keyboard_arrow_up

De Hypotheekadviseur Leerdam

Bij de Hypotheekadviseur Leerdam bent u aan het juiste adres voor het afsluiten van een passende hypotheek in Leerdam en omgeving en eventuele bijbehorende verzekeringen. Vanuit onze locaties in Leerdam en Hardinxveld-Giessendam bedienen wij een groot deel van de Nederlandse markt. Daarbij werken we nauw samen met Mutters Makelaardij.

Hypotheek Leerdam

Via de Hypotheekadviseur in Leerdam heeft u toegang tot nagenoeg alle banken en verzekeraars. Dankzij onafhankelijk financieel advies krijgt u steeds de beste oplossing aangereikt tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt met alle financiële vragen over een hypotheek in Leerdam bij ons terecht. Om u een aantal voorbeelden te geven:

 • Wat kan ik maximaal lenen voor een woning?
 • Kan ik wel verhuizen?
 • Zal ik kopen of zal ik huren?
 • Mijn rente moet verlengd worden, wat nu?
 • Hoe ga ik met mijn geld om?
 • Nu een hypotheek en straks met pensioen, kan ik dat nog wel betalen?

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

Voor al uw vragen en problemen gaan wij voor u op zoek naar een goede en betrouwbare oplossing. Wilt u zeker weten dat er een financieel adviseur van de Hypotheekadviseur in Leerdam beschikbaar is? Neem dan vooraf even contact met ons op of plan een afspraak in via de website.

Plaats review location_on Andere vestigingen

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur Leerdam.

Openingstijden

ma 8.30 tot 17.00 uur
di 8.30 tot 17.00 uur
wo 8.30 tot 17.00 uur
do 8.30 tot 17.00 uur
vr 8.30 tot 17.00 uur
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 1736 beoordelingen

Medewerkers

 • Wilbert Streefkerk - Hypotheekadviseur Wilbert Streefkerk Hypotheekadviseur
 • Anco Teeuw - Hypotheekadviseur Anco Teeuw Hypotheekadviseur
Plaats Review

Reviews

De Hypotheekadviseur Leerdam heeft 246 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.7.



Deze recensie is geplaatst op 06-12-2018.

Zeer goed advies , perfect afgestemd op onze situatie , Luisterd goed en geeft goede uileg over de verschillende mogelijkheden voor nu en in de toekomst.



Deze recensie is geplaatst op 04-12-2018.

Ik ben in een voor mij onzeker proces erg goed geholpen, waarbij de adviseur delen van de adviesrol die bank en makelaar hebben minimaal zo goed als zij er gratis bij deed! Bovendien belde hij steeds snel terug en was de tijdelijke dossieroverdracht (vakantie) aan zijn collega ook vlekkeloos



Deze recensie is geplaatst op 01-12-2018.

Zeer goed advies mbt extra auto verzekering en ook zo afgesloten. Daarna nog een keer zeer goed en snel geholpen mbt een schadeafhandeling . Zeer goede service zoals gewend ondertussen en goed afhandeling!



Deze recensie is geplaatst op 27-11-2018.

Er wordt snel correct gehandeld. Korte lijnen en goede communicatie. Helder en duidelijk advies ontvangen.



Deze recensie is geplaatst op 15-11-2018.

Als vers verloofd stel met zicht op een huis hebben we kennis leren maken met de adviseur. Een hartelijke man met veel vakkennis, flexibel, goed bereikbaar, open voor de gekste vragen en meedenkend in de te maken keuzes. Niet te beroerd iets aan te pakken en geeft goede tips. Kortom; iemand bij wie je je op je gemak kan voelen, prettig in de omgang, verzekert van goed advies en professioneel ondersteuningsmateriaal om het proces helder te maken. Van harte aanbevolen!



Deze recensie is geplaatst op 15-11-2018.

Prettige gesprekspartner. Heldere/duidelijke uitleg van de verschillende opties, zowel van de hypotheekvormen als de verzekeringsmogelijkheden. De telefonische bereikbaarheid is goed, wat handig is als er vragen rijzen of situaties voordoen.



Deze recensie is geplaatst op 15-11-2018.

De adviseur is een prettige adviseur die met verstand van zaken en kennis van de nodige alternatieven een prima advies aan ons heeft gegeven. Wij zijn tevreden met het eindresultaat en de (voortgaande) service van zijn kantoor.



Deze recensie is geplaatst op 25-10-2018.

Goede communicatie, juiste oplossing gevonden voor ons, snel handelen, flexibel!



