keyboard_arrow_up

Welkom bij De Hypotheekadviseur | Helmond

Gijsbert van Lieshout

De Hypotheekadviseur | Helmond

ScVoor al uw vragen over hypotheken, hypotheekrentes en het laten berekenen van uw maximale hypotheek kunt u bij de Hypotheekadviseur in Helmond terecht. Als onafhankelijk tussenpersoon geven wij u advies op maat over de mogelijkheden rondom het afsluiten van een hypotheek bij verschillende hypotheekverstrekkers. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken voor starters.

phone 0492-74 51 74

Medewerkers

 • Gijsbert van Lieshout - Financieel adviseur Gijsbert van Lieshout Financieel adviseur

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur | Helmond.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Openingstijden

  ma 09:00 tot 17.30 uur en 's avonds op afspraak
  di 09:00 tot 17.30 uur en 's avonds op afspraak
  wo 09:00 tot 17.30 uur en 's avonds op afspraak
  do 09:00 tot 17.30 uur en 's avonds op afspraak
  vr 09:00 tot 17.30 uur en 's avonds op afspraak
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

  9.7

  Op basis van 2061 beoordelingen

  Reviews

  De Hypotheekadviseur | Helmond heeft 21 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.

  

  Deze recensie is geplaatst op 17-09-2020 .

  Vriendelijk en hij staat altijd voor je klaar. In ons geval hadden we een complexe situatie waarbij Gijs en zijn team alles hebben weten op te lossen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 04-09-2020 .

  Gijsbert heeft ons begeleid bij de aankoop en bouwkundige keuring van ons aan te kopen pand en daarna bij de hypotheek. Hij heeft dit met veel inzet gedaan en porde anderen aan als dingen niet vooruit gingen. Hij was altijd bereikbaar om ons te helpen. Voor wat de hypotheek betreft vinden we het jammer dat Financieel Fit bepaalde hypotheken niet kan aanbieden, zoals bijvoorbeeld die van Triodos.

  

  Deze recensie is geplaatst op 11-08-2020 .

  Ondanks de coronacrissis heeft Gijs het top gedaan hij blijft er continu bovenop zitten en stelde me gerust als het langer duurde helemaal top raad hem bij iedereen aan . Hij weet waar hij mee bezig is en legt uit waar nodig . Gijs bedankt voor al je goede zorgen je bent een topper !!!!!

  

  Deze recensie is geplaatst op 28-07-2020 .

  Gijs voelt het allemaal goed aan en is heel behulpzaam. Dringt nergens op aan en regelt het allemaal voor je. Super!!

  

  Deze recensie is geplaatst op 19-07-2020 .

  Snelheid, openheid en flexibiliteit. Niets is teveel en staat altijd klaar. Voor Gijsbert zijn zaken natuurlijk heel vanzelfsprekend en gewoon, toch lijkt het af en toe of we dingen gemist hebben in de communicatie. Wellicht dat een korte samenvatting op papier dit kan voorkomen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 11-07-2020 .

  goed bereikbaar. helpt graag. vriendelijk persoon

  

  Deze recensie is geplaatst op 09-07-2020 .

  Goede kwaliteit, duidelijk en goed bereikbaar

  

  Deze recensie is geplaatst op 06-07-2020 .

  Top adviseur. Denk mee met de klant. Eerlijk en betrouwbaar

  

  Deze recensie is geplaatst op 29-06-2020 .

  Het meest tevreden zijn wij over de creativiteit van Gijsbert en de snelheid waarop dingen zijn opgepakt. Door te denken in oplossingen hebben wij ons droomhuis kunnen kopen. We wisten op voorhand dat het spannend zou worden wat betreft de financiering, waardoor wij op advies van de verkopende makelaar hebben gekozen voor de expertise van Gijsbert. Omdat we niet zo heel lang geleden ook verhuisd zijn wisten wij nog heel goed wat de “concurrent” vraagt voor het advies. De prijs vonden wij dan persoonlijk ook fors (€500 duurder) , maar voor nu was het het ons waard. De vraag of we de volgende keer weer bereid zijn te om dit te betalen, dat weet ik niet. Al met al goed tevreden.

  

  Deze recensie is geplaatst op 29-06-2020 .

  Zeer betrokken, persoonlijk en behulpzaam in het gehele proces. Ondanks dat we starters zijn op de woningmarkt hebben we, dankzij Gijs, het gevoel gehad dat we de juiste en weloverwogen keuze hebben gemaakt met betrekking tot de hypotheek. Is 24/7 bereikbaar voor vragen en advies.

  

  Deze recensie is geplaatst op 08-06-2020 .

  Snel, professioneel, persoonlijk en secuur!

  

  Deze recensie is geplaatst op 03-06-2020 .

  Kundig persoon. meedenken met klant. Snel reageren op vragen. ook in avond telefonisch bereikbaar. ivm corona contact via computer. alles zeer prettig verlopen. Er waren twee zaken die na ons gesprek nog naar voren kwamen namelijk dat ons taxatierapport van minder dan 6 maanden oud niet werd geaccepteerd door de geldverstrekker. Hierdoor kregen we extra kosten €75,00. Dit hebben we samen gedeeld. Zeer tevreden met de oplossing. En de rekening dient uit eigen middelen te worden betaald ondanks dat deze meegefinancierd is. Voor de rest geen verrassingen of opmerkingen maar zeer tevreden over Gijs van Lieshout en Fay Kersten

  

  Deze recensie is geplaatst op 04-05-2020 .

