keyboard_arrow_up
phone 010-3136952
Bergschenhoek | Lansingerland

De Hypotheekadviseur Bergschenhoek | Lansingerland

De Hypotheekadviseur Bergschenhoek, opgericht in 2012, is al vele jaren het adres voor het afsluiten van een hypotheek in Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en omstreken. Onze adviseur Ivo Hofstede, zelf al financieel adviseur sinds 1999, kent de markt in en rondom de gemeente Lansingerland als de beste. Met zijn ervaring en kennis kan hij u voorzien van professioneel advies op maat. Voor een hypotheek in Bergschenhoek of omgeving moet u dus bij hem zijn!

Hypotheek Bergschenhoek

Het team van de Hypotheekadviseur Bergschenhoek staat voor u klaar om al uw vragen over een hypotheek en hypotheekrentes te beantwoorden en op basis van uw persoonlijke en financiële situatie de maximale hoogte van uw hypotheek te bereken. In Bergschenhoek kijken we samen naar die hypotheek die u de meeste zekerheid en een fijn gevoel geeft. Specifiek op zoek naar een nieuwbouwhypotheek? Ook daar zijn we in gespecialiseerd, bijvoorbeeldhet nieuwbouwproject Vlinderhof in Berkel en Rodenrijs en  het nieuwbouwproject Parkzoom.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

Kom vrijblijvend bij ons langs voor een eerste gesprek. Het eerste gesprek is altijd voor rekening van de Hypotheekadviseur. U kunt in Bergschenhoek dus gratis terecht voor meer informatie over onze mogelijkheden, het doorspreken van uw wensen en het stellen van vragen. U krijgt snel duidelijkheid over uw situatie en inzicht in de stappen die nodig zijn om uw plannen en dromen te realiseren. Maak direct een afspraak!

Plaats review location_on Andere vestigingen

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur Bergschenhoek | Lansingerland.

Openingstijden

ma 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
di 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
wo 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
do 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
vr 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 1641 beoordelingen

Medewerkers

 • Kalle Wierckx - Hypotheekadviseur Kalle Wierckx Hypotheekadviseur
 • Ivo Hofstede - Hypotheekadviseur Ivo Hofstede Hypotheekadviseur
 • Sharon Kooning - Medewerker Binnendienst Sharon Kooning Medewerker Binnendienst
 • Sotheavy Tang - Medewerker Binnendienst Sotheavy Tang Medewerker Binnendienst
 • Tineke Hofman - Verzekeringsadviseur Tineke Hofman Verzekeringsadviseur
Plaats Review

Reviews

De Hypotheekadviseur Bergschenhoek | Lansingerland heeft 204 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.8.



Deze recensie is geplaatst op 09-07-2018.

het is een geweldig bedrijf vriendelijke ze staan altijd voor je klaar en geven je uitstekend advies het bedrijf is zekker een aanrader



Deze recensie is geplaatst op 09-07-2018.

We zijn begin dit jaar gestart met de orientatië op aankoop van een individuele kavel en zelfbouw. Aangezien hier geen projectontwikkeling is en eerst de kavel aangeschaft dient te worden is het traject flink anders dan gebruikelijk bij aankoop van een woning. Dit was bij enkele grote partijen ook duidelijk te merken. Banken en adviseurs waar wij gesprekken mee hadden gaven totaal verkeerde en nietkloppende adviezen. In tegen stelling tot deze slechte ervaringen gaf Hypotheekadviseur Lansignerland een heel zeer compleet en duidelijk beeld van het traject, de stappen en incl. tips en tricks met zelfbouw. Zeer goed begeleidend proces en altijd bereikbaar voor vragen of andere zaken. Al met al hebben ze ons zeer goed begeleid!



Deze recensie is geplaatst op 05-07-2018.

Goed geholpen, duidelijke uitleg. Zeker een aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 15-05-2018.

Goede service, snel geholpen een heldere uitleg, met uiteindelijk een mooi resultaat!



Deze recensie is geplaatst op 09-05-2018.

We zijn prettig en professioneel geholpen door de adviseur en zijn collega.



Deze recensie is geplaatst op 24-04-2018.

Zeer goed geholpen door dit bedrijf. Door complicaties in het denken van bankiers van een grootbank dat opgericht is door boeren hadden wij een uitdaging. Zonder te veel in details in te gaan, ze vonden op het laatste moment problemen die er niet waren. Hierdoor dienden wij op een snelle manier alsnog te voldoen aan onze financiële termijn. De adviseur begreep de situatie, nam alle stukken in behandeling, sprak ze vooraf door en gaf een bijzonder goed advies. In drie dagen...ik herhaal...drie dagen de hypotheek geregeld. Ik ben nog nooit zo goed geholpen door een financiële dienstverlener. Als ik het gesprek mag omschrijven dan de volgende 2 woorden: zakelijk empathisch. Van de bank wacht ik nog steeds officieel op antwoord. Goed, ik moet niet te veel in het negatieve hangen, daar hebben wij juristen voor die dat allemaal gaan uitvogelen. Top bedrijf, service en advies en dat mag wat kosten. Aan te bevelen!



Deze recensie is geplaatst op 11-04-2018.

