keyboard_arrow_up

Welkom bij De Hypotheekadviseur | Leerdam

Anco Teeuw

De Hypotheekadviseur | Leerdam

Bij de Hypotheekadviseur Leerdam bent u aan het juiste adres voor het afsluiten van een passende hypotheek in Leerdam en omgeving en eventuele bijbehorende verzekeringen. Vanuit onze locaties in Leerdam en Hardinxveld-Giessendam bedienen wij een groot deel van de Nederlandse markt. Daarbij werken we nauw samen met Mutters Makelaardij.

phone 0345- 228 539 Plaats review


Gecheckt door Advieskeuze.nl

Medewerkers

 • Wilbert Streefkerk - Hypotheekadviseur Wilbert Streefkerk Hypotheekadviseur
 • Anco Teeuw - Hypotheekadviseur Anco Teeuw Hypotheekadviseur

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur | Leerdam.

Openingstijden

ma 8.30 tot 17.00 uur
di 8.30 tot 17.00 uur
wo 8.30 tot 17.00 uur
do 8.30 tot 17.00 uur
vr 8.30 tot 17.00 uur
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.8

Op basis van 1999 beoordelingen

Plaats Review

Reviews

De Hypotheekadviseur | Leerdam heeft 278 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.9.



Deze recensie is geplaatst op 09-01-2020 .

Wilbert kwam met een gedegen advies, kon zich goed verplaatsen in onze situatie, denkt in mogelijkheden, maar geeft ook duidelijk de risico's aan. Bovendien heeft hij ons ontzettend goed geholpen bij de stappen die voor mij als ondernemer nodig waren voor het regelen van de hypotheek en is daarin verder gegaan dan ik had mogen verwachten. Absoluut een aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 09-01-2020 .

Goed en verhelderend gesprek gehad. Meerdere mogelijkheden werden goed naast elkaar gezet zodat vergelijken en afwegen goed mogelijk was.



Deze recensie is geplaatst op 06-01-2020 .

Anco heeft duidelijk veel kennis en ervaring en gaat daarbij zorgvuldig te werk. Daarnaast spreekt Anco duidelijke en begrijpelijke taal zodat je als klant weet waar het over gaat en waar je uiteindelijk voor kiest.



Deze recensie is geplaatst op 03-01-2020 .

Was heel betrokken, gaf gepast advies, reageerde snel, dacht mee. Top service!



Deze recensie is geplaatst op 23-12-2019 .

Wij zijn super netjes en vlot geholpen door wilbert. Ik zag er als ondernemer tegenop om een hypotheek af te sluiten. Maar als er iets is meegevallen dan is het wel dit traject. Zonder meer een aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 09-12-2019 .

Heeft op proactieve en creatieve wijze meegedacht met een aanvraag voor een hypothecaire lening. Een aanrader als je zoekt naar iemand die actief met je meedenkt en buiten de kaders durft te denken. Ook na afloop van het ondertekenen bij de notaris volgde nog even een telefoontje om te vragen of alles goed was verlopen.



Deze recensie is geplaatst op 09-12-2019 .

Proactieve adviseur die afspreken nakomt en oplossingsgericht werkt. Prettige persoon, ook naar ouderen.



Deze recensie is geplaatst op 04-12-2019 .

Wat zijn wij ontzettend bij met de goede hulp van Anco en zijn team. Het maakt niet uit hoe vaak je mailt of belt ze staan voor je klaar en je krijgt een duidelijk antwoord. Dit jaar hebben we met behulp van Anco ons eerste huisje gekocht waar wij ontzettend blij mee zijn. Daar komt natuurlijk een hoop bij kijken (hypotheek, verzekeringen etc). Alle documenten die wij kregen (b.v. van de notaris) konden doorgestuurd worden en werden dan gecontroleerd. Heel fijn! Wat ervaring met zulke documenten dat hebben wij niet. Wij zouden iedereen die een huis willen kopen adviseren om op gesprek te gaan bij Anco. Je word uitstekend geholpen en je weet waar je aan toe bent! Dus als je dit leest en twijfelt: gewoon doen! Je hebt er echt heel veel aan. Ook na de aankoop van je huis.



Deze recensie is geplaatst op 28-11-2019 .

Wilbert heeft ons uitstekend geholpen met de hypotheek voor onze "nieuwe" woning. Heldere uitleg en neemt echt de tijd voor je.



Deze recensie is geplaatst op 27-11-2019 .

