keyboard_arrow_up

De Hypotheekadviseur Hoofddorp

Dankzij jarenlange kennis en ervaring van onze adviseurs kan de Hypotheekadviseur in Hoofddorp u voorzien van het beste onafhankelijke advies. We kennen de markt in en rondom Hoofddorp en Haarlem en kunnen u lokaal voorzien van professioneel advies en begeleiding bij het afsluiten van een hypotheek in Hoofddorp.

Hypotheek Hoofddorp

Naast advies op het gebied van een hypotheek in Hoofddorp helpen wij onze klanten ook graag met advies op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen en kredieten. We vinden het belangrijk dat klanten goed geadviseerd en begeleid worden bij het maken van keuzes op financieel gebied. Doordat wij u ontzorgen, kunt u de juiste keuzes maken. Voor alle starters, doorstromers en oversluiters vinden wij het een uitdaging om naar de meest gunstige oplossing te zoeken.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

U bent van harte welkom bij de Hypotheekadviseur in Hoofddorp, maar als u dat wenst komen wij ook bij u thuis. Onze hypotheekadviseurs Jeannette de Wit en Patrick Spijker geven u met veel plezier financieel advies. Een eerste gesprek is altijd gratis. Hierin vertellen we u welke stappen er nodig zijn om uw dromen te realiseren en beantwoorden we alle vragen die mogelijk bij u spelen. Wilt u meer weten over schenken of het belang van een testament? Jeannette de Wit is ook Erfrechtadviseur en kan u in heldere taal uitleggen wat er mogelijk is.

Plaats review location_on Andere vestigingen

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur Hoofddorp.

Openingstijden

ma 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
di 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
wo 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
do 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
vr 09:00 tot 17:30 uur
za Op afspraak
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 1736 beoordelingen

Medewerkers

 • Jeannette de Wit - Financieel adviseur Jeannette de Wit Financieel adviseur
 • Kees Kuijt - Kredietadviseur Kees Kuijt Kredietadviseur
 • Martijn van Dijk - Verzekeringsadviseur Martijn van Dijk Verzekeringsadviseur
 • Patrick Spijker - Hypotheekadviseur Patrick Spijker Hypotheekadviseur
Plaats Review

Reviews

De Hypotheekadviseur Hoofddorp heeft 9 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.5.



Deze recensie is geplaatst op 20-11-2018.

De adviseur is een uitstekende adviseur wij zijn erg op weg geholpen door zijn kennis en ervaring. Het was een prettige en zeker leerzame periode gezien wij een eerste stap hebben gemaakt voor een koopwoning. De adviseur en zijn collega’s waren altijd bereid om je vraagtekens te beantwoorden. Ik adviseer ook zeker iedereen om een hypotheek bij de adviseur af te sluiten gezien zijn geduld en duidelijke uitleg voor alle vragen voor starters.



Deze recensie is geplaatst op 22-08-2018.

Ik werd geadviseerd door Patrick Spijker bij de aankoop van mijn eerste woning. Een erg prettige adviseur die alle tijd voor je neemt en zijn best deed om mij een goed en goedkoop aanbod te kunnen doen. De voorwaarden zijn duidelijk. De kosten zijn duidelijk. Als het traject gaat lopen dan komt de binnendienst van Het Financieel Spectrum in beeld. Voor mij in de persoon van Sonja Seijsener. Een zeer deskundig en betrokken medewerker. Het werd nog even spannend of het allemaal op tijd zou lukken, maar zij lost alle problemen voor je op. Vanaf gisteren ben ik de eigenaar van een appartement.



Deze recensie is geplaatst op 25-07-2018.

Alles verliep zeer prettig en over het algemeen ook snel.



Deze recensie is geplaatst op 06-03-2018.

Ik werd goed geïnformeerd over de mogelijkheden en ik kreeg van hun regelmatig een update het gesprek was duidelijk en constructief.



Deze recensie is geplaatst op 20-12-2017.

Ben zeer tevreden. Basis informatie is op de website te vinden. Voor het intake (inventarisatie) gesprek wordt ruim de tijd genomen. Duidelijke uitleg over de kosten van het advies traject en de mogelijkheden van de verschillende hypotheekvormen. Uitgebreide advies rapportage, compleet met toelichting over de consequenties en de afdekking daarvan bij arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid en overlijden. Kortom een compleet verhaal tot en met het tekenen van het hypotheek aanbod. De uiteindelijke hypotheek, inclusief de kosten voor de hypotheek adviseur wordt door de notaris bij overdracht afgehandeld.



Deze recensie is geplaatst op 24-08-2017.

Wij als broers, werden eerst bij de grote banken afgewezen op het feit dat we broers waren en samen een huis wilde kopen. De adviseur heeft ons duidelijk gemaakt dat er geen problemen waren en dat het gewoon mogelijk. Met zijn deskundigheid en bevlogenheid en zeer goede samenwerking voelde dit al snel heel positief en vertrouwelijk. Naarmate het proces vorderende werd alles duidelijk uitgelegd en werd er echt tijd voor ons vrijgemaakt. Als er iets niet in orde was werd dat gelijk opgelost en gezegd. En als er ook maar iets was konden we bellen of werden we gebeld. De adviseur heeft ons enorm geholpen en ervoor gezorgd dat we niet zoveel nakijken hadden naar het kopen van een huis. Wij zijn uitstekend begeleid en raden iedereen de adviseur aan



Deze recensie is geplaatst op 15-08-2017.

Tijdens mijn vakantie in het buitenland heeft mijn vader een bezichtiging gedaan voor een klushuis. Daarna meteen op gesprek geweest bij de adviseur. Ondanks tijdverschil en lange afstand zoveel goede hulp gehad. Omdat er haast achter zat bij verkopende partij heeft ze er ook voor gezorgd dat alles op tijd binnen was. Ze heeft me ook nog geholpen met opstellen van bouwdepot. Mede dankzij haar heb ik het huis kunnen kopen en ben ik nu druk aan de klus!



Deze recensie is geplaatst op 29-07-2017.

Ik ben heel erg tevreden over de begeleiding van de adviseur en haar collega's van de Hypotheekadviseur. Beter kan eigenlijk niet. Zij heeft mij in het verleden al geholpen en ik was zo tevreden dat ik direct weer naar haar toe ben gegaan met de koop van mijn huidige woning. Ik ervaar het contact als betrokken, kundig, enthousiast. De adviseur was uitstekend bereikbaar als ik vragen had en als zij er niet was kon ik ook met mijn vragen bij anderen terecht. Zij zocht alles goed uit, was objectief waarbij ik het gevoel had dat mijn belang het enige was dat telde. Kortom: Ik kon in de hectische tijd van een huis verkopen, een ander huis kopen, verhuizen, etc. volledig bouwen en terugvallen op de adviseur. Voorlopig hoop ik geen ander huis te kopen, maar als ik dat doe, dan weet ik naar wie ik weer toe ga.



Deze recensie is geplaatst op 28-07-2017.

De hypotheekadviseur nam alle tijd om alles rustig uitleggen, als iets niet begreep . Je kon alle wensen die ik had ter sprake brengen, om samen met de adviseur uit te zoeken wat de beste hypotheek voor mij was.

Vrijblijvend een Afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Op basis van 1736 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Op basis van 1736 beoordelingen