keyboard_arrow_up

De Hypotheekadviseur Leerdam

Bij de Hypotheekadviseur Leerdam bent u aan het juiste adres voor het afsluiten van een passende hypotheek in Leerdam en omgeving en eventuele bijbehorende verzekeringen. Vanuit onze locaties in Leerdam en Hardinxveld-Giessendam bedienen wij een groot deel van de Nederlandse markt. Daarbij werken we nauw samen met Mutters Makelaardij.

Hypotheek Leerdam

Via de Hypotheekadviseur in Leerdam heeft u toegang tot nagenoeg alle banken en verzekeraars. Dankzij onafhankelijk financieel advies krijgt u steeds de beste oplossing aangereikt tegen een goede prijskwaliteitsverhouding. U kunt met alle financiële vragen over een hypotheek in Leerdam bij ons terecht. Om u een aantal voorbeelden te geven:

 • Wat kan ik maximaal lenen voor een woning?
 • Kan ik wel verhuizen?
 • Zal ik kopen of zal ik huren?
 • Mijn rente moet verlengd worden, wat nu?
 • Hoe ga ik met mijn geld om?
 • Nu een hypotheek en straks met pensioen, kan ik dat nog wel betalen?

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

Voor al uw vragen en problemen gaan wij voor u op zoek naar een goede en betrouwbare oplossing. Elke donderdag van 09.30-17.00 uur bent u van harte welkom om bij ons kantoor aan het Oranjeplein 2 in Leerdam binnen te lopen. Wilt u zeker weten dat er een financieel adviseur van de Hypotheekadviseur in Leerdam beschikbaar is? Neem dan vooraf even contact met ons op.

Plaats review location_on Andere vestigingen

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur Leerdam.

Openingstijden

ma 8.30 tot 17.00 uur
di 8.30 tot 17.00 uur
wo 8.30 tot 17.00 uur
do 8.30 tot 17.00 uur
vr 8.30 tot 17.00 uur
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 1697 beoordelingen

Medewerkers

 • Wilbert Streefkerk - Hypotheekadviseur Wilbert Streefkerk Hypotheekadviseur
 • Anco Teeuw - Hypotheekadviseur Anco Teeuw Hypotheekadviseur
Plaats Review

Reviews

De Hypotheekadviseur Leerdam heeft 238 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.7.



Deze recensie is geplaatst op 17-10-2018.

De adviseur heeft hele duidelijke en goede adviezen gegeven. Hij stond altijd voor ons klaar en checkte alles op tijd. Wij vonden hem ook gewoon heel aardig.



Deze recensie is geplaatst op 07-10-2018.

Prima geholpen met een deskundig advies. Snelle afhandeling. Vrijwel direct antwoord op onze vragen. Goed bereiknaar. Top !!



Deze recensie is geplaatst op 05-10-2018.

Voorafgaand aan een woningbezichtiging al op korte termijn een afspraak kunnen plannen, waarbij op duidelijke wijze alle mogelijkheden duidelijk door de adviseur zijn uitgelegd. Ook wanneer er risico's of uitdagingen in het proces zijn om de gewenste hypotheek te kunnen afsluiten is hij daar gelijk duidelijk in. Wij wilden destijds (eind 2017) graag de hypotheek voor het nieuwe jaar afsluiten vanwege 1% extra financieringsmogelijkheid en dat is ruimschoots gelukt. Bereikbaarheid is altijd goed geweest, ook buiten reguliere kantooruren.



Deze recensie is geplaatst op 04-10-2018.

IK had vooraf de relevante zaken uitgezocht en daar een oordeel over gevormd. Mijn bevindingen werden bevestigd tijdens het gesprek en daarna ik heb direct opdracht gegeven om de hypotheek te regelen. Aanvraagtraject en verdere afhandeling zijn vlot en naar tevredenheid verlopen.



Deze recensie is geplaatst op 01-10-2018.

Vakkundig en helder advies. Afhandeling was perfect .



Deze recensie is geplaatst op 18-09-2018.

Alles duidelijk en snel geregeld! Een goed gevoel bij de gesprekken en de adviezen.



Deze recensie is geplaatst op 06-09-2018.

Alles duidelijk toegelicht en correct geregeld. Door personen met kennis van zaken.



Deze recensie is geplaatst op 30-08-2018.

Wij hebben meerdere gesprekken gehad met de adviseur. Hij wist ons helder alles rondom het kopen van een woning met hypotheek uit te leggen. Heeft ons goed begeleid en geadviseerd in de keuzes die we moesten maken. Was altijd goed bereikbaar. Voelde goed aan wat passend is bij onze wensen.



Deze recensie is geplaatst op 29-08-2018.

Goed en open gesprek. Allerlei vragen konden er gesteld worden. Het voelde gelijk vertrouwd. Advies op maat gekregen. De verdere begeleiding was prima geregeld



Deze recensie is geplaatst op 21-08-2018.

