keyboard_arrow_up

De Hypotheekadviseur Bergschenhoek | Lansingerland

De Hypotheekadviseur Bergschenhoek, opgericht in 2012, is al vele jaren het adres voor het afsluiten van een hypotheek in Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en omstreken. Onze adviseur Ivo Hofstede, zelf al financieel adviseur sinds 1999, kent de markt in en rondom de gemeente Lansingerland als de beste. Met zijn ervaring en kennis kan hij u voorzien van professioneel advies op maat. Voor een nieuwbouwhypotheek in Bergschenhoek of omgeving moet u dus bij hem zijn!

Hypotheek Bergschenhoek

Het team van de Hypotheekadviseur Bergschenhoek staat voor u klaar om al uw vragen over een hypotheek en hypotheekrentes te beantwoorden en op basis van uw persoonlijke en financiële situatie de maximale hoogte van uw hypotheek te bereken. In Bergschenhoek kijken we samen naar die hypotheek die u de meeste zekerheid en een fijn gevoel geeft. Specifiek op zoek naar een nieuwbouwhypotheek? Ook daar zijn we in gespecialiseerd, bijvoorbeeld het nieuwbouwproject Parq Verde, het project Hof van Berkel,  Vlinderhof in Berkel en Rodenrijs en het nieuwbouwproject Parkzoom.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

Kom vrijblijvend bij ons langs voor een eerste gesprek. Het eerste gesprek is altijd voor rekening van de Hypotheekadviseur. U kunt in Bergschenhoek dus gratis terecht voor meer informatie over onze mogelijkheden, het doorspreken van uw wensen en het stellen van vragen. U krijgt snel duidelijkheid over uw situatie en inzicht in de stappen die nodig zijn om uw plannen en dromen te realiseren. Maak direct een afspraak!

Plaats review location_on Andere vestigingen

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Hypotheekadviseur Bergschenhoek | Lansingerland.

Openingstijden

ma 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
di 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
wo 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
do 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
vr 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.8

Op basis van 1794 beoordelingen

Medewerkers

 • Richard Mouwen - Financieel adviseur Richard Mouwen Financieel adviseur
 • Jacco Entius - Bemiddelaar Hypotheken Jacco Entius Bemiddelaar Hypotheken
 • Ivo Hofstede - Hypotheekadviseur Ivo Hofstede Hypotheekadviseur
 • Sharon Kooning - Medewerker Binnendienst Sharon Kooning Medewerker Binnendienst
 • Sotheavy Tang - Medewerker Binnendienst Sotheavy Tang Medewerker Binnendienst
 • Tineke Hofman - Verzekeringsadviseur Tineke Hofman Verzekeringsadviseur
Plaats Review

Reviews

De Hypotheekadviseur Bergschenhoek | Lansingerland heeft 217 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.9.



Deze recensie is geplaatst op 15-02-2019.

Goede service, heel behulpzaam, duidelijke uitleg, helemaal perfect! We hadden ons geen betere hypotheekadviseur kunnen bedenken! Bedankt!



Deze recensie is geplaatst op 29-12-2018.

De adviseur luisterde goed naar onze wensen en speelde daar goed op in. Hierdoor hebben wij nu een hypotheek die perfect bij ons aansluit. Tevens was de adviseur altijd bereikbaar voor vragen en gebruikte zijn ervaring/kennis om ons alles uit te leggen.



Deze recensie is geplaatst op 12-12-2018.

De adviseur heeft ons heel goed geholpen. Hij was altijd te bereiken voor vragen en advies. Alles is goed uitgelegd en vlot geregeld. Dankzij hem hebben we uiteindelijk ons lang gezochte huis gevonden!



Deze recensie is geplaatst op 06-12-2018.

De adviseur heeft ons bij de aanvraag van de hypotheek bij Nationale Nederlanden zeer goed geholpen. Hij stond ons steeds zeer goed te woord en met veel geduld. Hij heeft veel tijd besteed aan ons dossier. Ik zou iedereen adviseren om met hem een afspraak te maken. Super gedaan. Wij zijn je dankbaar.



