keyboard_arrow_up

Welkom bij De Hypotheekadviseur | Bergschenhoek | Lansingerland

De Hypotheekadviseur | Bergschenhoek | Lansingerland

De Hypotheekadviseur Bergschenhoek, opgericht in 2012, is al vele jaren het adres voor het afsluiten van een hypotheek in Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en omstreken. Onze adviseur Ivo Hofstede, zelf al financieel adviseur sinds 1999, kent de markt in en rondom de gemeente Lansingerland als de beste. Met zijn ervaring en kennis kan hij u voorzien van professioneel advies op maat. Voor een nieuwbouwhypotheek in Bergschenhoek of omgeving moet u dus bij hem zijn!

phone 010-3136952 Plaats review


Gecheckt door Advieskeuze.nl

Medewerkers

 • Richard Mouwen - Financieel adviseur Richard Mouwen Financieel adviseur
 • Jacco Entius - Bemiddelaar Hypotheken Jacco Entius Bemiddelaar Hypotheken
 • Ivo Hofstede - Hypotheekadviseur Ivo Hofstede Hypotheekadviseur
 • Sharon Kooning - Medewerker Binnendienst Sharon Kooning Medewerker Binnendienst
 • Sotheavy Tang - Medewerker Binnendienst Sotheavy Tang Medewerker Binnendienst
 • Tineke Hofman - Verzekeringsadviseur Tineke Hofman Verzekeringsadviseur

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur | Bergschenhoek | Lansingerland.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Openingstijden

ma 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
di 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
wo 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
do 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
vr 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 2052 beoordelingen

Reviews

De Hypotheekadviseur | Bergschenhoek | Lansingerland heeft 266 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.9.



Deze recensie is geplaatst op 10-07-2020 .

We zijn super goed geholpen door Richard! Echt een topper.



Deze recensie is geplaatst op 09-07-2020 .

Ivo heeft ons van het begin t/m het einde van het traject op een zeer kundige, professionele en prettige manier bijgestaan in het verkrijgen van een hypotheek voor onze droomwoning. Ivo en zijn team waren steeds goed (telefonisch) bereikbaar, reageerden zeer snel op onze e-mails en stonden altijd voor ons klaar om ons te helpen met iedere stap in het proces. En uiteraard heeft hij gezorgd voor een zeer scherpe hypotheekofferte met gunstige voorwaarden. Ik zou iedereen willen aanraden om bij Financieel Fit Lansingerland je hypotheek te regelen!



Deze recensie is geplaatst op 08-07-2020 .

Fijn contact, korte lijnen en helder advies!



Deze recensie is geplaatst op 08-07-2020 .

Na ons eerste contact met financieel Fit in Bergschenhoek direct een goed gevoel. Medewerkers administratie altijd heel vriendelijk en correct, denken met je mee! Ivm de Corona hadden wij via beeld contact met Ivo ging super goed, duidelijke uitleg en werd meegedacht en met onze wensen rekening gehouden. Wij hebben wat tegenslag gehad maar daar werd goed op ingehaakt en dit hebben we met elkaar kunnen oplossen! Ivo is altijd bereikbaar en geeft ook direct antwoord, komt ook met oplossingen! Kortom wij zijn super tevreden en kunnen het hele team van financieel Fit aanbevelen. Ivo en team namens ons super bedankt 🙏🏻 Happy!



Deze recensie is geplaatst op 06-07-2020 .

Vriendelijk, duidelijk in advies en werkwijze, goede bereikbaar en schakelt snel.



Deze recensie is geplaatst op 30-06-2020 .

Super vriendelijk en heeft ons goed geholpen met het krijgen van onze hypotheek.



Deze recensie is geplaatst op 23-06-2020 .

We hebben meerdere medewerkers aan de lijn gehad en iedereen was even behulpzaam en wist al onze vragen goed te beantwoorden. Richard heeft het meest met ons gecommuniceerd en dit hebben we altijd als prettig ervaren. Duidelijke mailtjes met duidelijke opsomming wat er aangeleverd moest worden en bij vragen, kon ik altijd bellen en nam er direct iemand op. Meedenken en tips geven qua hypotheekvorm werd ook zeer gewaardeerd door ons. En Sharon, jij bedankt voor de allereerste tip om met jullie in zee te gaan! :)



Deze recensie is geplaatst op 22-06-2020 .

Bij de aankoop van ons eerste zijn wij enorm goed geholpen en begeleid door Ivo. Hij is professioneel, denkt actief mee en geeft duidelijk advies. We hebben voor wat onverwachte situaties gestaan in het traject en Ivo heeft daarin snel geschakeld en op elk moment ons goed geinformeerd over de opties die er zijn en bijbehorende gevolgen.



Deze recensie is geplaatst op 10-06-2020 .

Prettig en persoonlijk in contact, heel duidelijk in de uitleg en communicatie, waardoor het voor ons begrijpelijke taal werd. Houdt daarnaast rekening met alle omstandigheden, omdat elke situatie uniek is. Brengt alles dusdanig in kaart waardoor je goed weet waar je aan toe bent, welke eventuele risico's dit met zich meebrengt, en hoe deze verkleind kunnen worden. Mede dankzij Ivo hebben wij deze stap naar een groter huis kunnen maken! Daarnaast erg goed bereikbaar!



Deze recensie is geplaatst op 01-05-2020 .