Een adviseur die op zoek gaat naar de voor ons beste keuze. Bijzonder te spreken over het gehele traject van oriëntatie tot de uiteindelijke offerte. Verder de communicatie verloopt echt super goed met zowel de adviseur als de backoffice.



Deze recensie is geplaatst op 04-04-2018.

Goede betrouwbaar advieskantoor met geweldig personeel. Kort op de bal en altijd snel met het beantwoorden van je vragen, top service!!



Deze recensie is geplaatst op 20-03-2018.

Alles werd heel duidelijk uitgelegd. Het ging om de aankoop van onze eerste woning en we hadden hier zelf weinig verstand van. We zijn blij dat we voor deze adviseur hebben gekozen. Nooit was een vraag te veel en binnen een paar uur kregen we al reactie terug. Alles werd snel afgehandeld en binnen één maand nadat ons bod geaccepteerd was is de hypotheek al rond. Aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 13-03-2018.

De adviseur heeft ons goed geholpen. Kan goed en duidelijk uitleggen wat hij doet en waarom. Geeft een persoonlijk, op maat advies. Hij neemt zorgen uit handen en regelt veel. We hadden veel vertrouwen in hem en dat heeft hij zeker waar gemaakt. Kortom aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 21-02-2018.

Erg vriendelijk, snel en kundig. Mijn vriendin en ik hadden een net wat lastigere aanvraag omdat ik pas kort ZPP'er ben. Wij zijn goed en duidelijk geadviseerd over de verschillende aanbieders en zo tot een scherp aanbod gekomen met uitstekende voorwaarden. Ik had op een een dinsdag het laatste document ingestuurd en op woensdag lag er al een bindende offerte klaar.



Deze recensie is geplaatst op 20-02-2018.

Voor de hypotheek adviseur gekozen na vergelijking van 3 spelers op deze markt in onze regio. Helder gesprek. Geen overbodige poespas, GEEN 3 delig grijs, samen naar einddoel; de juiste hypotheek. Termijnen werden prima gecontroleerd en gehandeld waar nodig. De ingevulde namen waren de mensen waar ik mee te maken had, voor alle een dikke voldoende, top! Situatie was best complex, midden in scheiding, reeds gekocht huis, uitkopen oude woning enz. Alles op juiste moment gelukt.



Deze recensie is geplaatst op 16-02-2018.

Alles wordt uitgelegd in normale taal en hij staat continu voor je klaar en geeft snel reactie of toelichting bij een vraag die we via de mail stuurde. Verder zorgt hij ervoor dat alles snel en efficiënt aangevraagd wordt. Beschikt van te voren over zoveel kennis dat de hyptoheek binnen een week helemaal correct en goed is geregeld.



Deze recensie is geplaatst op 14-02-2018.

Mijn vriendin en ik gingen op advies naar de adviseur voor onze eerste hypotheek gesprek. Wij beide onervaren in dit wereldje, zijn naar onze mening goed begeleidt door de adviseur. Hij heeft alles zeer begrijpbaar uitgelegd, en uiteindelijk hebben wij kort geleden onze definitieve offerte getekend. Wij zijn er erg blij mee in ieder geval en komen indien nodig dan ook zeker terug.



Deze recensie is geplaatst op 09-02-2018.

kundig advies, met oog voor details, we voelden ons mede erg geholpen door een collega, echt een steun bij het regelen van alle zaken!



Deze recensie is geplaatst op 16-01-2018.

Professioneel, deskundig, vriendelijk en accuraat!



Deze recensie is geplaatst op 13-01-2018.

Als zelfstandig ondernemer in de advocatuur was ik opzoek naar een adviseur, met veel kennis en ervaring voor het financieringen van mijn nieuwbouwwoning. Na diversen gesprekken met de traditionele banken en hypotheekkantoren, uiteindelijk terecht gekomen via een makelaar bij de Hypotheekadviseur Lansingerland. Als snel was het duidelijk dat Ivo en zijn team veel ervaring en kennis hebben in het financieringen van mijn nieuwbouw en beoordelen van jaarcijfers. Het hele team van de hypotheekadviseur Lansingerland is betrokken communiceren snel accuraat en vriendelijk. Compliment voor de begeleiding!



Deze recensie is geplaatst op 15-12-2017.

Goeie service! Op vragen werd snel gereageerd en gehandeld. Het hele hypotheekaanvraag tot goedkeurings proces was zeer snel gegaan.



Deze recensie is geplaatst op 12-12-2017.

Efficiente en accurate service gehad van de adviseur en zijn team bij het vinden van de juiste hypotheek voor ons komplex project. Het betrof hier een hypotheek voor de financiering van een kavel en nog te bouwen huis in Lansingerland waarbij de standaard vereisten (vergunningen etc) voor het verkrijgen van een hypotheek (nog) niet aanwezig waren en waar de standaard (hypotheek) banken (en dito adviseurs) geen zin, tijd of kunde voor in huis hadden. Uiteindelijk wist de adviseur ons een passende hypotheek aan te bieden waarbij zowel geduld als snel en efficient handelen elkaar in razend tempo opvolgden. Zeker een aanrader voor diegene die niet in standaard situaties zitten.



Deze recensie is geplaatst op 11-12-2017.

Erg betrokken en zijn best gedaan er voor ons het beste uit te halen.

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 1641 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 1641 beoordelingen