keyboard_arrow_up

Welkom bij De Hypotheekadviseur | Hoofddorp

De Hypotheekadviseur | Hoofddorp

Dankzij jarenlange kennis en ervaring van onze adviseurs kan de Hypotheekadviseur in Hoofddorp u voorzien van het beste onafhankelijke advies. We kennen de markt in en rondom Hoofddorp en Haarlem en kunnen u lokaal voorzien van professioneel advies en begeleiding bij het afsluiten van een hypotheek in Hoofddorp.

phone 023 - 3035161

Medewerkers

 • Jeannette de Wit - Financieel adviseur Jeannette de Wit Financieel adviseur
 • Eva Willemse - Medewerker Binnendienst Verzekeringen Eva Willemse Medewerker Binnendienst Verzekeringen
 • Kees Kuijt - Kredietadviseur Kees Kuijt Kredietadviseur
 • Martijn van Dijk - Verzekeringsadviseur Martijn van Dijk Verzekeringsadviseur
 • Merel van As - Medewerker Binnendienst Verzekeringen Merel van As Medewerker Binnendienst Verzekeringen
 • Patrick Spijker - Hypotheekadviseur Patrick Spijker Hypotheekadviseur

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur | Hoofddorp.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Openingstijden

  ma 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
  di 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
  wo 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
  do 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
  vr 09:00 tot 17:30 uur
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

  9.7

  Op basis van 2061 beoordelingen

  Reviews

  De Hypotheekadviseur | Hoofddorp heeft 19 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.8.

  

  Deze recensie is geplaatst op 12-02-2020 .

  Een hypotheekadviseur die wist waar hij over sprak. Nam de tijd om alles goed uit te leggen en geen vraag was hem te veel. Goeie begeleiding en een aanrader voor iedereen!

  

  Deze recensie is geplaatst op 08-01-2020 .

  Wat een uitstekende adviseur! Kennis van zaken, helder in de uitleg en zeer service bewust. Alles heel snel geregeld. Dank je wel Patrick!

  

  Deze recensie is geplaatst op 01-11-2019 .

  Patrick nam ruim de tijd om al onze vragen te beantwoorden. Zijn uitleg was duidelijk en helder. De communicatie verliep snel en efficiënt: hij reageerde altijd snel en was goed bereikbaar. Wij zijn van mening dat we goed geadviseerd zijn. We kunnen Patrick dan ook van harte aanbevelen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 03-10-2019 .

  Patrick was zeer open en direct over de situatie, waardoor er in korte tijd een passend aanbod lag wat ook uiteindelijk heeft geleid tot een definitieve hypotheek offerte. Tijdens het proces ben ik goed begeleid, Patrick heeft het proces goed gevolgd en op tijd aan de bel getrokken als er vertraging dreigde te ontstaan

  

  Deze recensie is geplaatst op 25-09-2019 .

  Ik heb Patrick de afgelopen maanden ervaren als een zeer deskundige, nauwkeurige, betrokken en vriendelijke hypotheekadviseur. In dit soort complexe situaties is het als klant prettig om ontzorgt te worden en te kunnen vertrouwen op iemands expertise en advies; je wilt niet voor verrassingen komen te staan. Bij Patrick zit je dan goed. Omdat er sprake kan zijn van veel communicatie heen en weer, is het prettig dat Patrick goed en snel bereikbaar is. Ik zou hem zeker aan anderen aanbevelen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 07-08-2019 .

  Patrick is eerlijk en transparant geweest. Hij heeft goed advies gegeven en mee gedacht met ons. Hij heeft al onze vragen beantwoord. Ook vinden we Patrick een prettige persoonlijkheid met wie je gemakkelijk kunt praten. Geen poeha of blabla. Gewoon to the point en vriendelijk.

  

  Deze recensie is geplaatst op 24-04-2019 .

  Great at his job, friendly, helpful and truly goes above and beyond! Big thanks for your great support, I will gladly recommend you to anyone within my circles as well.

  

  Deze recensie is geplaatst op 28-02-2019 .

  Dit is de tweede keer dat ik zaken doe met de adviseur en zal niet de laatste zijn. De adviseur is ontzettend klantvriendelijk en zeer professioneel. Hij is altijd bereikbaar en staat altijd voor je klaar. Het is een hele fijne, open en vertrouwde man om zaken mee te doen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 28-02-2019 .

  De adviseur is een zeer enthousiaste en klantvriendelijke adviseur. Hij gaat direct achter de vragen aan en koppelt gelijk terug.

  

  Deze recensie is geplaatst op 25-02-2019 .

  We had the loan arranged by the advisor in a short time and all went smooth. He was available to come at our house in the evening after working hours so we didn't have to take off days from work. Thanks to the advisor and Hypotheekadviseur for the great work!

  

  Deze recensie is geplaatst op 20-11-2018 .

  De adviseur is een uitstekende adviseur wij zijn erg op weg geholpen door zijn kennis en ervaring. Het was een prettige en zeker leerzame periode gezien wij een eerste stap hebben gemaakt voor een koopwoning. De adviseur en zijn collega’s waren altijd bereid om je vraagtekens te beantwoorden. Ik adviseer ook zeker iedereen om een hypotheek bij de adviseur af te sluiten gezien zijn geduld en duidelijke uitleg voor alle vragen voor starters.

  

  Deze recensie is geplaatst op 22-08-2018 .

  Ik werd geadviseerd door Patrick Spijker bij de aankoop van mijn eerste woning. Een erg prettige adviseur die alle tijd voor je neemt en zijn best deed om mij een goed en goedkoop aanbod te kunnen doen. De voorwaarden zijn duidelijk. De kosten zijn duidelijk. Als het traject gaat lopen dan komt de binnendienst van Het Financieel Spectrum in beeld. Voor mij in de persoon van Sonja Seijsener. Een zeer deskundig en betrokken medewerker. Het werd nog even spannend of het allemaal op tijd zou lukken, maar zij lost alle problemen voor je op. Vanaf gisteren ben ik de eigenaar van een appartement.