Anco is onze held! Al twee jaar hebben wij gezocht naar een pand met veel mogelijkheden. Uiteindelijk is onze keus gevallen op een groot monumentaal pand met eigen terrein in Rhenoy wat volledig gerestaureerd moet worden. Wij (beide zzp) zijn samen het avontuur aangegaan samen met Anco en wij hebben het voor elkaar gekregen! Anco heeft ons gemotiveerd en heeft altijd met volle 100% achter ons idee gestaan. Veel hypotheekadviseurs hadden voor dit project niet de kennis en ervaring gehad die Anco zeker wel heeft. Heb je een ingewikkeld ambitieus plan? Anco is jouw man!



Deze recensie is geplaatst op 03-10-2019 .

Wederom weer erg goed geholpen door Anco Teeuw met de aankoop van ons nieuwe huis. Anco heeft ons optimaal geadviseerd over onze hypotheekmogelijkheden. Kortom het hele proces van begin tot het eind weer als zeer prettig ervaren.



Deze recensie is geplaatst op 04-09-2019 .

Wederom deskundig en gedegen advies van Anco. Anco weet de zaken helder uit een te zetten en is recht door zee. Staat je altijd te woord en zet een stapje meer dan je zou verwachten.



Deze recensie is geplaatst op 27-07-2019 .

De adviseur is zeer deskundig en denkt mee in oplossingen. Hij heeft ons voor de tweede keer fantastisch geholpen!



Deze recensie is geplaatst op 12-07-2019 .

Deze adviseur is zeer kundig en gaat de uitdaging ook aan voor een niet eenvoudig dossier. Heldere en eerlijke informatie/afspraken vooraf en het wordt ook waargemaakt! In ons geval na een huurkoop van de woning de juiste financiering gevonden om ook de juridische eigendom te verkrijgen. Geen eenvoudig dossier, wel een mooie uitkomst!



Deze recensie is geplaatst op 04-07-2019 .

De adviseur heeft ons uitstekend geholpen met onze hypotheek. De dienstverlening gaat verder dan andere adviseurs. Fijn dat het allemaal gelukt is!



Deze recensie is geplaatst op 04-06-2019 .

De adviseur voelt aan wat de kennisniveau is van zijn gesprekspartner/client en geeft op basis daarvan zijn uitleg en advies. Dit wordt als zeer prettig ervaren. Je hebt in ieder geval niet het gevoel dat er een standaard "verkoop-praatje" wordt afgedraaid. Daarnaast is de adviseur deskundig op vele financiële fronten. Kortom deskundig en advies op maat.



Deze recensie is geplaatst op 15-04-2019 .

We hebben ruime ervaring met deze adviseur. Al onze gesprekken als zeer positief ervaren. Helder, ruimte om iets te vragen. Zeer goed op de hoogte van onze persoonlijke situatie. Bij vragen via telefoon of mail snel en duidelijk antwoord.



Deze recensie is geplaatst op 23-03-2019 .

begrepen en goed geholpen ook door andere collega`s



Deze recensie is geplaatst op 21-02-2019 .

Uitstekende service en advies. Zeer kundige adviseurs en medewerkers.



Deze recensie is geplaatst op 20-02-2019 .

De adviseur legt alles goed en duidelijk uit. Edgar en ik zijn voor het eerst samen gaan wonen en wisten niks van hypotheek en verzekeringen af. Dankzij de adviseur nu wel. Kortom het is een goede hypotheekadviseur.

Hypotheek Leerdam

Via de Hypotheekadviseur in Leerdam heeft u toegang tot nagenoeg alle banken en verzekeraars. Dankzij onafhankelijk financieel advies krijgt u steeds de beste oplossing aangereikt tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt met alle financiële vragen over een hypotheek in Leerdam bij ons terecht. Om u een aantal voorbeelden te geven:

 • Wat kan ik maximaal lenen voor een woning?
 • Kan ik wel verhuizen?
 • Zal ik kopen of zal ik huren?
 • Mijn rente moet verlengd worden, wat nu?
 • Hoe ga ik met mijn geld om?
 • Nu een hypotheek en straks met pensioen, kan ik dat nog wel betalen?

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

Voor al uw vragen en problemen gaan wij voor u op zoek naar een goede en betrouwbare oplossing. Wilt u zeker weten dat er een financieel adviseur van de Hypotheekadviseur in Leerdam beschikbaar is? Neem dan vooraf even contact met ons op of plan een afspraak in via de website.

Vrijblijvend een Afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1999 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1999 beoordelingen