keyboard_arrow_up

Actuele hypotheekrentes


Hypotheekvorm

Rentevaste periode

Marktwaarde woning

Allianz 2,31% 2,40% 2,58% 3,07% Offerte aanvragen
Hypotheekrente NIBC Direct 2,46% Offerte aanvragen
Hypotheekrente Hypotrust 2,50% 2,64% 2,74% Offerte aanvragen
Hypotheekrente ASR Verzekeringen 2,50% 2,66% 2,67% 2,95% Offerte aanvragen
Aegon 2,54% 2,74% 2,84% 3,06% Offerte aanvragen
Hypotheekrente MUNT Hypotheken 2,55% 2,56% 2,71% 2,96% Offerte aanvragen
Hypotheekrente Argenta 2,65% 2,75% 2,90% 3,10% Offerte aanvragen
Obvion 3,05% 3,15% 3,20% 3,65% Offerte aanvragen
Hypotheekrente Rabobank 3,35% 3,35% 3,55% 3,75% Offerte aanvragen
Hypotheekrente ABN Amro 3,85% 3,95% 4,05% 4,30% Offerte aanvragen

De percentages genoemd in dit overzicht hebben een beperkte geldigheidsduur; derhalve kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Vermelde hypotheekrente-tarieven zijn inclusief alle mogelijke rentekortingen. Overige rentevaste perioden en rentevormen op aanvraag. Voor meer informatie over deze rentetarieven en de bijbehorende voorwaarden kunt u zich wenden tot een van onze adviseurs via ons contactformulier.

Er zijn heel veel verschillende hypotheken die verschillende maandlasten, rentebedragen en voorwaarden hebben. Een hypotheek moet passen bij uw situatie. Het vergelijken van hypotheken en aanbieders is daarom erg belangrijk. De Hypotheekadviseur kan u offertes van verschillende geldverstrekkers aanbieden. Veel mensen laten zich bij het vergelijken van een hypotheek leiden door een lage rente. De kosten voor bijbehorende verzekeringen, de looptijd en de voorwaarden omtrent vervroegd aflossen kunnen ook van invloed zijn op de uiteindelijke maandelijkse lasten. Let dus niet alleen op de prijs, maar ook op de voorwaarden als u hypotheken wilt vergelijken.

Prijs vergelijken

Het is allereerst van belang te weten dat een hypotheek is opgebouwd uit drie onderdelen: een lening, een aflossing en aanvullende verzekeringen. De hoogte van een hypotheek wordt bepaald door verschillende factoren zoals de hoogte van het hypotheekbedrag, de hoogte van de belastingteruggave en het soort rente. Als u de hypotheekberekening maakt is het belangrijk de uitgangspunten, zoals de WOZ-waarde en de hypotheekvorm, gelijk te houden. Let daarnaast ook op of dezelfde risico’s zijn afgedekt in de hypotheek, zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid en/of werkloosheid. Het vergelijken van een hypotheek op basis van prijs kan namelijk alleen als alle voorwaarden exact hetzelfde zijn. Twijfelt u of verschillende aanbiedingen te vergelijken zijn, dan kunt u bij de Hypotheekadviseur langskomen voor een duidelijke toelichting.

Voorwaarden vergelijken

Naast het vergelijken van een hypotheek op prijs, zijn de voorwaarden van belang. Een goedkope, maar uitgeklede hypotheek kan in de toekomst namelijk veel geld kosten omdat de voorwaarden slechter zijn. De belangrijkste voorwaarden bij een hypotheek zijn: verhuiscondities, extra geld opnemen via de hypotheek, vervroegd aflossen en de geldigheidsduur van de offerte. Hierbij is het belangrijk alvast over de toekomst na te denken. Heeft u in later eventueel plannen om te verbouwen, dan is het van belang dat u de hypotheek hoger laat inschrijven bij de notaris. Het bedrag waar u de hypotheek maximaal voor mag laten inschrijven bij de notaris kan bij verschillende geldverstrekkers anders zijn.

Vrijblijvend een Afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1837 beoordelingen

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1837 beoordelingen