Deze recensie is geplaatst op 29-11-2018.

Voor de financiering van een kavel met een daarop in eigen bouw te realiseren woonhuis hebben wij samen met de adviseurs van De Hypotheekadviseur Lansingerland een mooi traject doorgelopen en met succes afgesloten; vanaf het eerste gesprek met de adviseur, zo’n half jaar geleden, tot aan het tekenen van de offerte van de bank, kort geleden. Het eerste contact gaf ons direct een goed gevoel. De heren hebben onze startsituatie en de beoogde situatie helder uitgelegd, in een prettige ontspannen sfeer. Ook tijdens het proces is de service erg goed geweest. Van voorbereiding van de benodigde documenten tot contacten met diverse partijen. En kwamen er bij ons vragen opborrelen, dan beantwoordden de adviseurs die direct. Kortom, ook voor financiering van een kavel met een daarop te bouwen huis is De Hypotheekadviseur Lansingerland de juiste adviseur!



Deze recensie is geplaatst op 18-11-2018.

Onze adviseur heeft ons uitstekend geholpen bij het regelen van de financiering voor ons nieuwe huis. Wij hadden veel vragen omtrent de hypotheek/financiering, maar hij nam uitgebreid de tijd om ons te informeren. We voelden ons hierdoor op ons gemak en in de gelegenheid om alle vragen te stellen. Ook de nazorg was erg goed. Er werd nog nagevraagd of alles goed en naar wens was verlopen. Als we nog vragen hadden, dan konden we die nog steeds stellen. Hypotheekadviseur Lansingerland raden wij iedereen dan ook van harte aan. Een persoonlijk advies, passend bij jouw situatie en gesprekken in een rustige en ontspannen sfeer. Bedankt!



Deze recensie is geplaatst op 14-11-2018.

De adviseur heeft ons super geholpen! De aankoop van ons eerste huis, dus veel vragen, maar deze werden helder uitgelegd (soms met een mooie tekening). Ook tevreden met het eindresultaat, een hypotheek met een mooie rente. Bedankt!



Deze recensie is geplaatst op 15-10-2018.

De adviseur heeft werkelijk zéér zijn best gedaan om onze hypotheekaanvraag rond te krijgen. Het is uiteindelijk toch gelukt en dat hebben we echt aan hem te danken. Ik denk niet dat een andere hypotheekadviseur zo zijn best zou hebben gedaan. Wij zijn dus heel tevreden met de adviseur en ook zijn kantoormedewerkers doen hun werk goed. Kortom, ik kan hem en zijn team van harte aanbevelen als u een hypotheek wilt aanvragen. Nogmaals dank voor jullie inzet !



Deze recensie is geplaatst op 22-09-2018.

Afgelopen maand een hypotheek afgesloten met de hulp van De Hypotheekadviseur Langsingerland. Ik heb voor hen gekozen omdat zij op een normale wijze mij een duidelijk beeld schetste omtrent mijn mogelijkheden. Daarbij voelde ik geen enkele druk en werd er goed geluisterd naar mijn wensen. Het advies en de uiteindelijk hypotheek was precies zoals wij hoopte. Daarnaast werd alles snel geregeld. Ook de medewerkers reageerde altijd direct en snel op onze vragen. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben en een ieder dit bedrijf kan adviseren.



Deze recensie is geplaatst op 04-09-2018.

Meteen een fijn gevoel en dat begon al bij binnenkomst. Fijn onthaald en de adviseur weet precies hoe hij het hypotheek gedeelte moet uitleggen en uittekenen. Zo was het voor ons meteen duidelijk. De adviseur heeft een mooie hypotheek kunnen vinden wat precies bij ons past. Binnen de 2 weken was de offerte van de bank al getekend! We zijn super tevreden!.



Deze recensie is geplaatst op 04-09-2018.