Deze recensie is geplaatst op 17-10-2018.

De adviseur heeft hele duidelijke en goede adviezen gegeven. Hij stond altijd voor ons klaar en checkte alles op tijd. Wij vonden hem ook gewoon heel aardig.



Deze recensie is geplaatst op 07-10-2018.

Prima geholpen met een deskundig advies. Snelle afhandeling. Vrijwel direct antwoord op onze vragen. Goed bereiknaar. Top !!



Deze recensie is geplaatst op 05-10-2018.

Voorafgaand aan een woningbezichtiging al op korte termijn een afspraak kunnen plannen, waarbij op duidelijke wijze alle mogelijkheden duidelijk door de adviseur zijn uitgelegd. Ook wanneer er risico's of uitdagingen in het proces zijn om de gewenste hypotheek te kunnen afsluiten is hij daar gelijk duidelijk in. Wij wilden destijds (eind 2017) graag de hypotheek voor het nieuwe jaar afsluiten vanwege 1% extra financieringsmogelijkheid en dat is ruimschoots gelukt. Bereikbaarheid is altijd goed geweest, ook buiten reguliere kantooruren.



Deze recensie is geplaatst op 04-10-2018.

IK had vooraf de relevante zaken uitgezocht en daar een oordeel over gevormd. Mijn bevindingen werden bevestigd tijdens het gesprek en daarna ik heb direct opdracht gegeven om de hypotheek te regelen. Aanvraagtraject en verdere afhandeling zijn vlot en naar tevredenheid verlopen.



Deze recensie is geplaatst op 01-10-2018.

Vakkundig en helder advies. Afhandeling was perfect .



Deze recensie is geplaatst op 18-09-2018.

Alles duidelijk en snel geregeld! Een goed gevoel bij de gesprekken en de adviezen.



Deze recensie is geplaatst op 06-09-2018.

Alles duidelijk toegelicht en correct geregeld. Door personen met kennis van zaken.



Deze recensie is geplaatst op 30-08-2018.

Wij hebben meerdere gesprekken gehad met de adviseur. Hij wist ons helder alles rondom het kopen van een woning met hypotheek uit te leggen. Heeft ons goed begeleid en geadviseerd in de keuzes die we moesten maken. Was altijd goed bereikbaar. Voelde goed aan wat passend is bij onze wensen.



Deze recensie is geplaatst op 29-08-2018.

Goed en open gesprek. Allerlei vragen konden er gesteld worden. Het voelde gelijk vertrouwd. Advies op maat gekregen. De verdere begeleiding was prima geregeld



Deze recensie is geplaatst op 21-08-2018.

Zeer prettig en doordacht adviesgesprek waarin alle aspecten aan het licht zijn gekomen. Anco is altijd bereikbaar voor vragen en heeft ons goed geholpen in maken van de juiste keuzes. Niet een doorsnee advies maar een op maat gemaakt pakket waarbij goed rekening wordt gehouden met onze wensen. Het vertrouwen in Anco is groot, je weet dat je bij hem in goede handen bent. Overigens ook een compliment voor Katja, voor de snelle en adequate hulp bij het indienen van de stukken en het meedenken.



Deze recensie is geplaatst op 11-08-2018.

Op een zeer prettige manier hebben we onze mogelijkheden bekeken. Onze hypotheekadviseur heeft ons bij elke stap geholpen en stond altijd open voor vragen, ook wanneer deze 'even tussendoor' kwamen.



Deze recensie is geplaatst op 13-07-2018.

Schademelding, nav een brand in de combi-magnetron. Aangezien het om een cadeau ging konden we geen bon achterhalen. Deze magnetron wilden we laten inbouwen in onze nieuwe keuken. Een beetje jammer dat deze bij een testgebruik in de brand vloog. Ook bleek de magnetron al enige jaren oud, maar hij was nieuw en ongebruikt. We hadden niet veel hoop op een vergoeding. Helemaal niet toen we het schadeformulier moesten invullen. Maar dit wel gedaan. Tot onze verbazing was het bericht (al na een paar dagen) dat we een kleine tegemoetkoming kregen. Het gaat niet om de grote van het bedrag, maar de moeite die de adviseur heeft gedaan. We kunnen er geen nieuwe voor kopen, maar gebruiken het bedrag er wel voor. Mooie service, de afhandeling is snel, persoonlijk en prettig.

Vrijblijvend een Afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Op basis van 1736 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Op basis van 1736 beoordelingen