keyboard_arrow_up

Welkom bij De Hypotheekadviseur | Hillegom | ’t Financieel Spectrum

Ruth van de Ven en Rob Rutten

De Hypotheekadviseur | Hillegom | ’t Financieel Spectrum

De Hypotheekadviseur in Hillegom, ’t Financieel Spectrum, is sinds zijn oprichting in 1993 uitgegroeid tot een kantoor met regionale bekendheid. Onze adviseurs zijn al jarenlang actief als hypotheekadviseur. Zij kennen de markt in en rondom Hillegom als de beste, waardoor zij u van het beste hypotheekadvies voor uw hypotheek in Hillegom kunnen voorzien.

phone 0252-251149

Medewerkers

 • Eva Willemse - Medewerker Binnendienst Verzekeringen Eva Willemse Medewerker Binnendienst Verzekeringen
 • Kees Kuijt - Kredietadviseur Kees Kuijt Kredietadviseur
 • Martijn van Dijk - Verzekeringsadviseur Martijn van Dijk Verzekeringsadviseur
 • Rob Rutten - Hypotheekadviseur Rob Rutten Hypotheekadviseur
 • Ruth van de Ven - Hypotheekadviseur Ruth van de Ven Hypotheekadviseur
 • Taco Hellemans - Hypotheekadviseur Taco Hellemans Hypotheekadviseur
 • Merel van As - Medewerker Binnendienst Verzekeringen Merel van As Medewerker Binnendienst Verzekeringen
 • Sonja Seijsener-van Schaik - Medewerker Binnendienst Sonja Seijsener-van Schaik Medewerker Binnendienst
 • Yvonne Vreeburg - Medewerker Binnendienst Yvonne Vreeburg Medewerker Binnendienst

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur | Hillegom | ’t Financieel Spectrum.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Openingstijden

  ma 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
  di 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
  wo 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
  do 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
  vr 09:00 tot 17:30 uur
  za 10:00 tot 14:00 uur
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

  9.7

  Op basis van 2061 beoordelingen

  Reviews

  De Hypotheekadviseur | Hillegom | ’t Financieel Spectrum heeft 274 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.5.

  

  Deze recensie is geplaatst op 11-02-2020 .

  Een zeer ervaren / vakkundige adviseur. Zeer prettig in de omgang en gaat het gesprek aan. Is hierin niet te sturend. Kan alleen opmerken dat mijn eigen inbreng/inzet ook echt wel nodig was om de best mogelijke uitkomst te bereiken; de weg van de minste weerstand (prettig en snel schakelen tussen hypotheekverstrekker en adviseur; minder relevant voor de klant) leek anders vooral de voorkeur te genieten.

  

  Deze recensie is geplaatst op 31-01-2020 .

  Ruth van de Ven heeft ons, samen met haar collegae op kantoor, op heel correcte wijze geadviseerd en de hypotheek geregeld. Ze belde na om zich ervan te vergewissen dat alles bij mij duidelijk was en zorgde dat de deadlines gehaald werden. Het contact was plezierig en professioneel. Ik heb haar bemiddeling als zeer prettig ervaren.

  

  Deze recensie is geplaatst op 30-12-2019 .

  Alle lof voor Rob en zijn collega's, het hele traject is op een heel prettige en professionele manier begeleid en tot een goed einde gebracht.

  

  Deze recensie is geplaatst op 26-12-2019 .

  Rob heeft ons gedurende het hele proces, van het eerste oriënterende gesprek tot en met het vestigen van de hypotheek, zeer professioneel en kundig geholpen. Dankzij Rob, het handige online systeem van t financieel spectrum en de hulp van de collega's in de backoffice was onze hypotheek in 3 weken geregeld. Dank jullie wel!

  

  Deze recensie is geplaatst op 18-11-2019 .

  Het contact was goed en er werd de tijd genomen. Uitleg duidelijk, soms wat belerend.. Helaas had ik wel de indruk dat er van te voren al een directe keuze voor een hypotheek verstrekker was. Tevens werd er een verwachting gewekt dat er nog een rente aanpassing zou volgen in verband met de wijziging van de voorwaarden van NN zodat ik, ondanks ik de indruk had dat de rente wel lager zou kunnen, met het voorstel akkoord ben gegaan. Had ws beter geweest om deze wijziging niet te vermelden waarbij ik nog steeds de vraag heb of hij dan gekozen had voor een andere geldverstrekker.

  

  Deze recensie is geplaatst op 13-11-2019 .

  Ruth is heel klantgericht, legt zaken heel duidelijk en rustig uit, is heel erg vriendelijk. Kortom een heel fijn persoon om mee te schakelen. Dit geldt overigens ook helemaal voor haar collega Sonja Seijsener. Sonja belt alles na, antwoord heel snel en legt alles ook op uitermate prettige manier uit.

  

  Deze recensie is geplaatst op 04-11-2019 .

  Zoals altijd in korte tijd alles in kannen en kruiken met behulp van Ruth en Sonja. Korte lijnen, altijd gelegenheid om een vraag te stellen en goed bereikbaar. Mocht er ooit weer een ander huis komen dan kom ik zeker weer bij jullie langs!

  

  Deze recensie is geplaatst op 10-10-2019 .

  Goede voorlichting en een open houding. Vriendelijk en neemt de tijd. Kleine tips voor verbetering; Iets makkelijker bereikbaar zijn en één aanspreekpunt zijn voor de klant. Nu toch vaak weer een collega aan de telefoon die de case weer helemaal in moet duiken om tussendoor vragen te beantwoorden.

  

  Deze recensie is geplaatst op 09-10-2019 .