Zeer prettig en doordacht adviesgesprek waarin alle aspecten aan het licht zijn gekomen. Anco is altijd bereikbaar voor vragen en heeft ons goed geholpen in maken van de juiste keuzes. Niet een doorsnee advies maar een op maat gemaakt pakket waarbij goed rekening wordt gehouden met onze wensen. Het vertrouwen in Anco is groot, je weet dat je bij hem in goede handen bent. Overigens ook een compliment voor Katja, voor de snelle en adequate hulp bij het indienen van de stukken en het meedenken.



Deze recensie is geplaatst op 11-08-2018.

Op een zeer prettige manier hebben we onze mogelijkheden bekeken. Onze hypotheekadviseur heeft ons bij elke stap geholpen en stond altijd open voor vragen, ook wanneer deze 'even tussendoor' kwamen.



Deze recensie is geplaatst op 13-07-2018.

Schademelding, nav een brand in de combi-magnetron. Aangezien het om een cadeau ging konden we geen bon achterhalen. Deze magnetron wilden we laten inbouwen in onze nieuwe keuken. Een beetje jammer dat deze bij een testgebruik in de brand vloog. Ook bleek de magnetron al enige jaren oud, maar hij was nieuw en ongebruikt. We hadden niet veel hoop op een vergoeding. Helemaal niet toen we het schadeformulier moesten invullen. Maar dit wel gedaan. Tot onze verbazing was het bericht (al na een paar dagen) dat we een kleine tegemoetkoming kregen. Het gaat niet om de grote van het bedrag, maar de moeite die de adviseur heeft gedaan. We kunnen er geen nieuwe voor kopen, maar gebruiken het bedrag er wel voor. Mooie service, de afhandeling is snel, persoonlijk en prettig.



Deze recensie is geplaatst op 10-07-2018.

De adviseur (en zijn team) hebben ons optimaal geadviseerd over de hypotheekmogelijkheden bij de aankoop van ons nieuwe huis. Ook over de verdere begeleiding tijdens het hypotheektraject zijn wij zeer tevreden.



Deze recensie is geplaatst op 03-07-2018.

Informatief en heldere uiteenzetting van alle mogelijkheden en soort hypotheken. Daarna een aantal specifieke uitwerkingen, verschillende aanbieders. Eerlijk en helder advies, de keuze bij de klant latend. Heeft duidelijk kennis van zaken. Tijdens het hele proces van de hypotheekaanvraag was het contact met de kantoormedewerkers duidelijk, correct en prettig.



Deze recensie is geplaatst op 02-07-2018.

Zeer prettig en eerlijk advies, alles word keurig geregeld en uitgelegd. Wij adviseren mensen om zeker hier advies te vragen over financiële zaken.



Deze recensie is geplaatst op 29-06-2018.

goed advies en goede begeleiding door alles in de gaten te houden



Deze recensie is geplaatst op 15-06-2018.

Zeer professioneel, betrokken en secuur. De adviseur weet op zorgvuldige wijze de materie uit te leggen en toe te passen. Na een gesprek met een goed gevoel aan de slag kunnen gaan met alle informatie. De adviseur staat altijd voor je klaar, is altijd bereikbaar en reageert snel op vragen met de juiste informatie. We hebben zijn inzet enorm gewaardeerd en zijn uitstekend geholpen.



Deze recensie is geplaatst op 12-06-2018.

Goed en duidelijk verhaal, bedrijf met kennis van zaken en goede adviezen. 's avonds een afspraak kunnen in plannen op kantoor in Hardinxveld - Giessendam! Enkele dagen later was de hypotheek offerte al binnen, zelfs met het zakelijk inkomen uit mijn bedrijf!



Deze recensie is geplaatst op 13-05-2018.

eerlijk; maatwerk; creatief; kennis van de markt en kennis van de klant; no-nonsense



Deze recensie is geplaatst op 09-05-2018.

Door lekkage vanuit mijn badkamer had ik een kortsluiting in mijn meterkast. Na het herstellen van de lekkage begint het probleem pas goed natuurlijk. Mijn CV-ketel incl. thermostaat bleken stuk, maar ook de meterkast moest vervangen worden. Al met al een heel gedoe, vooral om vaklui te vinden die dit snel en goed kunnen doen zonder meteen de hoofdprijs te willen. Uiteindelijk is dat gelukt - na drie dagen was er weer stroom en gas in huis. Al die tijd bleef de adviseur rustig op de achtergrond om me gerust te stellen. Omdat de schade boven € 1500,00 uit kwam moest er wel een expert aan te pas komen. Dat was het enige minpuntje: dat duurde een aantal weken voor die kwam. Daarna was het snel geregeld en kreeg ik van haar bericht dat mijn (voorgeschoten) kosten vergoed zouden worden. Ik voelde me in goede handen bij Holland Verzekeringen!

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Op basis van 1697 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Op basis van 1697 beoordelingen