De adviseur heeft ons zeer goed geholpen bij de aankoop van onze eerste woning. De eerste keer dat wij hem leerden kennen was voor een nieuwbouwproject. In ons allereerste gesprek heeft hij ons uitgebreid uitgelegd wat de verschillen zijn m.b.t. nieuwbouwhuizen en bestaande woningen. Toen het nieuwbouwproject uiteindelijk niet doorging, heeft de adviseur zich 110% ingezet voor de aankoop van een bestaande woning die wij heel graag wilden hebben. Wij zijn nu dan ook de trotse eigenaren van deze woning. Maar een ding is zeker, dit hadden wij niet zonder hem kunnen doen! De adviseur heeft veel meer gedaan dan een doorsnee hypotheekadviseur doet. Bovendien zijn zijn collega's ook heel behulpzaam. Kortom, onwijs tevreden! Wij raden hem bij iedereen aan!



Deze recensie is geplaatst op 28-08-2018.

Snelle, professionele dienstverlener, fantastisch hoe snel alles geregeld werd!



Deze recensie is geplaatst op 23-08-2018.

Ivo is een heel kundige hypotheekadviseur. Alle informatie duidelijk en anders goed bereikbaar voor vragen. Opvolging van alle zaken keurig netjes geregeld door hem en zijn team We werden goed op de hoogte gehouden! Bravo!



Deze recensie is geplaatst op 09-07-2018.

het is een geweldig bedrijf vriendelijke ze staan altijd voor je klaar en geven je uitstekend advies het bedrijf is zekker een aanrader



Deze recensie is geplaatst op 09-07-2018.

We zijn begin dit jaar gestart met de orientatië op aankoop van een individuele kavel en zelfbouw. Aangezien hier geen projectontwikkeling is en eerst de kavel aangeschaft dient te worden is het traject flink anders dan gebruikelijk bij aankoop van een woning. Dit was bij enkele grote partijen ook duidelijk te merken. Banken en adviseurs waar wij gesprekken mee hadden gaven totaal verkeerde en nietkloppende adviezen. In tegen stelling tot deze slechte ervaringen gaf Hypotheekadviseur Lansignerland een heel zeer compleet en duidelijk beeld van het traject, de stappen en incl. tips en tricks met zelfbouw. Zeer goed begeleidend proces en altijd bereikbaar voor vragen of andere zaken. Al met al hebben ze ons zeer goed begeleid!



Deze recensie is geplaatst op 05-07-2018.

Goed geholpen, duidelijke uitleg. Zeker een aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 15-05-2018.

Goede service, snel geholpen een heldere uitleg, met uiteindelijk een mooi resultaat!



Deze recensie is geplaatst op 09-05-2018.

We zijn prettig en professioneel geholpen door de adviseur en zijn collega.



Deze recensie is geplaatst op 24-04-2018.

Zeer goed geholpen door dit bedrijf. Door complicaties in het denken van bankiers van een grootbank dat opgericht is door boeren hadden wij een uitdaging. Zonder te veel in details in te gaan, ze vonden op het laatste moment problemen die er niet waren. Hierdoor dienden wij op een snelle manier alsnog te voldoen aan onze financiële termijn. De adviseur begreep de situatie, nam alle stukken in behandeling, sprak ze vooraf door en gaf een bijzonder goed advies. In drie dagen...ik herhaal...drie dagen de hypotheek geregeld. Ik ben nog nooit zo goed geholpen door een financiële dienstverlener. Als ik het gesprek mag omschrijven dan de volgende 2 woorden: zakelijk empathisch. Van de bank wacht ik nog steeds officieel op antwoord. Goed, ik moet niet te veel in het negatieve hangen, daar hebben wij juristen voor die dat allemaal gaan uitvogelen. Top bedrijf, service en advies en dat mag wat kosten. Aan te bevelen!



Deze recensie is geplaatst op 11-04-2018.

Een adviseur die op zoek gaat naar de voor ons beste keuze. Bijzonder te spreken over het gehele traject van oriëntatie tot de uiteindelijke offerte. Verder de communicatie verloopt echt super goed met zowel de adviseur als de backoffice.

Vrijblijvend een Afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1794 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1794 beoordelingen