  Gijs was een zeebehulpzame persoon wat voor vragen je had je kreeg altijd op tijd een antwoord

  

  Deze recensie is geplaatst op 29-04-2020 .

  Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Gijs. De communicatie was top. We zijn steeds goed geïnformeerd over te nemen processtappen. Per stap was de informatie en verwachting helder. Bij vragen ontvingen we direct een antwoord, zelfs in de avonduren. Prettig vonden wij dat via de website (eigen inlog), wij zelf de voortgang goed konden volgen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 28-04-2020 .

  Gijsbert is een prettig persoon die erg behulpzaam is en meedenkt met jouw specifieke situatie. Ook bij vragen of onduidelijkheden is hij er snel bij om je te helpen, of dat nu telefonisch of via email is. Super bedankt voor je hulp!

  

  Deze recensie is geplaatst op 25-04-2020 .

  Gijs is prettig professioneel schakelt en handelt snel, daar houden wij van!

  

  Deze recensie is geplaatst op 17-04-2020 .

  Fijne man, niet moeilijk, duidelijk verhaal en goed meedenken met ons en onze situatie. Goed contact, zowel telefonisch als per mail.

  

  Deze recensie is geplaatst op 17-04-2020 .

  Adviseur is snel, duidelijk en goed te bereiken. Hij belt altijd binnen korte tijd terug en legt alles in gewone mensen taal uit en werkt niet met de moeilijke woorden. Erg vriendelijk en professioneel.

  

  Deze recensie is geplaatst op 15-04-2020 .

  Gijs is duidelijk, mocht er iets niet duidelijk zijn legt hij het in een "gewone" taal uit zodat je het wel begrijpt

  

  Deze recensie is geplaatst op 23-03-2020 .

  zeer goed geadviseerd door Gijsbert. Erg tevreden over de manier van communiceren. We hebben het laatste adviesgesprek online gehad en dit was zeer goed georganiseerd.

  

  Deze recensie is geplaatst op 12-02-2020 .

  Zeer snelle reactietijd en uiterst plezierig om mee te werken. Komt afspraken altijd na. Hypotheek in 2 weken helemaal rond, inclusief taxatie.

  Hypotheek Helmond en Waalre voor starters

  Uw eerste woning of appartement kopen? Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de markt in en rondom Helmond, Waalre en Nuenen door en door. De markt voor starters die een eerste huis willen kopen, is hier niet ideaal. Er is weinig betaalbaar aanbod en veel vraag. Daardoor stijgen de prijzen flink.

  De woningmarkt in de regio Helmond is oververhit. Bovendien zijn de regels rondom het maximale hypotheekbedrag flink aangescherpt, waardoor een startershypotheek nog moeilijker te verkrijgen is. U kunt nog maar maximaal 100% van de waarde van de woning lenen, waardoor u ook eigen geld in moet kunnen brengen om een woning te kopen met behulp van een starterslening. Daarom heeft de Hypotheekadviseur Helmond speciaal voor starters geregeld dat ze Premium klant kunnen worden . Dan komt uw droomhuis een stukje dichterbij.

  Streepje voor op andere kopers in Helmond en Waalre

  De Hypotheekadviseur Helmond biedt starters als belangrijk voordeel dat wij, al voordat u naar een startersappartement of starterswoning gaat kijken, kunnen berekenen hoeveel u kunt bieden en wat uw maandlasten zijn. Op deze manier is het mogelijk om met zekerheid te bieden zonder voorbehoud van financiering, wat u een streepje voor geeft op andere kopers. Wij helpen u graag concurrentievoordeel te verkrijgen door middel van nuttig hypotheekadvies. Als Premium klant krijgt u inzicht in de mogelijkheden, 1 jaar begeleiding in uw zoektocht naar uw starterswoning en bij iedere bezichtiging een maandlastenberekening, zodat uw droomhuis steeds dichterbij komt.

  Hulp aan expats

  Wat het voor starters nog moeilijker maakt op de woningmarkt, is het feit dat ook expats van bijvoorbeeld ASML, Philips en NXP steeds vaker naar een koopwoning kijken, omdat ze langer in Nederland willen blijven. Bent u een expat en wilt u wonen en werken in Helmond, Waalre of omstreken? Ook u kunnen we helpen om uw droomhuis in de buurt van bijvoorbeeld Eindhoven te regelen.

  Geen verrassingen: gratis eerste vrijblijvend gesprek

  Bij de Hypotheekadviseur in Helmond komt u nooit voor verrassingen te staan. We geven u zekerheid over uw woonlasten, kijken de kleine lettertjes voor u na en begeleiden u van de oriëntatie tot het daadwerkelijk afsluiten van een hypotheek. Tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of bij u thuis vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen. Het eerste gesprek is altijd voor onze rekening. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

   

  Vrijblijvend een Afspraak maken

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

   Waarom een afspraak maken?

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over uw situatie

   Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


   9.7

   Op basis van 2061 beoordelingen

   Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

   Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

    Waarom een afspraak maken?

    1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
    2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
    3. Snel duidelijkheid over uw situatie

    Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


    9.7

    Op basis van 2061 beoordelingen

    Gratis offerte voor
    hypotheekadvies aanvragen

    1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
    2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
    3. Snel duidelijkheid over uw situatie


     This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.