Een prettig gesprek, Duidelijk uitleg voor iemand als mij al boeren leek die voor het eerst een huis ging kopen. Vertelde alles netjes stap voor stap en met duidelijke argumenten. Goede communicatie qua verbaal en mailverkeer.



Deze recensie is geplaatst op 20-04-2020 .

Ivo, maakt tijd voor je, geeft goed en duidelijk advies & reageert snel! Top hypotheekadviseur!



Deze recensie is geplaatst op 13-04-2020 .

Vanaf het eerste gesprek met Richard is het hele proces rond het oversluiten van onze hypotheek erg prettig verlopen. Bij het oversluiten wilden wij een gedeelte van de overwaarde van ons huis contant maken. Bij de bank waar wij onze hypotheek hadden lopen was dat erg moeilijk. Richard heeft op zeer professionele wijze een uitstekende oplossing voor ons gevonden. Daarbij was hij heel behulpzaam en gaf veel uitleg inzake alternatieven, fiscale consequenties e.d.



Deze recensie is geplaatst op 08-04-2020 .

Vanaf het begin tot het eind zijn wij uitstekend geholpen door Richard. Wij konden zorgeloos alles overgedragen aan hem. Richard heeft het volgende voor ons voor elkaar gekregen: contact met Woonstad voor een overbruggingshypotheek, afspraak met een taxateur, contact met de huidige geldverstrekker, etc. Wij werden goed op de hoogte gehouden via de mail en telefoon. Er was regelmatig contact over de gang van zaken. Wij konden met al onze vragen naar hem toe en ook werd er goed geluisterd naar onze wensen. Aan de hand hiervan kregen wij een gepaste advies. Alles verliep naar wens! Wij zouden zeker weer met Financieel Fit (Richard) aan de slag gaan in de toekomst. Een goede aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 07-04-2020 .

Ivo is duidelijk ervaren, en goed op de hoogte. Kan snel schakelen en heeft voor ons heel erg zijn beste beentje voor gezet samen met zijn team. Wij hadden vertraging opgelopen bij onze hypotheekaanvraag bij VEH en daar ook geen vertrouwen meer in. De overstap naar Finacieel Fit was duidelijk een goede keuze.



Deze recensie is geplaatst op 24-02-2020 .

Zowel het eerste advies-gesprek in Bergschenhoek als het slotgesprek vrijdag 21 februari jl. waren helder en verliepen in een prettige sfeer.. Alle tussentijdse stappen werden snel en goed uitgevoerd, waarbij wij stipt werden geïnformeerd.



Deze recensie is geplaatst op 12-02-2020 .

Richard was tijdens het gehele advies tot aan het tekenen van de hypotheek altijd goed bereikbaar en behulpzaam. Hij geeft een zeer heldere uitleg en een goed advies waarin hij rekening houdt met de wensen van de klant. Zeer bekwaam en betrouwbaar. Ik zou hem aanbevelen.



Deze recensie is geplaatst op 11-02-2020 .

Prettig contact, en altijd bereid om je te helpen of vragen te beantwoorden. Een stressvolle tijd is zeker dragelijker gemaakt, en er zijn ons een heleboel zaken uit handen genomen. Wij hebben 100% het vertrouwen dat de zaken netjes en volledig zijn afgehandeld, en dat er naar onze wensen is geluisterd.



Deze recensie is geplaatst op 06-02-2020 .

Wij zijn voor de 2e keer voor een hypotheek aanvraag bij Financieel FIT Lansingerland geweest. Allebei de keren super goed geholpen en ga nooit meer ergens anders heen.



Deze recensie is geplaatst op 20-01-2020 .

Dikke 5 sterren voor Richard Mouwen! Met zijn expertise en up to date kennis van de markt hebben we zeer uitgebreide en duidelijke uitleg van hem gehad. Ook de snelle service en flexibiliteit was top.



Deze recensie is geplaatst op 13-01-2020 .

Kort maar krachtig : prima begeleiding bij de aankoop van mijn woning. Fijne communicatie, snel en duidelijk. Dikke 5 sterren voor Richard !

Hypotheek Bergschenhoek

Het team van de Hypotheekadviseur Bergschenhoek staat voor u klaar om al uw vragen over een hypotheek en hypotheekrentes te beantwoorden en op basis van uw persoonlijke en financiële situatie de maximale hoogte van uw hypotheek te bereken. In Bergschenhoek kijken we samen naar die hypotheek die u de meeste zekerheid en een fijn gevoel geeft. Specifiek op zoek naar een nieuwbouwhypotheek? Ook daar zijn we in gespecialiseerd, bijvoorbeeld het nieuwbouwproject Parq Verde, het project Hof van Berkel,  Vlinderhof in Berkel en Rodenrijs en het nieuwbouwproject Parkzoom.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

Kom vrijblijvend bij ons langs voor een eerste gesprek. Het eerste gesprek is altijd voor rekening van de Hypotheekadviseur. U kunt in Bergschenhoek dus gratis terecht voor meer informatie over onze mogelijkheden, het doorspreken van uw wensen en het stellen van vragen. U krijgt snel duidelijkheid over uw situatie en inzicht in de stappen die nodig zijn om uw plannen en dromen te realiseren. Maak direct een afspraak!

Vrijblijvend een Afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Op basis van 2052 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Op basis van 2052 beoordelingen

Vragen? App ons!