  Wij kwamen bij Rob en Brenda met de vraag hoe we ons droomhuis konden kopen. Dat bleek iets lastiger dan gedacht maar door de kennis die Rob bezit en de creatieve oplossende manier van denken zijn we eruit gekomen en heeft Brenda echt heel veel werk verricht. Dat lijkt logisch maar als je tussentijds van baan verandert en er ook nog een rechtszaak loopt tegen de bouw van je nieuwe huis, stukken verlopen omdat het te lang duurt, wij ons huis verkochten terwijl we niet wisten of alles 100% zou lukken dan heeft Brenda enorm veel werk verzet en daar zijn we haar heel erg dankbaar voor! Als we ooit nog gaan verhuizen klop ik weer aan bij dit topteam! Een aanrader voor iedereen die professionele betrokken hypotheekadviseurs zoekt of nodig heeft!

  

  Deze recensie is geplaatst op 04-10-2019 .

  Zeer ontspannen houding. Geeft uitgebreid uitleg en altijd heel laagdrempelig bereikbaar bij vragen. Voor ons een zeer duidelijk advies gegeven!

  

  Deze recensie is geplaatst op 13-09-2019 .

  Zeer tevreden over het ad-hoc schakelen en de onwijs professionele service. Wij zijn blij!

  

  Deze recensie is geplaatst op 12-09-2019 .

  Ruth v.d. Ven heeft ons van het begin tot het eind met de afhandeling van de hypotheek op uitstekende wijze geholpen. Totaal niets op aan te merken. Uit de kunst.

  

  Deze recensie is geplaatst op 28-07-2019 .

  Onze adviseur heeft ons op zeer vlotte, duidelijke en persoonlijke wijze door de aanvraag van onze hypotheek (en aanverwante zaken) geloodst. Dit en ook de behulpzaamheid en het prettige contact geldt voor het hele kantoor. Onze opties zijn helder in kaart gebracht en er was alle ruimte voor het beantwoorden van onze vragen of geven van een (extra) toelichting. In het gehele traject werden wij actief op de hoogte gehouden. Het geeft ons het gevoel de juiste beslissingen te hebben genomen. De samenwerking met het naastgelegen makelaarskantoor was voor ons tevens van meerwaarde. Kortom, zeer tevreden over de samenwerking!

  

  Deze recensie is geplaatst op 24-07-2019 .

  heeft altijd tijd voor de cliënt, en als cliënt sta je niet onder tijdsdruk , afspraken worden altijd ruim heel ruim ingepland, altijd hartelijke ontvangst, en uitgebreide uitleg.

  

  Deze recensie is geplaatst op 17-07-2019 .

  De adviseur nam als altijd weer uitgebreid de tijd om me alle toelichting te geven waar ik om vroeg, zodat er geen verrassingen voor mij zijn. Perfect!

  

  Deze recensie is geplaatst op 12-06-2019 .

  Wij / ik ben heel goed geholpen door de adviseurs, ze hebben naar ons idee er echt alles aan gedaan om het beste voor ons er uit te halen. Onwijs bedankt er voor.

  

  Deze recensie is geplaatst op 20-05-2019 .

  Door het Financieel Spectrum en Hofzicht Makelaars hebben wij in een korte tijd ons droomhuis gekocht. Het is een lief en behulpzaam team. Wij gaan hun aan anderen aanraden.

  

  Deze recensie is geplaatst op 30-04-2019 .

  Behulpzaam mee denkend en heeft ons er erg mee geholpen om de juiste keuze/mogelijkheden in onze hypotheek te voorzien. Wij adviseren ook zeker om langs te gaan bij deze adviseur.

  

  Deze recensie is geplaatst op 29-04-2019 .

  goede voorlichting gehad over hypotheek en mogelijkheden. Duidelijke uitleg over vervolgstappen. Ook altijd goed bereikbaar en vriendelijk aan de telefoon (medewerksters).

  

  Deze recensie is geplaatst op 27-04-2019 .

  Vriendelijk, meedenkend en goed bereikbaar. Niet alleen de adviseur maar iedereen bij het bedrijf. Een totaalpakket, zeker ook in samenwerking met het makelaars kantoor ernaast.

  Hypotheek Hillegom

  Wanneer u een huis gaat of wilt gaan kopen in Hillegom, Lisse of Heemstede bijvoorbeeld, helpen wij u graag met alle stappen die nodig zijn om uw plannen te realiseren. We begeleiden u van A tot Z, zodat u nergens omkijken naar heeft. We regelen bovendien niet alleen uw hypotheek in Hillegom, maar ook uw verzekeringen. Het totaalplaatje dus.

  Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

  U bent van harte welkom bij de Hypotheekadviseur, gevestigd aan de Hoofdstraat 160-162 in het centrum van Hillegom. Wij komen ook graag bij u thuis als u het fijn vindt in uw eigen omgeving advies op maat te krijgen. Daarbij krijgt u alle tijd om uw wensen door te spreken en uw vragen te stellen. Ook vertellen we u op welke manier we u hierbij van dienst kunnen zijn. Een eerste gesprek met de Hypotheekadviseur in Hillegom is altijd gratis. Maak dus snel een afspraak!

  Vrijblijvend een Afspraak maken

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

   Waarom een afspraak maken?

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over uw situatie

   Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


   9.7

   Op basis van 2061 beoordelingen

   Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

   Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

    Waarom een afspraak maken?

    1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
    2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
    3. Snel duidelijkheid over uw situatie

    Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


    9.7

    Op basis van 2061 beoordelingen

    Gratis offerte voor
    hypotheekadvies aanvragen

    1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
    2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
    3. Snel duidelijkheid over uw situatie


     This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.