  

  Deze recensie is geplaatst op 25-07-2018 .

  Alles verliep zeer prettig en over het algemeen ook snel.

  

  Deze recensie is geplaatst op 06-03-2018 .

  Ik werd goed geïnformeerd over de mogelijkheden en ik kreeg van hun regelmatig een update het gesprek was duidelijk en constructief.

  

  Deze recensie is geplaatst op 20-12-2017 .

  Ben zeer tevreden. Basis informatie is op de website te vinden. Voor het intake (inventarisatie) gesprek wordt ruim de tijd genomen. Duidelijke uitleg over de kosten van het advies traject en de mogelijkheden van de verschillende hypotheekvormen. Uitgebreide advies rapportage, compleet met toelichting over de consequenties en de afdekking daarvan bij arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid en overlijden. Kortom een compleet verhaal tot en met het tekenen van het hypotheek aanbod. De uiteindelijke hypotheek, inclusief de kosten voor de hypotheek adviseur wordt door de notaris bij overdracht afgehandeld.

  

  Deze recensie is geplaatst op 24-08-2017 .

  Wij als broers, werden eerst bij de grote banken afgewezen op het feit dat we broers waren en samen een huis wilde kopen. De adviseur heeft ons duidelijk gemaakt dat er geen problemen waren en dat het gewoon mogelijk. Met zijn deskundigheid en bevlogenheid en zeer goede samenwerking voelde dit al snel heel positief en vertrouwelijk. Naarmate het proces vorderende werd alles duidelijk uitgelegd en werd er echt tijd voor ons vrijgemaakt. Als er iets niet in orde was werd dat gelijk opgelost en gezegd. En als er ook maar iets was konden we bellen of werden we gebeld. De adviseur heeft ons enorm geholpen en ervoor gezorgd dat we niet zoveel nakijken hadden naar het kopen van een huis. Wij zijn uitstekend begeleid en raden iedereen de adviseur aan

  

  Deze recensie is geplaatst op 15-08-2017 .

  Tijdens mijn vakantie in het buitenland heeft mijn vader een bezichtiging gedaan voor een klushuis. Daarna meteen op gesprek geweest bij de adviseur. Ondanks tijdverschil en lange afstand zoveel goede hulp gehad. Omdat er haast achter zat bij verkopende partij heeft ze er ook voor gezorgd dat alles op tijd binnen was. Ze heeft me ook nog geholpen met opstellen van bouwdepot. Mede dankzij haar heb ik het huis kunnen kopen en ben ik nu druk aan de klus!

  

  Deze recensie is geplaatst op 29-07-2017 .

  Ik ben heel erg tevreden over de begeleiding van de adviseur en haar collega's van de Hypotheekadviseur. Beter kan eigenlijk niet. Zij heeft mij in het verleden al geholpen en ik was zo tevreden dat ik direct weer naar haar toe ben gegaan met de koop van mijn huidige woning. Ik ervaar het contact als betrokken, kundig, enthousiast. De adviseur was uitstekend bereikbaar als ik vragen had en als zij er niet was kon ik ook met mijn vragen bij anderen terecht. Zij zocht alles goed uit, was objectief waarbij ik het gevoel had dat mijn belang het enige was dat telde. Kortom: Ik kon in de hectische tijd van een huis verkopen, een ander huis kopen, verhuizen, etc. volledig bouwen en terugvallen op de adviseur. Voorlopig hoop ik geen ander huis te kopen, maar als ik dat doe, dan weet ik naar wie ik weer toe ga.

  

  Deze recensie is geplaatst op 28-07-2017 .

  De hypotheekadviseur nam alle tijd om alles rustig uitleggen, als iets niet begreep . Je kon alle wensen die ik had ter sprake brengen, om samen met de adviseur uit te zoeken wat de beste hypotheek voor mij was.

  Hypotheek Hoofddorp

  Naast advies op het gebied van een hypotheek in Hoofddorp helpen wij onze klanten ook graag met advies op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen en kredieten. We vinden het belangrijk dat klanten goed geadviseerd en begeleid worden bij het maken van keuzes op financieel gebied. Doordat wij u ontzorgen, kunt u de juiste keuzes maken. Voor alle starters, doorstromers en oversluiters vinden wij het een uitdaging om naar de meest gunstige oplossing te zoeken.

  Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

  U bent van harte welkom bij de Hypotheekadviseur in Hoofddorp, maar als u dat wenst komen wij ook bij u thuis. Onze hypotheekadviseurs Jeannette de Wit en Patrick Spijker geven u met veel plezier financieel advies. Een eerste gesprek is altijd gratis. Hierin vertellen we u welke stappen er nodig zijn om uw dromen te realiseren en beantwoorden we alle vragen die mogelijk bij u spelen. Wilt u meer weten over schenken of het belang van een testament? Jeannette de Wit is ook Erfrechtadviseur en kan u in heldere taal uitleggen wat er mogelijk is.

  Vrijblijvend een Afspraak maken

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

   Waarom een afspraak maken?

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over uw situatie

   Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


   9.7

   Op basis van 2061 beoordelingen

   Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

   Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

    Waarom een afspraak maken?

    1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
    2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
    3. Snel duidelijkheid over uw situatie

    Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


    9.7

    Op basis van 2061 beoordelingen

    Gratis offerte voor
    hypotheekadvies aanvragen

    1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
    2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
    3. Snel duidelijkheid over uw situatie


     This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.