies gehad en alles snel geregeld en goede communicatie met de adviseur.



Deze recensie is geplaatst op 21-12-2017.

- Meestal een snelle reactie - Duidelijk wie de contactpersonen waren - Meerdere opties besproken - Goede afweging van verschillende opties - Er wordt de tijd voor je genomen - Vragen worden goed beantwoord.



Deze recensie is geplaatst op 21-12-2017.

7 jaar geleden bij de aankoop van ons eerste huis heeft de adviseur ons al optimaal geholpen en alles op alles gezet om het meest ideale situatie voor ons te schetsen. Daardoor hebben wij begin dit jaar weer bij de adviseur aangeklopt. Er waren enkele punten waaraan wij moesten werken om weer een ideaal plaatje voor elkaar te krijgen. Dit hebben wij direct in gang gezet waardoor de deal in juli/augustus daadwerkelijk een feit werd. Zonder deze inzichten wisten wij niet wat op te pakken, en hadden wij nu ons droomhuis niet gehad. Bedankt voor de goede zorgen en dat je altijd klaar staat om een vraag te beantwoorden. Mochten wij over een jaar of 40 weer ons huis gaan verkopen en een nieuwe kopen komen wij zeker bij je terug :)



Deze recensie is geplaatst op 14-12-2017.

Fijn kantoor met mensen die nog echt een dienst verlenen . Mensen met persoonlijk gevoel en inleving, waar je nog steeds geen klantnummer bent. Zeer ervaren in hun vak en altijd met een open eerlijke mening.



Deze recensie is geplaatst op 13-12-2017.

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Altijd staat hij voor je klaar.



Deze recensie is geplaatst op 28-11-2017.

De adviseur heeft altijd voor ons prima werk gedaan op het gebied van hypotheek en verzekeringen , zeer deskundig , hij haalt de beste er uit!



Deze recensie is geplaatst op 25-11-2017.

Ben erg prettig geholpen, de informatie wordt begrijpelijk uitgelegd. Er wordt meegedacht en het persoonlijk contact met de adviseur bevalt al jaren erg goed.



Deze recensie is geplaatst op 17-11-2017.

De adviseur heeft mij uitstekend begeleid en geadviseerd bij het aantrekken van een hypotheek.



Deze recensie is geplaatst op 16-11-2017.

Rustige en zeer overzichtelijke uitleg. Ook de fiscale aspecten worden helder uitgelegd. Tijdens het hele proces zeer goede begeleiding en bewaking van snelle voortgang.



Deze recensie is geplaatst op 08-11-2017.

De adviseur heeft een grote kennis over de beschikbare hypotheken in de markt. Daarnaast weet hij de voor- en nadelen van de verschillende hypotheken overzichtelijk over te brengen, zodat we een afgewogen keus konden maken.



Deze recensie is geplaatst op 04-11-2017.

De adviseur heeft veel tijd voor je, geeft echt persoonlijke aandacht. Stemt je wensen af op de mogelijkheden, is openen eerlijk.De adviseur probeert het maximale er voor je eruit te halen en komt ten aller tijden zijn afspraken na. De bereikbaarheid (telefoon mail ed. )van het bedrijf is zeer goed. Alles is duidelijk , helder , eerlijk ,open, snel en nauwkeurig.



Deze recensie is geplaatst op 18-10-2017.

Heel duidelijk in advies en heel efficiënt in de afhandeling. Ik ben heel tevreden over de manier van afhandelen. Hartelijk Dank hiervoor.



Deze recensie is geplaatst op 18-10-2017.

Uitstekend geholpen. Onze situatie was wat bijzonder, maar op een prima manier geadviseerd en wij zijn dan ook zeer tevreden.



Deze recensie is geplaatst op 17-10-2017.

Voor de derde keer een hypotheek afgesloten via de Hypotheekadviseur. Ik kan me geen betere hypotheekadviseurs wensen. Deskundige adviseurs die snelle en duidelijke communicatie verzorgen. Van begin tot eind wordt je door het traject heen erg goed begeleid. De hypotheekadviseurs zijn zeer aan te bevelen!



Deze recensie is geplaatst op 13-10-2017.

Snelle service en duidelijke adviezen, Ben tevreden met de afhandeling



Deze recensie is geplaatst op 06-10-2017.

Uitmuntende dienstverlening! Ik ben vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Dezelfde dag nog was de schade in behandeling genomen, de vergoeding in werking gezet, en alles keurig per e-mail bevestigd.



Deze recensie is geplaatst op 04-10-2017.

Al in een eerder stadium geheel vrijblijvend een eerlijk en transparant advies gekregen over onze financiële situatie. Toen de aan- en verkoop van het huis definitief werd snel, goed en kundig door het gehele traject begeleid. Altijd snelle reactie op vragen, goede communicatie over voortgang van dossiers, persoonlijke en betrokken benadering ; kortom, een adviseur die we iedereen aanraden !!



Deze recensie is geplaatst op 02-10-2017.

prima en snelle dienstverlening . De terugkoppeling t.b.v. de voortgang van het proces kan wat actiever zijn.



Deze recensie is geplaatst op 20-09-2017.

Goede dienst verlening, en goede service. Had altijd snel antwoord op vragen. Ook een eerlijk advies wat ook echt haalbaar is om op te brengen.

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.6

Op basis van 1491 beoordelingen